tamam reis farketmez...ben msndeyim msn açsana
7.30 iyi bir saat 8.30 9.00 gibi tekirdag da oluruz orda kahvaltı ederiz bir saat 1.5 saat anca sarköyde oluruz tekirdaglı arkadaşlar kahvaltı yeri ayarlayın misafir geliyor istanbuldan:cherry:
syriana siz gelmiyormusunuz hadi sizde gelin bekliyoruz:cyclopsan
araya mangal da ekleseydiniz denizcimuzaffer kesin gelirdi
![]()
Yaa pazar değilde pazartesi dönüş yapmak isteyen olurmu? Ben pazar kalsak iyi olur diyorum. Şahsen kalmayı düşünüyorum..
sen pazartesi tabi ogleden sonra işe gidiyorsun degilmi
pınar büyük ihtimalle bende pazartesi dönüş yaparım beraber dönerim sanırım halis abiyede uyuo gittiğimiz gibi döneriz
istten başka gelecek yokmu bayanlar baylar hadi!!!
tekirdağlılar!!! halis abinin dediği gibi 8:30 9:00 gibi orda oluruz benim cep 05557009834 haberleşiriz
toprak yol bana uyar hatta daha iyi olurçıkabileceğimiz dağ tepe toprak varsa yoldan gitmesek bile olur yani hiç fark koymaz
![]()
araya mangal da ekleseydiniz denizcimuzaffer kesin gelirdi
![]()
pınar büyük ihtimalle bende pazartesi dönüş yaparım beraber dönerim sanırım halis abiyede uyuo gittiğimiz gibi döneriz
istten başka gelecek yokmu bayanlar baylar hadi!!!
tekirdağlılar!!! halis abinin dediği gibi 8:30 9:00 gibi orda oluruz benim cep 05557009834 haberleşiriz
toprak yol bana uyar hatta daha iyi olurçıkabileceğimiz dağ tepe toprak varsa yoldan gitmesek bile olur yani hiç fark koymaz
![]()
arkadaslar size ıyı yolculuklar ve ıyı eğlenceler gunu bırlık şarköy benı bozar hafta sonu kalmalı olsaydı o zaman gelırdım. Kazasız surusler dılerım. Pınar senide istanbula dönunce yenerım tekrar tavlada şansına küs![]()
uzman kardeşim canın sağolsun be daha önümüz yaz...ilerde kalmalısındanda bişeyler yaparız olur biter...:wiinkk: ama tekirdağmı olur çınarçık'mı olur yoksa başka biyermi olur bakarız ona göre...:queen: