13.05.2006 Adana ç.m.s.k Kurban Kesicez

Selam sevgili motor sevdalıları

Bizler adana da yaz kış demeden motorlarımıza binip keyfini çıkardık
Ama yinde sozon başlangıcı olarak,hemde sezona kazasız belasız girip ve devam ettirebilmek umuduyla bu cumartesi yani 13 mayısta kurban kesip kan akıtalım istiyoruz.

Kurbanlarımızıda huzur evine gidip ordaki büyüklerimizin hem gönlünü alıp hemde inşallah bizlerde o yaşlara kadar yaşarsak gelecekte bizlerin ne olacagı veya orada yaşamını devam ettiren insanların neler yaşadığını bire bir görüp biraz insanlığımıza daha da insanlık katalım.

Bir gün bizlerde o yaşlarda olursak bizden küçüklerin yanımıza gelip bizleri hatırlamasını ve sevindirmesini bekliyecegiz.

Küçüğün büyüğe saygısının kalmadığı,
manevi degerlerin yitirildiği,
ve gelecekte çocuklarımıza örnek olabilmek için lütfen hepberaber orda olalım

Motor kullanan insanların;
İnsanları rahatsız eden çılgın ,duyarsız,duygusuz insanlar olmadığı imajını gösterelim

Cumartesi günü kulüp önünde toplanıp hepberaber gidilecek ve gereken neyse yapılacak adana huzur evinde

Bu organizasyona tüm motor sevdalısı arkadaşlar davetlidir.bizim için en küçük veya en büyük motora binen herkes aynıdır.asla ayrım olamaz.Motoruna ister hobi ister ulaşım amaçlı ihtiyaçtan binen arkadaşımızda olsa hepsi aynı çünki hepimiz rüzgar sevdalısıyız.eger gelebilecek olanlar varsa tüm türkiye mt cileride davetli İzmir siz özel davetlisiniz inşallah gelirsiniz.

Dostalarım eger yazdıklarım da sürç-ü lisan etmişsem özür dilerim herkesten

kendinize iyi bakın hep iki teker üstünde kalın:rendeer: :rendeer:

Arkadaşlar 13 mayısta saat 15 de kulüp önünden hareket edicez

abicim yazdıklarına katılıyorum, bence çok güzel bi fikir, cumartesi saat kaçta toplanılacak?

Yusuf ağbi süpersiniz yine:rendeer:
Allah kabul etsin kazasız belasın rüzgar dolu günler dilerim.

dostdark' Alıntı:
Yusuf ağbi süpersiniz yine:rendeer:
Allah kabul etsin kazasız belasın rüzgar dolu günler dilerim.
Dostum kurbanlarımızı tüm motorcular için kesicez.sadece burdakiler için degil allah tüm motorcuları kazadan beledan korusun:rendeer: :)

yusuf abi gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz, Allah kabul etsin kurbanınızı, motora düşman olanlar motorcuyu serseri olarak görenler görsün bakalım motorcu nasıl bir ruha sahip, helal olsun diyorum abi, haddim olmayarak takdir ediyorum sizleri...
saygılar adana mt ye:rendeer:

Amin abi. Abi saat belli olsun organizasyon ayrıntılarını konuşalım. Ayrıca Adana'daki tüm arkadaşları katılıma bekliyoruz. Lütfen gelin.

Allah kabul etsin. Et yemem ama :cherry: :cherry:
İyi eğlenmeler size yusuf abi,,hasan :wiinkk: :wiinkk:

Süper Moderatör (BBRR)
adanalı endurocu kardeşlerimizde böyle hayırlı bir olaya katılırlar sizlerii şöle bir arada görürüz işallah

tüm adanalı kardeşlerime sevgiler...özellikle motoruma kılıçbalığıma makineme...tabi diğerleride bu vatanın evladı...:p :queen: :wiinkk: :rendeer:

Anneler günü öncesinde harika bir fikir...
Eğer 5'ten sonraya alabilirseniz bende katılmak isterim.

günaydın motorseverler 13 ü cumartesi için yapılan duyuru bir harika ulşabildigim bütün arkadaşlara bu duyuruyu yapacam ve yine ben ararnızda olamamanın üzüntüsünü yaşıcam ama benim yerime vekilimi yolayıp o atmosferi benim adıma koklarken gönlüm beynim sizlerle olacak herkese iyi çalışmalar

haydi adanalı motoseverler,endurocular,GS ciler,chopperciler bu arada ben ne oluyom enduromu choppermi,ahanda buldum chopduro cuyum abiler:queen:

şimdiden allah kabul etsin abii...
cumartesi görüşmek üzere herkezi bekliyoruz saygılar,,,,,

Yusuf abi 14:00'de gidecez dedi. 14:00'dan önce herkes gelirse iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar