Donanım haber deki referans ülkeler mesajı çok güldürdü 
yaaaa amk isterse 500 cc olsun adamın 4 tane zurna gibi silindiri var altında neyin kafası bu mazotu çokmu çekiyosunuz
600 cc yi geçmiş bana ne, YBR'yi geçsin, alnını karışlayım
2015' in güngöreninde hala silindir sayısı ve cc' nin top speed ve tork' a etkisi olduğunu düşünen arkadaşlar var ilginç, çok ilginç.
Mobilden girenler için yukardaki videonun linki.
https://www.youtube.com/watch?v=x6P0Y-K4MPE
600rr her haliyle geçer ama bu cg 300 lük vardır rahat ayrıca bazı arkadaşlar silindir olayına takılmışlar silindir artınca güç artmaz önemli olan hacimdir kaç silindir olduğu değil hacim ne kadar büyükse o kadar iyi gider ha fazla silindirin avantajı motorun daha kolay ve çabuk devirlenebilmesidir bide ybr demiş arkadaşın birisi ybr falan hikaye kalır bu cg en aşşağı 210 rahat yapıyordur ybr 100 ü geçeceğini sanmıyorum hadi 105 yapsın 60 kg motor 300cc adam bide üstüne yatıyor hava sürtünmesi büyük motorlara göre baya az lastikler ince sürtünme az ama ne yaparlarsa yapsınlar 600rr yi geçemezler çünkü arada onlarca beygir farkı var
Ben anlamıyorum arkadaş bu işi.
Benim motorumda hayvan gibi siperlik varken, kafamda kask varken, kaskın çenesi ve vizörü açık ama güneş vizörü kapalıyken, gözümde de numara gözlüğüm takılıyken, yani dünyaya 3 ayrı camın arkasından bakarken ve sadece 50-60 km/s hızla giderken o ağzına tükürdüğümün sineği gelip gözüme giriyor da bu adamlar kasksız boksuz püsürsüz kullanırken nasıl bir şey olmuyor hayret ediyorum.