1036 km [en batı]

güzel gezi olmuş. eşinizin de moto sürmesi güzel olmuş. ama iyice öğrensin kaza yaparsa çok kötü hissedersiniz. iyi sürebiliyor mu?

eğitim her zaman gerekli tabii ki ve her fırsatta da ben de dahil eğitimlere katılıyoruz

şöyle diyeyim
rahatlıkla artçı oluyorum
benden daha iyi konumlandığını söyleyebilirimm :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------

bu kota muhabeti ne oluyr :silent: daha önce hiç photobucket kullanmadım bilmiyorum ondan

imageshack kullansaydınız keşke :cat: toplu resim yükleme modu var hemde tüm resimlerin kodlarını birleşik halde alabiliyorsunuz toplu halde

imageshack de kota yok mu?
onu deneriz birdahakine
sağolasın

photobucket kotayı sıfırlamış
fotolar tekrar görünür oldu
bakalım ne kadar dayanacak :)

çok güzel gezi olmuş ben çanakkaleli olmama rağmen bukadar gezemedim paylaşım için teşekkürler :)

Çok güzel gezi olmuş yengeyi de kutlamak lazım. Ybr'yi yüksüz bırakıp dövilli katır gibi yüklemek bence akıllıca olmuş.

tebrik ederim abi çok güzel bi gezi olmuş :rendeer:
çanakkale şehitlik bölümü ayrı bi güzellikte hiç gitme fırsatım olmadı fotolara bakarken insanı ayrı bi dünyaya götürüyor.
kazasız belasız nice güzel km lere.

çok güzel gezi olmuş ben çanakkaleli olmama rağmen bukadar gezemedim paylaşım için teşekkürler :)

Çok güzel gezi olmuş yengeyi de kutlamak lazım. Ybr'yi yüksüz bırakıp dövilli katır gibi yüklemek bence akıllıca olmuş.

tebrik,imren,kıskan :)

tebrik ederim abi çok güzel bi gezi olmuş :rendeer:
çanakkale şehitlik bölümü ayrı bi güzellikte hiç gitme fırsatım olmadı fotolara bakarken insanı ayrı bi dünyaya götürüyor.
kazasız belasız nice güzel km lere.

sağolun arkadaşlar
çok daha güzel geziler sizlere nasip olur inşallah

merhaba;

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...

motorumu aldıktan iki ay sonra böyle uzun soluklu bir gezi yapabildiğim için çok mutluyum. tabii ki eğitimlerimi tamamladıktan sonra. gerçi eğitimlerimiz hiç bir zaman bitmiyor. üyesi olduğumuz kulübümüzün eğitim organizasyonlarına sürekli olarak katılmaya devam ediyoruz.

gezimiz boyunca çok büyük bir sorun yaşamadım. kazasız belasız, problemsiz bir şekilde tamamladık tatilimizi.

bana kalırsa, motosiklet kullanma konusunda kadın ve erkek arasında hiçbir ayrım yok. tek fark, zaman zaman meraklı bakışlara maruz kalmanız, ki erkeklerin de çoğunlukla yaşadığı bir durum... benzin istasyonlarına girdiğinizde ya da herhangi bir yerde mola verdiğinizde, kaskınızı çıkarttığınız anda bakışlar hemen size dönüyor.

hele hele, beni durdurmaya çalıştığını geç anladığım için önüme fırlayıp koluma vuran polisin, sesimi duyduğundaki duraksaması ve şaşkınlığı, dahası tavır değişikliği çok ilginçti...

bu heyecanı, tutkuyu tattırdığı; çok çok sevdiğim yollarda olmanın keyfine bir de motosiklet kullanmanın eşsiz zevkini eklediği için Ozan'a sonsuz teşekkürler...

yollarda kadın motosiklet sürücülerinin her geçen gün artmasını diliyorum. sizler de eşlerinizi bu konuda teşvik edin... göreceksiniz ki büyük keyifler, paylaşıldığında çok daha tatmin edici, çok daha doyulmaz...

görüşmek üzere...

yollarınız mutluluklara bağlansın...

Süper bir gezi,mükemmel fotoğraflar,güzel bi anlatım:cat: çok çok teşekkürler paylaşım için gezmiş görmüş gibi olduk sağolun.Allah kaza bela vermesin mutlu olun ve hep mutlu kalın inşallah.:rendeer:

Bu başlığı görmemişim.
Harikasınız dostlar. :cat:
Bu yıl hiç gezemedim diyebilirim, dolayısıyla fena oluyorum gördükçe.

Bursaya selamlar.

Nedense ben de kaçırmışım bu gezi yazısını. Keyifle okudum şimdi :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elinize,emeğinize,tekerinize sağlık :cat: :rendeer:

Allah sizi ayırmasın ne diyeyim...:rendeer:

sağolasın kardeş :)

Süper bir gezi,mükemmel fotoğraflar,güzel bi anlatım:cat: çok çok teşekkürler paylaşım için gezmiş görmüş gibi olduk sağolun.Allah kaza bela vermesin mutlu olun ve hep mutlu kalın inşallah.:rendeer:

aminnn
cümlesiyel kazasız belasız nice sürüşlere inşallah

Bu başlığı görmemişim.
Harikasınız dostlar. :cat:
Bu yıl hiç gezemedim diyebilirim, dolayısıyla fena oluyorum gördükçe.

Bursaya selamlar.

bu da bizim uzun bir süre için son gezimiz oldu diyebilriz
dövili sattık çünkü :(

Nedense ben de kaçırmışım bu gezi yazısını. Keyifle okudum şimdi :cat:

kota yüzünden fotolar açılmıyordu bir süre
o yüzden gezi diğer topiklerin arasında kaynadı gitti

Elinize,emeğinize,tekerinize sağlık :cat: :rendeer:

sağolasın akrdeş

Size daha nice güzel geziler dilerim , resimlerden birkaçını tırtıkladım ,
memleketimi özlemişim.
En kısa zamanda gitmek lazım.

Ne zamandan beri okuyacak olsam fotoğraflar açılmıyordu.Kısmet bugüneymiş.Çok güzel bir gezi olmuş.Rota zaten ayrı güzel.Eşinizle beraber kazasız sorunsuz nice sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar