wallaha on numara
Ne zamandan beri okuyacak olsam fotoğraflar açılmıyordu.Kısmet bugüneymiş.Çok güzel bir gezi olmuş.Rota zaten ayrı güzel.Eşinizle beraber kazasız sorunsuz nice sürüşler.
abicim süper bir tur olmuş..
Abi Süper bi gezi olmuş..Hani uyum derler ya öle böyle bişey herhalde..Allah mutluluğunuzu daim etsin.
19 yaşındayım 3o a kadar evlenmem diyorum ama şuan Benm kadar motosiklet tutkusu olan birini bulıyım gözümü kırpmam
Benim hayalim senin hayatın gibi olmuş abi![]()
çok güzel ve anlamlı bir geziniz olmuş bizlerle bu güzel anlarınızı paylaştığınız için çok teşekkürler...
Nasıl oldu da gözden kaçırmışım bu topiği :cyclopsan Ne desem eksik kalır, hayalimizdeki gezi resmenAllah sizi ayırmasın çok güzel fotolar daha nice gezilere inş. :rendeer: Önümüzdeki yaza iyi kötü bir motor bulabilirsem ben de, biz de eşimle böyle bir gezi planlıyoruz bakalım haıyrlısı
![]()
inşallahSsssüpersinizz:cat::rendeer:... Abim yaa kesinliklee bende ileride böyle düşünüyorum işllah...
tesekkur ederiz ellerınıze saglık güzel resimler ve güzel mekanlar gidipte göremedigimiz mekanları önümüze serdiniz çok tesekkürler :cat:
:cat: süpersiniz yazacak kelime bulamıyorum:cat: paylaşım için çok teşekkür ederim :rendeer::rendeer::rendeer:::tutkuy::