Pazartesi Yeni Motoruma kavuşuyorum bundan sonra bende varım ....çok güzel gezi olmuş...
Rüzgarınoğlu' Alıntı:Bu arada bir eleştri ve öneride bulunmak istiyorum.Tabi bunu yazınca sosyal mesaj verme mike diyenleriniz olacaktır ancak.
Alkol alan biri olarak kesinlikle motorsiklet üzerine bindiğimde alkol kullanmıyorum.Arkadaşlarımız dan deliyürek olan bazıları piknik atmosferinde alkol aldılar.Gerçi canları ve malları kendilerine ait olsada onlara bir şey olması motosiklet net üyesi olarak camiamızı üzecektir.
Ben bir arkadaşınız olarak uyarma gereği duydum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.
Rügarınoğlu.
Rüzgarınoğlu' Alıntı:Orayada gideriz isteyenler olursa neden olmasın.
Çekilen tüm resimleri arkadaşlarımız görmek ister.motti60' Alıntı:ilk defa bir motosikletim oldu ve ilk defa bir motor ekibi ile geziye katıldım emeği geçen tüm motorcu dostlara başta Zühtüpaşa'ma çok teşekkürler ederim muhteşem bir organizasyondu darısı birdahakinlere inşallah, bendede fotolar var ama dağ bayır çekmişim:queen: isterseniz koyayımale:
*ha bu arada MANYAK seni tanımak güzeldi kendine iyi bak, derslerinde başarılar:cat:
Bu arada Keeway panterlerine ve RR çetesine teşekkürler ya hepsi oradaydı.kaldera' Alıntı:raptor çetesinin resimleri vardı bir yığın..nerdesiniz yaa
Thai' Alıntı:Yaw arkadaşlar şu mandalarla samimi olan arkadaşların fotograflarını bekliyorum, kim çektiyse koysun şu siteye de görmeyenlerde yarılsın gülmekten.
(manda diye tabir edilen hayvanlar, gerçekten mandadır, başkabirşey kastedilmemiştir)
Kartal23' Alıntı:safranboluya yanlız bende gelmek istrimde saatler sürer....
daha yakın bir yer olsa
mesela sapanca gölü kıyısı... nasıl... kamp atesi ve sosis
dogma' Alıntı:Başta Zühtü Paşa olmak üzere geziyi düzenleyen tüm arkadaşlara ve bu geziye katılarak bu günkü muhteşem topluluğu oluşturan MT'lilere ne mutlu...
Çok güzel bir yerde birlikte baharı yaşadık. Teşekkürler.
Bu arada, RR gurubundan erken kaçanlar, çıkışta biz 6-7 arkadaş Şile'ye bir uğrayıverdik te; siz neler kaçırdınız?? Balık Ekmek ne güzel yemek..