16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

Pazartesi Yeni Motoruma kavuşuyorum bundan sonra bende varım ....çok güzel gezi olmuş...

Şaka bir yana ben sorumsuzca içen görmedim içenler bir kaç bira içtiler o da kalkmadan çok önce. Üfleseler 50 promil çıkmazdı kimse(tabiki bnm gördüklerim). Eeee tabiki buna 33 lük biranın 4 ytl olmasının etkiside yok değil.

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Bu arada bir eleştri ve öneride bulunmak istiyorum.Tabi bunu yazınca sosyal mesaj verme mike diyenleriniz olacaktır ancak.
Alkol alan biri olarak kesinlikle motorsiklet üzerine bindiğimde alkol kullanmıyorum.Arkadaşlarımız dan deliyürek olan bazıları piknik atmosferinde alkol aldılar.Gerçi canları ve malları kendilerine ait olsada onlara bir şey olması motosiklet net üyesi olarak camiamızı üzecektir.
Ben bir arkadaşınız olarak uyarma gereği duydum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Rügarınoğlu.

Evet abi çok haklısın bende gördüm o deli yürek arkdaşlardan bir kaçını. İçip içip yamuldular sonrada motora binip deli gibi gazladır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostum promilin kaç çıktığının ne önemi var.Polis çevirmesindenmi korktuğun için promil hesabı yapıyorsun,Yoksa 50 promilde motorsiklet kullanırken çok dikkatli olabileceğinimi iddaa ediyorsun?
Gerçi herkes kendinden sorumlu ancak dediğim gibi üzülürüz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Orayada gideriz isteyenler olursa neden olmasın.

öyle bi kıyak yapılırsa en başa benim ismim yazılsın :) gerci kimsenin gözü kesmez ama ben 150 lik scooterla göze alıyorum :)

ilk defa bir motosikletim oldu ve ilk defa bir motor ekibi ile geziye katıldım emeği geçen tüm motorcu dostlara başta Zühtüpaşa'ma çok teşekkürler ederim muhteşem bir organizasyondu darısı birdahakinlere inşallah, bendede fotolar var ama dağ bayır çekmişim:queen: isterseniz koyayım:pale:

*ha bu arada MANYAK seni tanımak güzeldi kendine iyi bak, derslerinde başarılar:cat:

motti60' Alıntı:
ilk defa bir motosikletim oldu ve ilk defa bir motor ekibi ile geziye katıldım emeği geçen tüm motorcu dostlara başta Zühtüpaşa'ma çok teşekkürler ederim muhteşem bir organizasyondu darısı birdahakinlere inşallah, bendede fotolar var ama dağ bayır çekmişim:queen: isterseniz koyayım:pale:

*ha bu arada MANYAK seni tanımak güzeldi kendine iyi bak, derslerinde başarılar:cat:
Çekilen tüm resimleri arkadaşlarımız görmek ister.

kaldera' Alıntı:
raptor çetesinin resimleri vardı bir yığın..nerdesiniz yaa
Bu arada Keeway panterlerine ve RR çetesine teşekkürler ya hepsi oradaydı.
Small chopperların dayanışması çok güzel.:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw arkadaşlar şu mandalarla samimi olan arkadaşların fotograflarını bekliyorum, kim çektiyse koysun şu siteye de görmeyenlerde yarılsın gülmekten.
(manda diye tabir edilen hayvanlar, gerçekten mandadır, başkabirşey kastedilmemiştir :))

safranboluya yanlız bende gelmek istrimde saatler sürer....
daha yakın bir yer olsa
mesela sapanca gölü kıyısı... nasıl... kamp atesi ve sosis

Başta Zühtü Paşa olmak üzere geziyi düzenleyen tüm arkadaşlara ve bu geziye katılarak bu günkü muhteşem topluluğu oluşturan MT'lilere ne mutlu...
Çok güzel bir yerde birlikte baharı yaşadık. Teşekkürler.
Bu arada, RR gurubundan erken kaçanlar, çıkışta biz 6-7 arkadaş Şile'ye bir uğrayıverdik te; siz neler kaçırdınız?? Balık Ekmek ne güzel yemek..

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla abi ben cektiğim resimleri ve video yu eklicektim ama bi türlü beceremedim :) :farao:

eheh onları VINVIN ın cep telefonunda bulabiliriz bi kaç tanesini ben çektim cidden süperdi :)

Thai' Alıntı:
Yaw arkadaşlar şu mandalarla samimi olan arkadaşların fotograflarını bekliyorum, kim çektiyse koysun şu siteye de görmeyenlerde yarılsın gülmekten.
(manda diye tabir edilen hayvanlar, gerçekten mandadır, başkabirşey kastedilmemiştir :))

güzel bi geziydi ama 100 motor fikrim değişti paşam :)
yani bu gun bırebır gordum ! arabalar dırek konvoyun ortasına dalıyor haklıymıssın artcı [ Lar ] saglam olsa bence ustesınden gelınırdı ama

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kartal23' Alıntı:
safranboluya yanlız bende gelmek istrimde saatler sürer....
daha yakın bir yer olsa
mesela sapanca gölü kıyısı... nasıl... kamp atesi ve sosis

sapanca da güzel ama aha şurası iki adımlık yol biraz uzayalım ileriye doğru hatta türkiyenin bütün sahil şeridini gezelim
harbiden rüzgar iyi gelmedi bugün bana sırtımda taşıcam sonra motoru :p

dogma' Alıntı:
Başta Zühtü Paşa olmak üzere geziyi düzenleyen tüm arkadaşlara ve bu geziye katılarak bu günkü muhteşem topluluğu oluşturan MT'lilere ne mutlu...
Çok güzel bir yerde birlikte baharı yaşadık. Teşekkürler.
Bu arada, RR gurubundan erken kaçanlar, çıkışta biz 6-7 arkadaş Şile'ye bir uğrayıverdik te; siz neler kaçırdınız?? Balık Ekmek ne güzel yemek..

adamlar bizi ekip balık yemeye gitmişler görüyonmu hainleri :)

Son düzenleme:
arkadaşlar dönünce uyumuşum bu yüzden geç koydum resimleri. söz verdiğim için bu saatte cafe'ye geldim umarım beğenirsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar