15 temmuz 2007 şarköye gidiyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sakarya'da değilim ben, Sabancı Üniversitesi'nden gelicem. Tuzla'dan. Pazar sabahı buluşma noktasına 40 dakika uzaklıktayım. yakınlarda isen buluşup beraber gidelim

yok ben tam terstyim :) 4.leventte görüşecez artık

metalgod kardeşim hatırladığım kadarıyla sen yeni kaza yapmamışmıydın...

http://www.motosiklet.net/forum/taz...lar/33656-kaza-haneme-bi-cizik-daha-atin.html

durumun nasıl peki...bi hastaneye falan gittinmi bari...sağlık herşeyden önce gelir arkadaşım sevenlerini üzme...:rendeer:

dün aşım vardı kuduz aşısının :queen:ikincisi o vesileyle hastaneye gidince boynumuda gösterdim abi doktora gittim bişeyin yok dedi boynumdaki yara izlerinin geçmesi 2 hafta sürer belki iz kalır ama yumuşak doku ezilmesi kas gevşetici yazdı boynum şu anda iyi ilk akşamki kadar değil yani gezi beni fazla zorlamicak biraz ağrıyapar ama denis suyu iyi gelir :queen:

bu sefer bende montuna tavla atarım :)

Son düzenleme:
hiç önemli değil,genelde kaarşımdakine 2 ters 1 düz yapıyorum çok uğraştırmasın diye.. :mrgreen:

Arkadaşlar,
denizcieylem bir düğün törenine katılacak Cumartesi günü Çerkezköy de. Şindi Şarköy ile arası nedir çerkezköy ün??
Cumartesi düğüne katılsam da, pazar denizcieylemle beraber oraya gelsem olur mu??
eeii:silent:
Olmadı pazar Anadolu yakasından geleceğim ben, benimn gibi anadoludan hareket edecek arkadaşlarla buluşabiliriz erkenden:cat: Buraki77 ve Yasemin Hanımloa zati beraber çıkarız. De mi yavv:p
eeii:silent:

Arkadaşlar gidiş güzergahınız nasıl temden mi gideceksiniz yoksa e 5 tenmi
yoldan sizlere katılabilirim

Cami duvarıyım ben haberiniz olsun. İsterseniz kapışırız hahahahahaha :D

pardon ne duvarı ben yıktım o duvarı gecen hafta :queen:

tamam susuyorum şimdi ringte görüşürüz.. :)

elini korkak alıştırma faruk ver çoşkuyu verrrrrrrr:bounce:

Alırım anahtarını faruk akıllı ol hehehehe :queen:

kaç kışının anahtarını aldın bugune kadar elındekınden olmada :p

ben varken böyle buyuk söylemlerden uzak duralım pınarcım :queen:

Tamam,
denizcieylem ile annaştık. pazar günü kendisini alacağım Çerkezköyden. yalnız arayıştayım, Arzu hanımla beraber olduklarından, Arzu hanımı artçı alacak bir cevval motorcu arıyoz:queen:
Çok zor bu işler:queen::queen:
Ben Pazar Anadolu Yakasından hareket yapıyom-ediyom. Bekliyom gelen kardeşlerim :queen:

onuda ben artçı aliyim bari

de onda kask varmı ona göre yedek alayım yanıma

Selam arkadaşlar, eğer bir mani olmazsa bende geliyorum.Pınar tophanede yanyana oturuyorduk hatırlarsan,sen ne yaptın yer buldunmu gidince bir akşam kalmak lazım ki dönüşte turşumuz çıkmasın.

pardon ne duvarı ben yıktım o duvarı gecen hafta :queen:

elini korkak alıştırma faruk ver çoşkuyu verrrrrrrr:bounce:

kaç kışının anahtarını aldın bugune kadar elındekınden olmada :p

ben varken böyle buyuk söylemlerden uzak duralım pınarcım :queen:

Tansel anlaşıldı canım. Sana hiç taviz vermemek her zaman 5-0 yenmek gerekiyo. 5-0 yenilince süt dökmüş kedi oluyosun ne güzel :queen:
Selam arkadaşlar, eğer bir mani olmazsa bende geliyorum.Pınar tophanede yanyana oturuyorduk hatırlarsan,sen ne yaptın yer buldunmu gidince bir akşam kalmak lazım ki dönüşte turşumuz çıkmasın.
Hatırladım evet. Ben kalacak yer buldum. Gidipte aynı gün dönmek eziyet olur yaa iki gün tatil yapmak iyidir...

Herhalda gidince bir pansiyon veya otelde yer buluruz,olmadı ordaki arkadaşlar yardımcı olurlar.

Ok. gidince hallederiz orda,buarada buluşma yeri tam olarakneresi 4.cü leventte metro çıkışı denmiş mslak tarafına mı levent tarafına doğrumu?

pazartesi sabah erkenden iş olmasaydı bende kalabilirdim ama meğlesef sabah 6 da kalkıp işe gitmem gerekiyor.

abi haritada gözüküyo 4. levent metrosunun Askeriyenin olduğu taraftanki çıkışı yani sanayi mahallesi değil

fatih suıltan mehmet mahallesinin mini büsleri ordan kalkar maslak minibüsleri ordan geçer 4.levent ziraatbanakası şubesinin hemen yanıdır daha ansı anlatim :)

ist ve çorludan gelicek arkadaşları,saat 8,30-9,00 arası tekirdağ girişindeki maxi nin önünde bekliycem. 9,30 gibi de burdan haraket ederiz artık.

Son düzenleme:
ozaman ne olur ne olmaz istanbuldan hareket saatini 7.00 çekelim çünkü adını 7.30 koysak bile illaki aksayacak biri geç kalıcak mola vermek gerekecek cart olcak curt olacak ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar