16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbul'dan grup olarak gidilmesi düşünülüyorsa belki gelebilirim.
böyle birşey var mı acaba?
ama çok sakat bir tarih, 25'inde benim okul açılıyor da..

istanbuldan gelecek olan 4-5 kişi var bu sayının artacağı düşüncesindeyim tarih yaklaştığı zaman belki bir organizasyon yapılabilir istanbulda

güzel bi parti olacağına şüphem yok.
şimdilik uzak bir tarih, bakalım o zaman belli olur gelip gelemeyeceğim:)

yıldönümü öncesi hazırlık!?

Selam!
Yıldönümü öncesi hazırlıklar için görüşme yapılırsa iyi olur derim. Organizasyon ile ilgili her türlü katkıyı yapmaya hazırım:)

Egeknn abim bu iş için nasıl bir ortam düşünüyosunuz. İçkili bi mekan olacaksa sorabileceğim güzel bir ortam var kişi başı fix limitsiz ayarlarız olur biter. mekan çeşmealtında :cat:

önce bir toplantıya gel boyunu posunu görsün millet sen şimdi çekinir fiyat falanda soramazsın ( çeşmealtıda iyi fikir değerlendirmeye alır arkadaşlar sen fiyatları öğren yatılı olacak moto parkı olacak dansöz olacak ve alkol olacak hani kaza maza olur kolonya yerine yaraya dökmek için )

Egeknn abim bu iş için nasıl bir ortam düşünüyosunuz. İçkili bi mekan olacaksa sorabileceğim güzel bir ortam var kişi başı fix limitsiz ayarlarız olur biter. mekan çeşmealtında :cat:
fix:bounce: limitsiz....:p ohhhhh YEAHHHHHH:queen: :queen: :queen:YAW BU ARADA KENAN'CIĞIM;beni ne zaman listene dahil etmeyi düşünüyorsun???

önce bir toplantıya gel boyunu posunu görsün millet sen şimdi çekinir fiyat falanda soramazsın ( çeşmealtıda iyi fikir değerlendirmeye alır arkadaşlar sen fiyatları öğren yatılı olacak moto parkı olacak dansöz olacak ve alkol olacak hani kaza maza olur kolonya yerine yaraya dökmek için )

tamam abi 23 eylüle kadar illaki arkadaşlar boyumu posumu görür benden önce sen karşılaşırsan biraz bahsedersin :queen: :rendeer: tama ok. ben bi fiyat sorarım yatma yeri derken pansyon falanmı yoksa kamp şeklimi?

organizasyon için yer ayarlanmıştır sadece net fiyat için görüşme yapılacaktır ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..... Ramazan ayına girilmesi nedeniyle gece için belirlenen tarih 1 hafta geriye alınacaktır başlığı ve ilk mesajı da düzeltiyorum MT [İzmir] Yıl dönümü gecesi tarihi 16 / 09 / 2006 olarak netleşmiştir...

oh be 1 hafta az beklicez eğlenmek için desenize:cherry: hadi 1 hafta indirimde ben den olsun:cherry: bu arada bulunan yer nerde bilgi verilirse iyi olur:cherry: :rendeer:

organizasyon için yer ayarlanmıştır sadece net fiyat için görüşme yapılacaktır ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..... Ramazan ayına girilmesi nedeniyle gece için belirlenen tarih 1 hafta geriye alınacaktır başlığı ve ilk mesajı da düzeltiyorum MT [İzmir] Yıl dönümü gecesi tarihi 16 / 09 / 2006 olarak netleşmiştir...

Ok. sizin kafanıza göre ayarlamanız daha iyi tabiki. mekan neresi peki izmir içimi yoksa aşalara doru akıcazmı?:bounce:

evet arkadaşlar mekanı açıklarsanız süper olur!merak ettim şimdiden hemen dönesim var!

SEA POİNT hotel Kuşadası Güzelçamlı

Denize sıfır + Havuz + Teniz + Su topu :p + Sauna + Hamam + Göbek taşı :p + Odalarda Klima + mini bar + TV vs........

Herşey dahil ( full ) kişi başı 35 YTL den davetiyeler satılacaktır....

Moderatör (forrap)
Hadi hayırlısı...:)Çok bi zaman kalmadı,güzel bir gece olacak Allahın izniyle...Smokin zorunluluğu var mı bu arada:pBirde o karagöldeki kazları da aslında oradan bi kaç günlüğüne ödünç alıp partimize götürsek mi acaba:)

hemmm ii hade bakalım inşallah herşey güzel olur:rendeer:
Tatilde olanlar da dönsün bi zahmet :wiinkk:

Eyvah 16 Eylül mü?...Az kaldı dostlar ellerimizi çabuk tutalım..yapacak çok iş var...hay ALLAH iki ayağım bi pabuca girdi..ya Kenan CD ler hazır mı?..Serkan davetiye çalışmaları ne alemde..Kuvva şu ince saz olayı için Otel yönetimiyle görüştün mü?Yaka kartı ve tişört ekslylmiz varmı tenten?Parvez eşantiyonlar ne alemde?Rüzgarınoğlu gecenin sürprizi için hazırlandın mı?...Panik oldum daha herkesin yapacak çok işi var arkadaşlar toplantıda görüşürüz..hepinizi çok seviyorum...

SEA POİNT hotel Kuşadası Güzelçamlı

Denize sıfır + Havuz + Teniz + Su topu :p + Sauna + Hamam + Göbek taşı :p + Odalarda Klima + mini bar + TV vs........

Herşey dahil ( full ) kişi başı 35 YTL den davetiyeler satılacaktır....

Konaklama yok dimi kumsalda sızıp kalıcaz zaten heralde:queen: :queen: :cat:

konaklama elbette var fiyata dahil

davetiyeler hazır yarınki toplantıdan itibaren yıl dönümü gecesine son 1 hafta kalana kadar her hafta toplantılarda satışı yapılacaktır...

ELLERİNİZE sağlık herşey yolunda görünüyor ben yinede bir minibüs ayarlarım motorsuz gelmek isteyen motor sevdalıları için iyi olur ve katılım artar diye düşünüyorum ( ben düşünce suçlusuyum ):salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar