16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

ramço sen yeri anladiysan tamam orda durur bekleriz yada arkadas bizi bekler ben pek seçemedimde burdan:mrgreen: burdan 80 km sonra mc danis köprüsü var onsan 20 km sonra sapancada sabanci tesisleri var ondan sonra bi 20-25 km sonrada adapazari çikişi var ordan bi 70-75 km sonrada düzce çikişi şimdi arkadas tam olarak nerede bekleyecek:):):)

ramço sen yeri anladiysan tamam orda durur bekleriz yada arkadas bizi bekler ben pek seçemedimde burdan:mrgreen: burdan 80 km sonra mc danis köprüsü var onsan 20 km sonra sapancada sabanci tesisleri var ondan sonra bi 20-25 km sonrada adapazari çikişi var ordan bi 70-75 km sonrada düzce çikişi şimdi arkadas tam olarak nerede bekleyecek:):):)

hallederiz kankam sıkma canını...........................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw sedat_57 düşündüğüne bak al sen artçıyı baktınki motor gitmiyo veya seni zorluyor olduğun yerde bırak dönüşte alırsın geri olmam mı

alır herhalde neden almasın... yakıta yardımcı çıkar nede olsa....

EEe illaki hacı karbratörlğü makna tabi yakar biraz neyse giderken cadi fuller depoyu dönüştede o arkadas alir benzin :cherry:

yaw sedat_57 düşündüğüne bak al sen artçıyı baktınki motor gitmiyo veya seni zorluyor olduğun yerde bırak dönüşte alırsın geri olmam mı

motor gidiyoda kullanan insan 100 kmden sonra sıkılıyor artçi ile:wiinkk:

motorum 250 cc olsa birak artçiyi 3. şahsi bilem alirimda:queen::queen:

Son düzenleme:
aman tanrım yoksa ankaraya cadımı getireceksiniz. onun motora ihtiyacı yokki süpürgesine binsin gelsin hem benzinde yakmaz, sıkıştıranda olmaz

yoksa süpürgesi yoncadan mı kıyamıyonuz demi hadi hadii

aman tanrım yoksa ankaraya cadımı getireceksiniz. onun motora ihtiyacı yokki süpürgesine binsin gelsin hem benzinde yakmaz, sıkıştıranda olmaz

belli olmaz gelebilirim :cherry:

onun süpürgesi uzun yola gelmiyor ya şehir içine uygun daha gebze gişelere gelmeden alev alir:queen:

şiii sedat akıllı ol süpürgeme laf yok dayını çizerim haberin olsun :bounce::bounce: :p

cadı başımızın üstündedir... süpürgesi yorulmasın... motorumuzun artçısı olsun...

eyvallah ramço bende bu nazik davetinizi kırmayıp sizinle geliyorum :cherry:

yoksa süpürgesi yoncadan mı kıyamıyonuz demi hadi hadii

süpürgemi ellerine bi geçirseler kıymayı bırak kamp ateşinde cayır cayır yakarlar :queen:

ama bana kıyamazlar ::pembe::

sana tabiki kıyamazlar, kaç kişini cadısı var sanki :) , benimde cadı bir arkadaşım olsa oooo ben ona çalı süpürgesi bilem alırım hah

16 Mayıs kesin mi? :) ben 15 inde orda olcam.. muhtemelen ya 16 sında istdeyim yada hala ank.dayım :) Kısmet yani..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar