110 bin liraya 10k km de tertemiz ns200 aldim yeni michelin lastikli. Kafam nasi rahat anlatamam. Kuralkan sitesinden bakim icin gerekli malzemelerin siparisini verdim, ertesi gun elimde. En ufak civatasina kadar var adamlarin elinde. Ustasi bol, yurutmesi kolay. Temiz bakarsan 100-150k km blok ellemeden giden cok fazla ornek var.
Bu fiyat bandinda daha iyi f/p motoru yoktur, net. Şahsen ekonomik önceligimi farkli noktalara yonelttigim icin ktm den buna gectim, iyi ki de yapmisim. Neden falconmus rks imis macera ariyorsunuz ki. Ilk motorum rks idi, servisin adi "xxx BISIKLET" di. Ifsa etmeyeyim simdi. Ama bisikletciydi yani adam. Gunduz ledleri bozuk sekilde ciktim bayiden, garantiden siparis gecildi. 6 ay sonra geldi

2500 km de arka diski yamuldu, supaplari ayarsizdi.
Japona paran yetmiyorsa Hint. Ona da yetmiyorsa tabana kuvvet. Parasiyla da yaptiramiyorsun cin malini. Benim tecrubem bu yonde.