15 temmuz 2007 şarköye gidiyoruz

gelin gelin ne kadar ekmek o kadar köfte ne kadar mt ci o kadar muhabbet :queen:

Selam bizde gelebiliriz de nerede yemek yiyip nerede denize gideceğiz kısacası orada yapılacaklarla ilgili bir plan var mı? cumartesi bile çıkabiliriz ama bu sefer kalacak yerle ilgili sıkıntı olabilir. Fikirleriniz nedir?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla babacım orada denize gireceğimiz yeri faruklar falan ayarlayacak sanırım çünkü organizasyonu asıl yapan onlar biz istanbulda toplanarak onlara katılacaz kalıcak yer konusundada halis abi orayı iyi bildiği için ona danışmak lazım ayrıca oyun bozanlık yapmayın cumartesi gitmeyin pazar sabağın köründe hep beraber gidicez işte :) tekrdağa vardığımızda sağilde bi kahvaltı edicez ordanver elini şarköy!

Arkadaşlar,
Bende guruba direk Şarköy'de katılabilirim.Çünkü Ben bu akşam yola çıkmayı düşünüyorum.

ozaman ver abicim cebini biz vardığımızda seni arayalım sende atla gel

İstanbul şarköy 240 km imiş

http://www.sarkoy.info/tunc/Sarkoy/web/other_pages/ulasim/ulasim.htm

gitmişken kalsak fena olmaz hani bir de dönüşü var oralarda gezicez 500km bir günde iyi yol yapmış olucaz, haritalarda Kumbağ denize girmek için güzel gözüküyor sahil yolu için manzara süper ama 4*4 aracınız yoksa girmeyin diyor (biz gireriz ama çıkarmıyız bilmem). Bir gün önceden gidip tekirdağ rakısı içip köftesini mi yesek :p sabah kahvaltıya geliriz :) Çadır ya da pansiyon fiyatı hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar sarköyde denize gircek yer cok hiç biryer bulamasanız ben benim yazlık var orda onun onüne götürürüm sizi kardeşim var evde şimdi banada eski komşularımı görme imkanı dogar

şimdi kimler gelicek bi liste yapalım..herkes nerden oldugunu cep tel numarasını motosikletinin markasını rengini yazsın..çunku pazar gunu biz sizi beklicez ya o bakımdan bari kac kişi gelcegı belli olur ona gore kelle sayarız:queen:

liste yaptık 2 sayfanın sonunda hazır ilk sayfada hazır her grubu temsilen bi kişinin cebini alsanız yeter zaten ailem tekirdağda kalıyo tekirdağı bilirim buluşmak sorun olmaz :)

sakaryadan geleceksen cumartesi akşamından gel istersen bende kalırsın pazar sabahı beraber yola çıkarız uakbulut aksi takdirde bayağı erken yollara düşmen lazım

faruk bu arada ist buluşma noktasının olduğu haritayı ilk mesaja eklermisin benim cep nosunuda eklede sayfaya ilk girenler görsün organizasyon hatası olmasın ;) :)

Sakarya'da değilim ben, Sabancı Üniversitesi'nden gelicem. Tuzla'dan. Pazar sabahı buluşma noktasına 40 dakika uzaklıktayım. yakınlarda isen buluşup beraber gidelim

Sakarya'da değilim ben, Sabancı Üniversitesi'nden gelicem. Tuzla'dan. Pazar sabahı buluşma noktasına 40 dakika uzaklıktayım. yakınlarda isen buluşup beraber gidelim

listeye seni de yazdım.

arkadaşlar yemek işini orda hallederiz bence.
isteyen olursa dönüşte kumbağya da götürebilirim sizi.

Ben vazgeçtim pazartesi dönerim gece çalışmam salı sabah iş başı yaparım. Ama kalacak yer hakkında bilgi bekliyoruz. Sorun olmasın geceyi sokakta geçirmeyelim sonra :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hotel pansiyon dolu hic biryer yoksa bile ben seni kardeşime misafir ederim ayıpsın :mrgreen:

Arkadaşlar,
Ben bu akşam Şarköy'e gidecem istiyen için ponsiyon veya hotel araştırmaya çalışırım.Saat 21:30 civarı orda olmayı düşünüyorum.
Tel:05424152181

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İşte bu tam süper bi haber :)Thanks Bay yenilen :D

kaşınma bak ben hala kamptayım tavla uzerine zar tutma pul calma her turlu konu üzerine calişiyorum neyine oynuyoruz ona karar ver sen :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

kaşınma bak ben hala kamptayım tavla uzerine zar tutma pul calma her turlu konu üzerine calişiyorum neyine oynuyoruz ona karar ver sen :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

Aman diyim. Ben sonra biber gazı sıkmak gibi tehlikeli tepkimeler verebilirim :D

Abi diyorumki lastiklerin parasıyla ben km göstergemi gidonu filan yaptırıyım :)
Ya da gel bi km saatine tavla atalım senle :queen:

Son düzenleme:
tavlada bende iddialıyım haberiniz olsun.yaparız tavla turnuvasını görürüz kimin en iyi olduğunu. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar