15 temmuz 2007 şarköye gidiyoruz

msn açtım ama sen cevap vermedin.

7.30 iyi bir saat 8.30 9.00 gibi tekirdag da oluruz orda kahvaltı ederiz bir saat 1.5 saat anca sarköyde oluruz tekirdaglı arkadaşlar kahvaltı yeri ayarlayın misafir geliyor istanbuldan:p:cherry:

syriana siz gelmiyormusunuz hadi sizde gelin bekliyoruz:cyclopsan

siz nasıl isterseniz yaparız ister lokanta gibi biryerde,isterseniz de sahilde çay bahçesinde poğçalarımızı alıp yaparız kahvaltımızı.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sahil hala tekirdagda aynıysa guzel taze sicak poca borek uyar bana kendi adıma konuyorum :mrgreen:

Yaa pazar değilde pazartesi dönüş yapmak isteyen olurmu? Ben pazar kalsak iyi olur diyorum. Şahsen kalmayı düşünüyorum..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
araya mangal da ekleseydiniz denizcimuzaffer kesin gelirdi
:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pınar büyük ihtimalle bende pazartesi dönüş yaparım beraber dönerim sanırım halis abiyede uyuo gittiğimiz gibi döneriz

istten başka gelecek yokmu bayanlar baylar hadi!!!

tekirdağlılar!!! halis abinin dediği gibi 8:30 9:00 gibi orda oluruz benim cep 05557009834 haberleşiriz

toprak yol bana uyar hatta daha iyi olur :p çıkabileceğimiz dağ tepe toprak varsa yoldan gitmesek bile olur yani hiç fark koymaz :D

pınar büyük ihtimalle bende pazartesi dönüş yaparım beraber dönerim sanırım halis abiyede uyuo gittiğimiz gibi döneriz

tekirdağlılar!!! halis abinin dediği gibi 8:30 9:00 gibi orda oluruz benim cep 05557009834 haberleşiriz

toprak yol bana uyar hatta daha iyi olur :p çıkabileceğimiz dağ tepe toprak varsa yoldan gitmesek bile olur yani hiç fark koymaz :D

Toprak yol bana uymaz. Benim motorlatoprak yola giremem ben :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şaka yav şaka bana heryol uyuo asfalttan gideriz :)

araya mangal da ekleseydiniz denizcimuzaffer kesin gelirdi
:p

luxor kardeş bişi mi dedi bize mi öyle geldi yavv:queen::queen:
Arkadaşlar, benim denizciforesight henüz rodajda, pazara kadar tamamlayabilirsem muhakkak varız biz:cat::cat: Mangalı da dert etmeyin, benim Motora özel mangal çantası bilem yaptırdım:queen: Buluşma saati erken gibi gibi ama bana uyar, nasıl olsa 6 da hortlayan adamım.

Denizcieylem2 in düğün töreni ziyareti varmış :pale: İzin alabilirsem belki...Hani tek olarak...Gezmek baabında...Falan...:pale:

(Listeye yazın da benim işimi kolaylaştırın:queen:)

Aaaa ben salı günü gece çalışıcakmışım :) Ben salı günü döneceğim, tatil yapmış olurum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
oh kebap hayırlı işler kıskandım şimdi bende kafa izmi yapsam evde var ah bunu daha once ayarlayabilseydik bende kalırdım :pr:

bana da uymaz eger plakalarım yetişirse bende sıfır motorla gelcem yani rodaj yapcam o yuzden asfalt yoldan gitmek zorundayım:cat::)

Son düzenleme:
arkadaslar size ıyı yolculuklar ve ıyı eğlenceler gunu bırlık şarköy benı bozar hafta sonu kalmalı olsaydı o zaman gelırdım. Kazasız surusler dılerım. Pınar senide istanbula dönunce yenerım tekrar tavlada şansına küs :)

arkadaslar size ıyı yolculuklar ve ıyı eğlenceler gunu bırlık şarköy benı bozar hafta sonu kalmalı olsaydı o zaman gelırdım. Kazasız surusler dılerım. Pınar senide istanbula dönunce yenerım tekrar tavlada şansına küs :)

uzman kardeşim canın sağolsun be daha önümüz yaz...ilerde kalmalısındanda bişeyler yaparız olur biter...:wiinkk: ama tekirdağmı olur çınarçık'mı olur yoksa başka biyermi olur bakarız ona göre...:queen:

uzman kardeşim canın sağolsun be daha önümüz yaz...ilerde kalmalısındanda bişeyler yaparız olur biter...:wiinkk: ama tekirdağmı olur çınarçık'mı olur yoksa başka biyermi olur bakarız ona göre...:queen:

çınarcık armutlu tarafı fena değil hele yolları çok guzeldır bana uyar valla :cat:
önumuzekı gunlerde assos dusunuyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende gelirim eger bir terslik olmasa av cikmasam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar