Cadım benim ne olur gel ne olur gelll :mrgreen:
Cadım benim ne olur gel ne olur gelll :mrgreen:
geliyo cadı geliyoooo bi gelmesin varya hımmm . ramço - sedat çalın cadının süpürgesini arasın dursun hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dua edicem kesin olsun diye bak![]()
dostum , ben ankaranın soğundan değil de birbirimizden korkuyorum… hani gece karanlık , çadır küçükTaglis benim uyku tulumum ve cadirim olmadigi için birinizin cadirina giricemö ama kim en cok düşündüren şeyde tamam alişkiniz ama ankaranin sogugu bizi bozmasin abi:queen:
teşekkürler dostum ama kimseyi yolundan ve zamanından alıkoymak istemem. Bu konuyu da dert etmeyin, ybr için yollar kısa , mutlaka yolda buluşuruz.dostum bize uymazsa kimseye uymaz..senin için neeresi uygunsa bana uyar.... bize uyar...
yahu Sedat abarttınız şimdi , sakarya çıkışı Toyota fabrikası yanı yani.ramço sen yeri anladiysan tamam orda durur bekleriz yada arkadas bizi bekler ben pek seçemedimde burdan:mrgreen: burdan 80 km sonra mc danis köprüsü var onsan 20 km sonra sapancada sabanci tesisleri var ondan sonra bi 20-25 km sonrada adapazari çikişi var ordan bi 70-75 km sonrada düzce çikişi şimdi arkadas tam olarak nerede bekleyecek![]()
vaaaauuuvvv , bu bir meydan okumamıdır. Cadı , yalnız bildiğim kadar senin motorun yoktu ???gülün siz gülün
ogün bende geliyorum dediğimde bakalım gülebilecekmisiniz :cherry::cherry:
anladıııım , sen gerçekten gerçek cadısıııııınbenim süpürgem var sagolasın :cherry:
ramço yaw benide iştahlandırdın hah, istanbula gelip sizinle ankarayamı dönsem ne, sucuk neyim şapırt şupurt, neyse canım 5 - 10 kangalda getirirsin gelirken olmam mı hı
yahu ramço , şu sucuğu hatırlatıp durma , hemen şimdi çıkarım yola...
aaaah ah ankara mt yi bi toplayabilsek, havalar şu an için pek hoş değil, habire yağmur yağıyor falla 3 haftadır garajda yatıyo zavallı, bi bugün binebildim, ama yine yağmur azizliğini gösterdi.
siz yinede gelirken 1 tanede sandal getirin, yağmurlu olursa sandalla gezeriz olmam mı :mrgreen:
yağsın la Sedat , biz de yağmurlukla dikeriz çadırıo zamana kadar inşşallah yagmurlar azalirda hatta yrini güneşe birakirda bizde rahat rahat dikrriz çadirimizi,:cherry:
sandalla birlikte Ankaraya denizi de getiriyoruz , sen yer ayarla :queen:siz yinede gelirken 1 tanede sandal getirin, yağmurlu olursa sandalla gezeriz olmam mı :mrgreen:
motorcu ıslanmaz, motorcu üşümez, motorcu acıkmaz.... motorcu komando gibi zor şartlarda yaşam mucadelesi verebilir........ tatlı su motorcusu değiliz....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
hocam , bizden evvel gidip sucukları yiyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. sucuklar bizde:queen:bende cuma akşamı ankaraya gidecegim :mrgreen: