16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cadım benim ne olur gel ne olur gelll :mrgreen:

Cadım benim ne olur gel ne olur gelll :mrgreen:

geliyo cadı geliyoooo bi gelmesin varya hımmm . ramço - sedat çalın cadının süpürgesini arasın dursun hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dua edicem kesin olsun diye bak :)

demo bende istersen sana bi süpürge neyim alayım hı olmam mı , yooo almıyom vazgeçtim, kafama neyim furursun şincik süpürgeyi neme lazım, kafam önemli değilde kaskı daha yeni aldım fizörünü neyim gırarsın hıh

Yok bize bi cadı yeter :mrgreen:bana kanat alın melek olayım hem o fizörü çizmez:p

Taglis benim uyku tulumum ve cadirim olmadigi için birinizin cadirina giricemö ama kim en cok düşündüren şeyde tamam alişkiniz ama ankaranin sogugu bizi bozmasin abi:queen:
dostum , ben ankaranın soğundan değil de birbirimizden korkuyorum… hani gece karanlık , çadır küçük :)

dostum bize uymazsa kimseye uymaz..senin için neeresi uygunsa bana uyar.... bize uyar...
teşekkürler dostum ama kimseyi yolundan ve zamanından alıkoymak istemem. Bu konuyu da dert etmeyin, ybr için yollar kısa , mutlaka yolda buluşuruz.

ramço sen yeri anladiysan tamam orda durur bekleriz yada arkadas bizi bekler ben pek seçemedimde burdan:mrgreen: burdan 80 km sonra mc danis köprüsü var onsan 20 km sonra sapancada sabanci tesisleri var ondan sonra bi 20-25 km sonrada adapazari çikişi var ordan bi 70-75 km sonrada düzce çikişi şimdi arkadas tam olarak nerede bekleyecek:):):)
yahu Sedat abarttınız şimdi , sakarya çıkışı Toyota fabrikası yanı yani.

gülün siz gülün
ogün bende geliyorum dediğimde bakalım gülebilecekmisiniz :cherry::cherry:
vaaaauuuvvv , bu bir meydan okumamıdır. Cadı , yalnız bildiğim kadar senin motorun yoktu ???

benim süpürgem var sagolasın :cherry:
anladıııım , sen gerçekten gerçek cadısıııııın:)

evet dostlar zaman yaklaşıyor
ve çok keyifli geçeceğe benzer
yollarda görüşmek üzere.

ARKADAŞLAR HAVALAR TAM İSTEDİĞİM GİBİ GİDİYOR...ŞENLİKLİ BİR GEZİ OLACAĞI KESİSN...SUCUK MANGAL AKLIMA GELİNCE DAhada çekici oluyor...uzun lafın kısası 450 km lik otobnan yolcuğuluğu ve ankarda ki eşsiz muhabbete herkes davetlidir..zaman kısaldı..kmnin uzun olması sizi caydırmasın... bu yolculuk kaçmaz....

yahu ramço , şu sucuğu hatırlatıp durma , hemen şimdi çıkarım yola...

ramço yaw benide iştahlandırdın hah, istanbula gelip sizinle ankarayamı dönsem ne, sucuk neyim şapırt şupurt, neyse canım 5 - 10 kangalda getirirsin gelirken olmam mı hı

ramço yaw benide iştahlandırdın hah, istanbula gelip sizinle ankarayamı dönsem ne, sucuk neyim şapırt şupurt, neyse canım 5 - 10 kangalda getirirsin gelirken olmam mı hı

ankara mt artık gezdirir bize oralari dimi ama çadiri dikecek yerleri gösterirsiniz bize yapin yani bi güzellik abicim o kadar yol geliyoruz:queen:

aaaah ah ankara mt yi bi toplayabilsek, havalar şu an için pek hoş değil, habire yağmur yağıyor falla 3 haftadır garajda yatıyo zavallı, bi bugün binebildim, ama yine yağmur azizliğini gösterdi.

aaaah ah ankara mt yi bi toplayabilsek, havalar şu an için pek hoş değil, habire yağmur yağıyor falla 3 haftadır garajda yatıyo zavallı, bi bugün binebildim, ama yine yağmur azizliğini gösterdi.

o zamana kadar inşşallah yagmurlar azalirda hatta yrini güneşe birakirda bizde rahat rahat dikrriz çadirimizi,:cherry:

siz yinede gelirken 1 tanede sandal getirin, yağmurlu olursa sandalla gezeriz olmam mı :mrgreen:

siz yinede gelirken 1 tanede sandal getirin, yağmurlu olursa sandalla gezeriz olmam mı :mrgreen:

motorcu ıslanmaz, motorcu üşümez, motorcu acıkmaz.... motorcu komando gibi zor şartlarda yaşam mucadelesi verebilir........ tatlı su motorcusu değiliz....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

o zamana kadar inşşallah yagmurlar azalirda hatta yrini güneşe birakirda bizde rahat rahat dikrriz çadirimizi,:cherry:
yağsın la Sedat , biz de yağmurlukla dikeriz çadırı:p:cat:

sandalla birlikte Ankaraya denizi de getiriyoruz , sen yer ayarla :queen:

motorcu ıslanmaz, motorcu üşümez, motorcu acıkmaz.... motorcu komando gibi zor şartlarda yaşam mucadelesi verebilir........ tatlı su motorcusu değiliz....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bu sözlerle sucukları unutturacağını sanma:queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende cuma akşamı ankaraya gidecegim :mrgreen:

bende cuma akşamı ankaraya gidecegim :mrgreen:
hocam , bizden evvel gidip sucukları yiyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. sucuklar bizde:queen:
Keşke bize katılsaydınız diyeceğim ama sonradan pişmanlık olabilir. Ne de olsa cc farkı sıkar , gerçekçi olmak lazım.
Ankarada görüşmek üzere.
Size iyi yolculuklar.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar