- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba Normalde 2024 TVS RTR 200 motosikletim vardı. Amerika İnternship programı için sattım sonra araba ile devam ettim yalnız arabaö(2011 accent era 1.5 crdi) arızalar çıkarmaya başladı her gün olmasada her hafta ne arıza verecek diye bekler oldum. Yalana gerek yok birazda borç var 150 200 bin tl civarına tabi motor temiz olur 220 de veririm bi motor önerisi 2000 model üstü her motora varım. Vites göstergesi ledli farla gibi beklentim yok. Mersinde yaşıyorum parçası mersinde bulunmasa bile yurt içinden bulunsun veya yurt dışından siparişle bile gelebilsin ben sabırlı adamım bunun sebebi evde bi tane daha araba bulunması o babamda anca akşamları alabilirim diğer zamanlar adliye ve bahçe arasında mekik dokuyor. MT25 önerecekler olabilir ama benim alacağım fiyatlara apaçilerin elinden düşmüş motor olur mt25 istemiyorum Dominar 400 olabilir ama 140 160 da çırpınmadan gider mi emin değilim temiz bulsam 2000 model R1150 GS bile alırım
Km takıntım yok yeter ki motor düzgün olsun yada rektefiye bile gördüyse sağlam olsun.
Tek kriterim Racing makina olmasın çünkü arkasına çanta takıcam
Tek kriterim Racing makina olmasın çünkü arkasına çanta takıcam