16 Nisan 2005 Cumartesi Geyik Buluşması (İstanbul)

Motorlu motorsuz tüm İstanbullu kardeşlerimle tanışmak için Skullhunter ile Caddebostan Sahil Burger'de saat 19:00'da bir geyik buluşması ayarlayalım dedik.

Hem 17'sinde yapılacak olan gezi buluşması için konuşulur hem de ben sizleri tanımış olurum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

inşallah bi aksilik çıkmaz da gelirim, yağmur çamursal bi aksilik yani, şimdilik yağmurlu görünüo çünkü :(

bu yakada buluşsanız motorsuz da gelirim d karşıya motorsuz hiç geçmedim :( bilmiorum hangi vasıta nerden kalkar filan, gece gece kaybolmak istemem, inşallah hava kuru olsun da gelim, olmazsa ankarada buluşuruz seninle :cat:

simdilik tekirdagdan gelemem ama insallah ilerde bi gün karsilasiriz :cherry:

Hafta sonu bir tatil planı var.Cuma günü belli olacak.Eğer tatile gitmezsek 1 geyik daha ekleyin listeye :)

boy

@Prometheus
Gelmeye çalışırım. Gruba katılan yeni yüzleri tanımak iyi olur.

@safrane
Kadıköy'e ulaşabilirsen, otobüs duraklarının hemen yanında sahilden sarı Bostancı münübüsleri var. Tam Burger'in önünden geçiyor. Yani anlayacağın ulaşım çok kolay. Ama motorla gelmeni tavsiye ederim çünkü haftasonu trafik iğrenç oluyor.

@Bandit
Sen de gelecek misin?

ben mutlaka gelmek istiyorum bu sefer (bi kere pazara gittik ya dolmabahçede neyse..).. 2 halde motorla gelemem..
1-satmış olursam
2- yağmur olursa
o halde arabayla gelcem demektir ki safrane gibi bu yakadan karşıya hiç motorsuz geçmemiş (!) olanları da alabilirim.. cuma yazışırız tekrar..

Ben perşembe günü Ankara'dan ayrılıyorum o yüzden foruma giremeyeceğim. Cumartesi dediğiniz saatte orda olacağım. Gelmeyen bööle ( O ) olsun :)

6. Ayda bulusursaniz bende 23 unden sonra Bostancidayim, simdilik size sadece iyi eglenceler dileyebilecegim.
Bu arada Turkiyee bulamadiginiz katalog yada dergi gibi istekleriniz olursa ozelden mesaj atin. Yardimci olmaya calisirim.

G

Guest

cumartesi akşama gelmeye calışacam burdan bitek perille yuzyuze tanışabildik diğer arkadaşlarlada tanışmaktan onur duyarım :thumleft:

yağmur olmazsa ztn motorla gelirim boy, yağmur olursa da saolsun freewind34'le gelirim :thumleft:

herkese selam arkadaşlar.
safran nasılsın dostum..?
bende memlekete gidecektim ama, taa ankadaradan gelen arkadaşlar varken bu tanışma fırsatını kaçırmak çok yazık olacak. safran beraber gidelim. iyi olur bende yayan gitmiş olmam .vadi den çok zaman alıyor :)

muritu, çok teşekkür ederim hem kendi adıma hem de geceyarsi_rr adına. Çok ince bir davranış, sağolasın :cat:

estağfirullah dostum henüz motorum yok ama safran okuldan arkadaşım başkasına söz vermediyse alır beni umuyorum. umarım göruşuruz.
msn i de alabilirsin ,genelde akşamları netteyim.
orda da dans edebiliriz istersen :flower: :queen:

ben yenı üyeyim bir aksilik olmaz ise gelecegim adam yemiyosunuz degilmi :) neron

neron57, gel gel sen de gel :) Çok mutlu oluyorum valla sayı arttıkça. O kadar Ankara'dan kalkıp İstanbul'a geliyoruz tanışabildiğim kadar üyeyle tanışmak istiyorum :)

Bu arada şimdiden uyarıyım cafenin önünde yanlış yere parkedenlerin motorlarını taşırım ona göre :p :mrgreen: Devamı halinde de kitlerim motorları :cherry:

pro dikkat edin .sag salim gelin .sorunsuz geçer uamrım yolculunuz.

hayırlı yolculuklar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar