- Konu Yazar
Ramço , Sedat ne diyorsunuz bu işe? :silent:
biz ankara yolunda olacaz.....
Ramço , Sedat ne diyorsunuz bu işe? :silent:
biz ankara yolunda olacaz.....
baglamaz bizi kocaeli yuvacık zaten git gel 200 km marşa bastigime degmiyor:queen::queen::queen:
haklısın ortak...kızılcı hamam diblerinde sucuk ve kanat mangal yemek varken balık yemek bana göre değil....:queen::queen::queen::queen::queen:
hacı onlar falan herşey hoşta ankaranin havasi bi degişik nasil desem:queen::queen:çadirda donmayalim:cherry::cherry:
senki düzce yollarının karını buzunu çekmiş tatlı su değil okyanus balığı sedat sen üsümezsin..sana bişey olmaz... banada bişey olmaz ama taglis e ne olacak onu bilmiyorum....
Ben Her ihtimale karşi yanima bi battaniye alacgim yastikta alirdim ama koyacak yer yok:queen:
kuyruğa bağla.... motorcuya yer sorun olmaz.... gecen gün bir cuval yemi nerde getirdiğimi hatırla... benden örnek al....
hacı zaten battaniyeyei kuyruga baglarim rit çantasinida depoya baglasam tamam işte:cherry:
Allah yolunuzu açık etsin, muhabbetinizi arttırsın...
Allah yolunuzu açık etsin, muhabbetinizi arttırsın...
İyi madem , bende oralarda olacambiz ankara yolunda olacaz.....
Hay yaşa Sedat , işte sırf bu yüzden Eskişehir üzerinden değil de Adapazarı üzerinden sizlerle Ankara yapıyorum.baglamaz bizi kocaeli yuvacık zaten git gel 200 km marşa bastigime degmiyor:queen::queen::queen:
ahanda biri sucuk dedi… olay bitmiştir… nerde kaçta , kaç kangal…haklısın ortak...kızılcı hamam diblerinde sucuk ve kanat mangal yemek varken balık yemek bana göre değil....:queen::queen::queen::queen::queen:
En iyisi mi ben iki uyku tulumunu da alayım. Dur dur , bir polar , yetmedi bir de battaniye alayım. Yahu eski izci ve tecrubeli bir kampçıyımdır , hafife almayın. Ramço , Sedat gecenin bir yarısı ısınmak için benim çadıra dalmayasınızsenki düzce yollarının karını buzunu çekmiş tatlı su değil okyanus balığı sedat sen üsümezsin..sana bişey olmaz... banada bişey olmaz ama taglis e ne olacak onu bilmiyorum....
Teşekkürler dostum. Sedat ve Ramço dostlarımızın da dediği gibi , seni de aramızda görmek isteriz.Allah yolunuzu açık etsin, muhabbetinizi arttırsın...
büyük ihtimalle bende gelicemama küçük bi pürüz var o yüzden şimdilik kesin demiyorum.en geç haftaya perşembe kesinlik kazanır :bounce:
uyku tulumum var..bir çadır aldımmı tamamdır..yanlız çadırı ankaranın neresine kuracaz ....kızılay meydanı olurmuki??![]()
dur daha kesin geliyom demedim :mrgreen: haftaya kesinleşicek..
ankara bizim ,istediğimiz yere dikeriz çadırı diyosun yanii:mrgreen:
şaka biyana ankaraya girmeden dışında biyerler bulmak gerek çadırla kalınabilecek..yoksa şehirin göbeğinde sosyeteye rezil oluruz yav :silent:
başkent moruk başkent daha ötesi yok :bounce: