1036 km [en batı]

güzel gezi olmuş gerçekten darısı bizlerin başına :)

aminnn
çok daha güzel geziler sizlere nasip olur inşallah

MUHTEŞEM gezi olmuş keyif aldım okurken .ustam sen nilüfer de oturuyosun heralde özlem sitesinde bizim burdasın heralde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 PM ----------

paylaşım içinde çok teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

abi komşuymuşuz tanışamadık

evet
komşuymuşuz :)
görüşmek üzere :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulkemin aydinlik yuzlu insanlari,çok yakismissiniz birbirinize.

1036km__007.jpg

O çok sevdiginiz manzaraya gomdum sizi....:bounce:

unta.jpg

Anlasilan yengeyi çok sevmissin.
Kaç tane bulduysan almissin.:p

1036km__033.jpg

Buraya su doldurup,içine timsah saliyorlardi herhalde.

Sonra Turklerin eline geçince muhtemelen timsahlar gayri durulmaz buralarda deyip, çekip gittiler.

1036km__109.jpg

1036km__119.jpg

Eski gemilerden jilet, eski javalardan saksi yapiyorlar ha!!!

1036km__124.jpg

Buradaki detayi farketmedim sanmayin.
Yakaladim sizi...

1036km__130.jpg

Hiç yerimden kalkmadan surada bir omru geçiririm.

1036km__196.jpg

Bu sarigi kim koymus o abidenin uzerine???
Belli ki bize ait degil o tas.!!!!

1036km__373.jpg

Kotu oldum bu resme bakarken.

1036km__560.jpg

Burasi ne yahu????

Sonuç itibariyle, senin eline fotograf makinasi veren zihniyeti esefle kiniyorum.:p
Bu ne be abicim?
Gozlerim ses-bes oldu sayende.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ikinizde harikasiniz..
Sanirim en büyük keyfin esinin sana motorla eslik etmesi oldu...
Böyle bir hatun bulamadik daha...:pr::pr::pr:

Ulkemin aydinlik yuzlu insanlari,çok yakismissiniz birbirinize.

1036km__560.jpg

Burasi ne yahu????

Sonuç itibariyle, senin eline fotograf makinasi veren zihniyeti esefle kiniyorum.:p
Bu ne be abicim?
Gozlerim ses-bes oldu sayende.....

sağolasınnnn :)
foto süper olmuş
masa üstü yaptım :)

tabii fotoların altına açıklama yapmak lazım dii mi
bu foto lağım tünelinin girişi

siperler arası 8 m olunca ve günlerce birbirlerinin siperlerini ele geçiremeyince tünel kazarak alttan dinamitleyerek savaşıyorlarmış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 AM ----------

çok keyifli resimlerdi, teşekkürler.

çok daha keyifli geziler sizlere nasip olur inşallah

Ikinizde harikasiniz..
Sanirim en büyük keyfin esinin sana motorla eslik etmesi oldu...
Böyle bir hatun bulamadik daha...:pr::pr::pr:

evet
en büyük keyif birlikte yol almak oldu
bana artçı olarak eşlik ederken daha hızlıydık ama tecrübe kazanması için de yol yapması gerekiyor
kısmetse 250 yada 500 lük bir makinaya geçince artık gezilerin tadı daha da süper olur

inşallah sizlerin de eşleri sizlere eşlik eder
biraz cesaretlendirin ama kocadan hoca olmaz sözünü de hatrınızdan çıkarmayın :))

Son düzenleme:
mükemmel bir gezi olmuş eşinide senide tebrik ediyorum. umarım birlikte nice kmler yapar böyle güzel fotograflarla bizimle paylaşırsınız :rendeer:

Abi resimler mükemmel..gezi de çok güzel bi gezi olmuş..İkinizde de maşallah:) Kazasız Sürüşler:rendeer:

harikasınız:)tüm motosiklet tutkunlarına böyle keyifli mutlu kazasız gezilerrr...

bizimle paylaştığınız içinde teşekkürler:)

Allah kazasız belasız nice geziler kısmet etsin abicim.Harbi gezmişsiniz ne diyim ...

mukemmel bir gezi, her ikinizide tebrik ediyor, esinizin onunde saygiyla egiliyorum...Montunuzdaki Turk bayragi hosuma gitti...

Paylaşım için çok teşekkürler, okurken inanılmaz keyif aldım. Aynı geziyi aynı rota üzerinde Bayramın olduğu hafta eğer havalar güzel olursa bizde planlıyoruz. Sizden ricam, eğer mümkünse Google Earthde çizdiğiniz rotayı Upload edebilirmisiniz ?

Bu arada bende Bursadayım FSM de Gazi caddesinde oturuyorum. BE ye uzun zaman önce Çarşamba toplantılarına bir kaç kez gelmiştim. Ama uzun zamandır uğrama fırsatım olmadı. Bir gün uğrarsam tanışmak dileğiyle.

merhaba. geziniz bir harika. özenerek seyrettim fotoları. ellerinize, ayaklarınıza sağlık. allah banada nasip eder inşallah.:)

ne kadar güzel ya nice gezilere.. ama hakket çok süper gezi olmuş 10 numero :rendeer:

fotolar görünmüyorşimdi ama allahdan ben ilk bakanlardandım yükledikleri zaman güzel fotolardı vede görüntiler geç olsada tebrikler

fotolar görünmüyorşimdi ama allahdan ben ilk bakanlardandım yükledikleri zaman güzel fotolardı vede görüntiler geç olsada tebrikler

limiti aşmışız
ayın 23ünde kota sıfırlanacakmış
sonra fotolar tekrar görünmeye başlayacak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------

mükemmel bir gezi olmuş eşinide senide tebrik ediyorum. umarım birlikte nice kmler yapar böyle güzel fotograflarla bizimle paylaşırsınız :rendeer:

Abi resimler mükemmel..gezi de çok güzel bi gezi olmuş..İkinizde de maşallah:) Kazasız Sürüşler:rendeer:

harikasınız:)tüm motosiklet tutkunlarına böyle keyifli mutlu kazasız gezilerrr...

bizimle paylaştığınız içinde teşekkürler:)

tek kelime ile mükemmell....................

Allah kazasız belasız nice geziler kısmet etsin abicim.Harbi gezmişsiniz ne diyim ...

mukemmel bir gezi, her ikinizide tebrik ediyor, esinizin onunde saygiyla egiliyorum...Montunuzdaki Turk bayragi hosuma gitti...

Paylaşım için çok teşekkürler, okurken inanılmaz keyif aldım. Aynı geziyi aynı rota üzerinde Bayramın olduğu hafta eğer havalar güzel olursa bizde planlıyoruz. Sizden ricam, eğer mümkünse Google Earthde çizdiğiniz rotayı Upload edebilirmisiniz ?

Bu arada bende Bursadayım FSM de Gazi caddesinde oturuyorum. BE ye uzun zaman önce Çarşamba toplantılarına bir kaç kez gelmiştim. Ama uzun zamandır uğrama fırsatım olmadı. Bir gün uğrarsam tanışmak dileğiyle.

merhaba. geziniz bir harika. özenerek seyrettim fotoları. ellerinize, ayaklarınıza sağlık. allah banada nasip eder inşallah.:)

ne kadar güzel ya nice gezilere.. ama hakket çok süper gezi olmuş 10 numero :rendeer:

sağolun arkadaşlar
çok daha güzel geziler sizlere nasip olur inşallah

rotayı yollarım tabii de nasıl upload edeceğimi bilmiyorum
mail isterseniz atarım :)

güzel gezi olmuş. eşinizin de moto sürmesi güzel olmuş. ama iyice öğrensin kaza yaparsa çok kötü hissedersiniz. iyi sürebiliyor mu?

Moderatör
Gezinin süper geçtiğine eminim ama, ne hikmetse ilk kez resimleri göremiyorum bir gezi başlığında. Sorun bende mi yoksa sorunun ta kendisi miyim bilmiyorum :)
Kazasız belasız nice bol km.'ler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------

Sorun bende değilmiş şimdi gördüm :)

limiti aşmışız
ayın 23ünde kota sıfırlanacakmış
sonra fotolar tekrar görünmeye başlayacak

bu kota muhabeti ne oluyr :silent: daha önce hiç photobucket kullanmadım bilmiyorum ondan

imageshack kullansaydınız keşke :cat: toplu resim yükleme modu var hemde tüm resimlerin kodlarını birleşik halde alabiliyorsunuz toplu halde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar