15 temmuz 2007 şarköye gidiyoruz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ah ah pınar oyle birşey soyledinki kerpe dedinmi ucarak gelirim gencligim geldi aklıma 125 lik honda larla hata puch larla izmit ten cıkar kandıra kerpe kefken cuma akşamı cıkardık pazar gunu donerdik ozledim oralara :queen:

evet arkadaşlar genel düşünceleri alır...sonra uzun uzun düşünür tartışır mantıklı olan ve herkese uyan bir tarafa güzel bi çıkarma yapabiliriz...:wiinkk:

siz tekirdağda bu konunun üzerine biraz eğilip tartışırsınız...sonrasında hep beraber konu dışında bir topik açar veya bir yerde toplaşır kararlaştırır ona göre yol alırız...:queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
birde cok hevesleniyoruz ama insallah yagmur yagmaz :queen:

onümüzdeki ayın 15 den sonra uveyik bıldırcın başliyor

Son düzenleme:
ohhh gezin bakalım ben motorsuz kaldım bu sezonun yarısında artık bir dahaki yaza bıraktım hayalleri o zaman sık sık katılırım size bu arada pınar sen kazadan sonra sarsıldım yazmışsın hangi kaza yoksa kazamı yaptın :(

Evet yaa ölümden döndüm vallaa ucuz atlattım :(

Pınar arkadaş,
Geçmiş olsun dileklerimizi kabul et. şaşırmadım değil, dikkatli, iyi bir sürücü olduğun için. umarım önemli değildir.
herkese kazsız belasız sürüşler dileriz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pınar ben gelirken tavla getircem yanımda yarım kalmış bir hesap var senle
kanpa aldım kendimi intikam intikam:cherry:

Selamlar, geziye gelmeyi bende çok isterim, 2 aylık sürücü olarak yanıyorum bi geziye katılayım diye. acaba 250 mct ile bu geziye katılınırmı ki?? 90-100 arası gidiyor max

çok üzüldüm hiç haberim olmadı çok geçmiş olsun :pale: küçük bir kazadır umarım tekrarı olmaması dileğiyle
Saol teşekkür ederim. Aslında büyük bir kazaydı ama çok ucuz atlattım. Mücize gibi bişey..
Pınar arkadaş,
Geçmiş olsun dileklerimizi kabul et. şaşırmadım değil, dikkatli, iyi bir sürücü olduğun için. umarım önemli değildir.
herkese kazsız belasız sürüşler dileriz
Teşekkür ederim Muzaffer. Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah..

pınar ben gelirken tavla getircem yanımda yarım kalmış bir hesap var senle
kanpa aldım kendimi intikam intikam:cherry:
Getir vallaa Halis abi oynarız :) Yalnız lastikler kıyakmış teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
pımar geçmiş şimdi haberim oldu
umarım bir yerine bişey olmamıştır.
bu kazadan dolayıda umarım motordan vaz geçmezsin

Selamlar, geziye gelmeyi bende çok isterim, 2 aylık sürücü olarak yanıyorum bi geziye katılayım diye. acaba 250 mct ile bu geziye katılınırmı ki?? 90-100 arası gidiyor max

gelebilirsin tabi tekirdağ şarköy arası beraber gideriz,sakaryadan geliceksen biraz erken çıkman lazım galiba ist li arkadaşlarla konuş istersen. :p

100 le katılırım sana sanırım. Motor ozmana kadar yapılmamış olacak zaten. Fazla hız yapma taraftarı değilim. 100 grubundan gideriz sen, ben halis abi, metal...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sakaryadan geleceksen cumartesi akşamından gel istersen bende kalırsın pazar sabahı beraber yola çıkarız uakbulut aksi takdirde bayağı erken yollara düşmen lazım

faruk bu arada ist buluşma noktasının olduğu haritayı ilk mesaja eklermisin benim cep nosunuda eklede sayfaya ilk girenler görsün organizasyon hatası olmasın ;) :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
100 le katılırım sana sanırım. Motor ozmana kadar yapılmamış olacak zaten. Fazla hız yapma taraftarı değilim. 100 grubundan gideriz sen, ben halis abi, metal...

ben eger bu gun plakalar yetişirse hem yabancı bir motor hende sıfır olcak o yuzden 100 120 gecemem
:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar