150cc köylü motoruyla honda 600rr kafa tutuyoruz

"evet arkadaşlar yannış duymadınız 150cc 1 milyarlık köylü motoruyla 600rr hondayla alay etmek böyle birşey olsa gerek. uzun zamandır yarış pilanlıyorduk ve sonunda yarışı gerçekleştirdik..."

demiş genç adam,

alay etme, edilme gibi kavramları bir daha gözden geçirin derim.

(bkz:komik duruma düşme)

Abi 600rr i geçer geçmez bilmiyorum ama, bu motora göre müthiş bi hızla geçti. Şaşırdım valla.

Bazen bir gülme alıyor var ya :queen:
600RR'a kafa tutmak,Ya hadi git işine.

Mücahit demek istemiş ki şu toplama motor isterse 500 cc olsun, 600 rrda 4 tane boru gibi silindir var.

Bu motorları 200 250ccye ceviriyorlar baya gider ama 600rr a kafa tutamaz en fazla cbr250

2015' in güngöreninde hala silindir sayısı ve cc' nin top speed ve tork' a etkisi olduğunu düşünen arkadaşlar var ilginç, çok ilginç.

Mobilden girenler için yukardaki videonun linki.

https://www.youtube.com/watch?v=x6P0Y-K4MPE

Videoyu izledim. Yıllardır da motosiklet tutkum vardır. Antalya'da yaşadığım dönemlerde ss kullanan arkadaşlara çokça artçı olmuştum. Hızlanışı, gidişi biliyorum yani. Kendim de çin malı motosiklete biniyorum, yok dostum, öyle bir gcü bu motorların hiçbir aksamı kaldırmaz. Yani tamam motor bloğu işini çözdüler diyelim. Şasi, lastikler, amortisörler, arka salıncak, arka salıncak mili :cherry: Gittim kendi motoruma tekrar baktım, olmaz :queen:

O hıza çıkması kaç dakika sürdü? o sırada 600RR çok sıkılmıştır.

600rr her haliyle geçer ama bu cg 300 lük vardır rahat ayrıca bazı arkadaşlar silindir olayına takılmışlar silindir artınca güç artmaz önemli olan hacimdir kaç silindir olduğu değil hacim ne kadar büyükse o kadar iyi gider ha fazla silindirin avantajı motorun daha kolay ve çabuk devirlenebilmesidir bide ybr demiş arkadaşın birisi ybr falan hikaye kalır bu cg en aşşağı 210 rahat yapıyordur ybr 100 ü geçeceğini sanmıyorum hadi 105 yapsın 60 kg motor 300cc adam bide üstüne yatıyor hava sürtünmesi büyük motorlara göre baya az lastikler ince sürtünme az ama ne yaparlarsa yapsınlar 600rr yi geçemezler çünkü arada onlarca beygir farkı var

600rr her haliyle geçer ama bu cg 300 lük vardır rahat ayrıca bazı arkadaşlar silindir olayına takılmışlar silindir artınca güç artmaz önemli olan hacimdir kaç silindir olduğu değil hacim ne kadar büyükse o kadar iyi gider ha fazla silindirin avantajı motorun daha kolay ve çabuk devirlenebilmesidir bide ybr demiş arkadaşın birisi ybr falan hikaye kalır bu cg en aşşağı 210 rahat yapıyordur ybr 100 ü geçeceğini sanmıyorum hadi 105 yapsın 60 kg motor 300cc adam bide üstüne yatıyor hava sürtünmesi büyük motorlara göre baya az lastikler ince sürtünme az ama ne yaparlarsa yapsınlar 600rr yi geçemezler çünkü arada onlarca beygir farkı var

Senin kadar bilmiyor mühendisler, gerçek sslerin neredeyse hepsi 4 silindirli üretiliyor. Halbuki sorsalar sana, tek silindir 600 cc blok işinizi görür dersin, onlar da az maliyetle hallederler işi. Ama ne yaparsın, zaten bilmiyor japonlar motosiklet yapmayı.

Bu hıza çıkması bence bir başarıdır. Hayat' da bir o kadar güzel.

Ben anlamıyorum arkadaş bu işi.

Benim motorumda hayvan gibi siperlik varken, kafamda kask varken, kaskın çenesi ve vizörü açık ama güneş vizörü kapalıyken, gözümde de numara gözlüğüm takılıyken, yani dünyaya 3 ayrı camın arkasından bakarken ve sadece 50-60 km/s hızla giderken o ağzına tükürdüğümün sineği gelip gözüme giriyor da bu adamlar kasksız boksuz püsürsüz kullanırken nasıl bir şey olmuyor hayret ediyorum.

Bizim zamanımızda kask icat olmamıştı. Gözlerimiz rüzgardan sürmeli gibi olurdu. O zamanlar ekipman filan bilmezdik. O günden bugüne sağ kalanlardan biri de benim:)

Motosikleti
Tvs Jupi
İftar öncesi lokantada gülerekk okudum güzeldi, kendime ayrıca güldüm o mevzu çok ayrı :)))

bak kardeşim dediğimiz şeyler aynı noktaya varıyor ben mühendisler ile sidik yarışına girmiyorum ama silindir sayısı arttıkça motorun devirlenme süresi azalır ama senin dediğine göre silindiri çok olan araba iyi gider mantığı devreye giriyor v12(12 silindir) arabaları v8(8 Silindir) arabalar geçiyor ne oldu hani silindiri fazlaydı hatta 4 silindirli volkswagen golf mk2 bir araç var 16Wampir diye lakabı var 16 silindirli bugattiyi tokatlıyor drag yarışında istersen videolarınıda atarım herşey silindir sayısıyla değil beygir gücüyle oluyor... :wiinkk:

Köylüdeki arkadaşın son mesajını iletiyorum "arkadaşlar gelmeyin, tünelin ucu bombok bir yere çıktı).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar