16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Her türlü etkinliğinize bende katılmak istiyorum. Yıldönümü geceside buna dahil. Ayrıca gruba nasıl üye olabilirim? Şimdiden teşekkürler. İskender...

Arkadaşım foruma hoş geldin kalıcı olman dileğiyle..!!

Grubumuza üye olman için öncelikle MT üyesi olman yeterlidir toplantı ve gezilerimizde aramızda görmek isteriz senide yıldönümü listesine adını ekliyorum görüşmek ümidiyle..

KATILIM LİSTESİ ( GÜNCEL )

-Egeknn
-TenTen35
-Kuvva
-Akreep
-WentureRoyal
-APV41
-Egelim
-Forrap
-Karakız
-RüzgarınOğlu
-Halaoğlu
-erudite
-weboy
-natali
-TaRaLeS
-dishchy
-mutombo77
-slient rider
-Tornedo + 1
-racingiski
-alderney
-northern
-shanimoglu
-bora_Vstrom
-ümmet perkitan

-hızlılevo + 1
-I-Ben

-serkan79
-KılıçBalığı ( adana MT )
-Zühtüpaşa:queen:
-SavaşXXL

liste ye eklenmesi gereken çok kişi var daha kalabalık bir grup olacağına eminim ancak topiğe gelebilirim yada gelemem diye yazıp ilgi göstermesini bekliyorum tüm arkadaşların tarih yaklaştığında katılım sayısına göre davetiye bastırılacaktır ilginize şimdiden teşekkürler...

Adım zaten klişe halde çıkıyor. Çünkü ben hep vardım :)
Ama yine de yazayım. Ben yine varım. :)

Sayın modum Egeknn..MT İZMİR in yoldönümü için tüm coşkulu duygularımızla bekliyoruz herkesi heyecanlandırıyorsunuzda bu gece için hazırlık yapmamız ve tüm üyelerimizle görüşmemiz gerkmiyormu?planlı ve ciddi bir organizasyon istiyorsak tek tek laylaylom yerine güçlerimizi birleştirip fikir birliği ile özel bir gece hazırlayabiliriz..bilmiyorum ...özür dilerim..bu benim nacizane düşüncem..sevgi ve saygılarımla..

Sayın Moderatörüm EgeKnn. İlginize teşekkür ederim. Sizlerle tanışmak keyif verici olacak. 23 Eylülde görüşmek dileğiyle. İskender...

Sayın modum Egeknn..MT İZMİR in yoldönümü için tüm coşkulu duygularımızla bekliyoruz herkesi heyecanlandırıyorsunuzda bu gece için hazırlık yapmamız ve tüm üyelerimizle görüşmemiz gerkmiyormu?planlı ve ciddi bir organizasyon istiyorsak tek tek laylaylom yerine güçlerimizi birleştirip fikir birliği ile özel bir gece hazırlayabiliriz..bilmiyorum ...özür dilerim..bu benim nacizane düşüncem..sevgi ve saygılarımla..

evet güldemet ablacım kesinlikle haklısın zaten olacak olan ve olması gereken de bu kimi zaman iş kimi zaman özel nedenler yada tatile çıkılması sebebinden kalabalık bir topluluk oluşturamadık 1-2 haftadır bu da olağan bir durum normal olarak insanların bir yaşantısı var saygı duymak lazım ilk toplantımızda yada gerekli görüldüğü taktirde özellikle bu organizasyonu konuşmak için belirleyeceğimiz bir tarihte kalabalık katılımlı bir toplantı olmasını sağlar gereken neyse yaparız görüşmek üzere saygı ve sevgi bizden efendim :p :rendeer:

( zira mı ?? zira nedir..... :cherry: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
ani bir şey çıkmadığı müddetce bende aranızda olmaktan mutluluk duyacağım.
yanımda kuzenımı getirebilirim değilmi modum paşam egeknn.

hayır dersen seninle anahtarına yarışalım diye topik açarım. :queen: :queen: :queen:
tehtid değil sadece uyarı :bounce:

EgeKnn benide listeye alırsan sevinirim inşallah bi terslik çıkmazsa bende orada olmaktan mutluluk duyarım.

BAZI ÖZEL NEDENLERDEN ÖTÜRÜ BU BULUŞMADA BULUNAMIYCAM.ŞİMDİDEN 16 EYLÜLDE ORADA OLUCAK TÜM ARKADAŞLARA İYİ EĞLENCELER DİLİORUM.

Tabiik bensiz organizasyonun tadı olmaz biliorum.Yani zaten bensiz yapamazsınız,sıkılırsınız eğlenemezsiniz .............vs
Bu güzel gecede hep beraber olmak çok öenmli.Herkesin gelebilmesini umut ediyorum.Ben ankaradan dönünce ilk toplantıda hep beraber konuşalım.Nerde nasıl yapabiliriz planlayalım.Hiç unutmayacağımız günlerden biri olsun.
sensiz bir toplantının tadı tuzu olmaz hatta ümit ediyorum TESS ORGANİZASYONUDUR diye imza bile atarsın ( seni özledik sen bizi özlemedinmi ) :salut:

tess siz bir toplantı sessiz bir sinemaya benzer :cherry: :rendeer: slogan gibi oldu ama idare edin:cherry: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizede aranızda yer varmı varsa listeye ekleyin. kıbrısa geçmek üzereyim mersin taşucundan selam

ÜMMET AMCA sen zaten onur konuğusun sen gelmesen bile masan hazırlanacak resmini koyacağız

KATILIM LİSTESİ ( GÜNCEL )

-SkullHunter
-Egeknn
-teror
-TenTen35
-Kuvva
-Akreep
-Okram
-WentureRoyal
-APV41
-Egelim
-Wallace
-Forrap
-Tess
-Karakız
-bur-k@
-RüzgarınOğlu
-PHAETONW12
-Halaoğlu
-BaByFaCe
-Axıs
-mkerdal
-erudite
-sokemon
-weboy
-natali
-Ahmet
-TaRaLeS
-dishchy
-Turlabo
-mutombo77
-slient rider
-unsalyzf
-Tornedo + 1
-sandman
-racingiski
-alderney
-northern
-shanimoglu
-bora_Vstrom
-ümmet perkitan

-serkan79
-KılıçBalığı ( adana MT )
-balzeytin ( adana MT )
-Zühtüpaşa:queen:
-SavaşXXL

liste ye eklenmesi gereken çok kişi var daha kalabalık bir grup olacağına eminim ancak topiğe gelebilirim yada gelemem diye yazıp ilgi göstermesini bekliyorum tüm arkadaşların tarih yaklaştığında katılım sayısına göre davetiye bastırılacaktır ilginize şimdiden teşekkürler...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hah listede adımı
gördüm ya şimdi resmi davetli oldum çok güzel bir gelişme

nevzat150 mersin mt denmi arkadaşlar

Son düzenleme:
nevzat 150 MT [izmir] den

İstanbul'dan grup olarak gidilmesi düşünülüyorsa belki gelebilirim.
böyle birşey var mı acaba?
ama çok sakat bir tarih, 25'inde benim okul açılıyor da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar