japonyada artık araba ve motor üreten çok az firma bulunmakta çünkü artık japonyada yeni motor veya araba fabrikası açmak yasaklandı onun için japonyadan alınan malla çinde birleştiriliyor ve made in china yazıyor doğal olarak ..
japonyada artık araba ve motor üreten çok az firma bulunmakta çünkü artık japonyada yeni motor veya araba fabrikası açmak yasaklandı onun için japonyadan alınan malla çinde birleştiriliyor ve made in china yazıyor doğal olarak ..
Sallamanın sınırı yok...
Haber kaynağın neresi?
%100 Türk yapımı senden benden bizden başka hiçbirşey yok :wiinkk:
kubanıın ön şasede Made in Turkey damgası var ??
şimdi buraya bişey yazacam anayasanın 301 inci maddesine göre beni içeri atacaklarr
yüzden yazmıyorum:farao:
Daha önce birçok kez TÜBİTAK projesinde çalıştım. Bir projeniz varsa bilimsel değilse desteklenmiyor. Belki benden daha tecrübeli olabilirsiniz ;ama bu ülkede yapmak istediklerim engelleniyor diyorsanız buna inanmam.
Alo Bimer 150 i arayarak ya da e-posta yollayarak bürokrasi de sıkıntı çektiğiniz yerleri belirttiğinizde daha hızlı yol almanız için size dönüş yapıyorlar.
Eğer bir kurum hakkında iddalarınız varsa Bilgi Edinme başvurusu yaparak bilgi alabilir iddalarınızın cevaplarını görebilirsiniz.Örneğin karadenizdeki petrol kuyularının yabancılarının kontrol ettiğini kapattığı konusunu TPAO'dan öğrenebilirsiniz.
TürkTelekom'un kiralanmasının mantığını da bu yolla öğrenebilirsiniz.Avrupadaki özelleştirmeleri araştırabilirsiniz.
Askeri gücüne güvenen bir ülkeyiz.Artık asker gücü değil teknoloji gücü önemli dimi. Japonların ordusu yok ;ama güçlüler. Çünkü orada herkes çok konuşmuyor duygusal davranmıyor, onlar çalışıyorlar.
Ayrıca Nükleer Santral'e HES'e karşı çıkanlara da ben karşıyım.Amerika'da 80 den fazla (bilinen) nükleer santral var. Biz de bir tane yapılacak halk tepkisi var.Bir de diyorlar Ruslar, Amerikalılar yapmasın. O zaman bir çözüm söyle ya da çözüm için git yüksek mevkilere yazı yaz. Bir müdürün ya da personelin yazacağı olumsuz yazı seni caydırmasın.
Baz istasyonu istemeyenler de cep telefonu kullanmasın.
Amerika'da et ucuz eğitim çok pahalı.
Rusya'da iletişim çok ucuz içki ucuz belki başka şey pahalı.
İstanbul'da deprem olacaksa senin orada ne işin var arkadaşım.Muhtemel İSt. doğumlu değilsin, dön köyüne. Köyünde yatırım yap çalış.
Şili'deki maden ocağını gördün mü ya da bizim maden ocağını. Ben görmedim konuşmuyorum.Varsa aramızda madne mühendisi bunu açıklayabilir.
Tekrar söylüyorum. Ramzey yapabilir ;ama siz alır biner misiniz?
Kola deyince Cola Turka'ya hacı hocaların dersiniz.Ona suç atıp İsrailin kolasını içersiniz.
Samsun, Maltepe'yi kötü deyip Marlbora içersiniz.Gidip fabrikalarına niye kötü bilmezsiniz.
Amerika'ya kızarsınız yazdığınız klavye amerikan malı, amerikan malı olmasa QWERTYU Q klavye F bile değil.
Hepsinini cevabı hükümet, devlet ise işte siz başınıza çoban arıyorsunuz demektir.
Kırıcı olduysam özür dilerim.
Dur o maddeyı tahmin ediyim. Oy verme hakkin var ama yorum yapma hakkin yok.Bu ayni motora binme hakkin var ama motor yapma hakkin yok gibi oldu.