Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi
isteklerinizi bildirin eminim tek tek değerlendirilecektir karagöldeki kazları ben bizzat alıp getireceğim bakalım MT mi kalabalık KT mi ( kaz takımı ) bir yılda nerelerden nerelere kimlerden kimlere ne arbedelerden ne zor yollardan geçerek buralara gelinmiş neler yaşanmış hep birlikte göreceğiz umarım ilk geziden ve toplantıdan başlayarak resim albümü hazırlanır
sevgili dostum kenen ve değerli mt üyeleri düşündük ve taşındık böylesine güzel bir gecede her ne olursa olsun gurubu yanlız bırakmak olmaz bizde katılmaya karar verdik saygılarınıza vocies ve kotik
Yer yerinden oynayacak hadi bakalım O günü anlamlı kılacak farklı şeylerde yaparsak daha da iyi olacak,o kadar kalabalık toplanmışken üstümüzde ya MT ya da benzin fiyatlarını protesto Tshirtleri olursa bir taşla iki kuş vurmuş oluruz:cat:Herkes 2 tshirtten birini giyerse daha iyi olur bence:cat:Televizyon kanalı ayarlayabiliriz o buluşma için:cat:Ben gidip kanalların İzmir bölge temsilcilikleriyle konuşma konusunda gönüllü olurum...
çok özel ve güzel olmalı ben kendi adıma yapmam gereken neyse yapmaya hazırım yeterki yönetim görev versin elimden gelen neyse ( yemek yaparım salata yaparım bulaşık yıkarım garson olurum isterseniz dansöz olurum şarkı söyleyemem ama tess benim yerime yapar ) isterseniz üstüme benzin dökün yakın sahilde koşturayım DİKKAT çeker gazetelere çıkarız :queen: :queen:
kenan abim yaz benide bide +1 :cherry:
Bu arada opel astra ile gelcez hane motorlardan fazla dikkat çekerse sorun falan olmaz dimi :bounce: Olursa da sen süle başka bi yolla geliris(Helikopter vs.:mrgreenNeyse hadeyn orda görüşürük:cat:
O kadar uzun zaman olduki sizinle görüşmeyeli. AMa ben yinede gelcem yıl dönümüne :mrgreen: .. Şaka bi yana özledim walla herkesi. Kızmassınız umarım bana. HEpinize saygılar sevgiler.. :rendeer:
harika bi gece olcağı kesin ama kusura bkmayın benim o gece ehliyet için direksyon sınavım var üzgünüm bensiz gitmek zorunda kalacaksınız sanırım !! tekrar özür soryy
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Her türlü etkinliğinize bende katılmak istiyorum. Yıldönümü geceside buna dahil. Ayrıca gruba nasıl üye olabilirim? Şimdiden teşekkürler. İskender...