10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sereye motorla gelmeyi çekiniyosan ozaman çoluk çocuğu at minübise yengemide al minibüsle de gelebilirsin :rendeer:

geziye katılacak tüm arkadaşlara hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Allah tüm motorcu arkadaşlarımızı kazadan beladan korusun :rendeer:
gemlik delisi sizin ordanda geçeceğiz bir deli görmezsem oralarda sen görürsün günü :king:

Ulen yagmur var diye cayanı keserim açık soliyim.. Ben sizi bekliyorum eskihisarda.. hadi Bye..

pazar günü gelecek olanlar eğer toplu gelmek istiyosanız belirtin.
ben ve 1 arkadaş yol 70-80(feribot dahil) dakika olduğundan 9:30 ya da 10:00'da yola çıkcaz.
eğer bize katılmak isteyen olursa E-5'teki Mc'de bekleriz ya da yolda bir problemle tek başınıza kalmamak için şehir içinde bir yerde (mesela bostancı) toplanıp gideriz. tahminimce pazar grubu topu topu 5-6 motosiklet falan olur...

ee ne oldu arkadaslar??,gittiniz mi??

chooperturk' Alıntı:
Sadobey forumu baştan okuman lazım zamanları var.. Bu Arada yarın görüsmek üzere arkadaslar bugünlük bendende o kadar saglıcakla kalın geziye katılacak tüm arkadaslara hayırlı yolculuklar :rendeer:

Pazar için saat ve bulusma yeri yazılmamış. Bilen soylerse sevinirim.

Güzel gunler dilerim.

alıntı: SON DURUM

1. Grup
Cumartesi Öğlen 13:00 Maltepe Sureyyapasa Migrosun ilersindeki Hacioglunun Onu
====================================================
e_erdun + eşi = Ercüment Abi /jinlun 250cc /Çadır/
Cenk Menderes Jinlun250 /pansiyon / Gebze Organizatörü
RUZGARSEVDALISI (avrupa yakası ) = hasan/250 cc jinlun / çadır
phoneix + esi (avrupa yakası)
baron985 = baris/250 cc jinlun/çadır
nichtsx + kız arkadaşı = altuğ/172 cc maxiscooter/+1 bayan/pansiyon
Ante BMW F650CS Scarver
chooperturk +1 (bursadan yalova feribot çıkışına gelicek) =150 cc jinlun / çadır
ChatnoiR (Kesin Değil ) = umut/ ASYA 150 T1/pansiyon
Ubaykal + eşi = Ümit/ Jinlun JL 250 / çadır .
chopy + nişanlısı / yalovada katılacak
hhuter
yaren77= yalovadan katılacak
conqueror + kız arkadaşı =Fatih/ Jinlun 250cc/+1 bayan/pansiyon

2. Grup

Cumartesi Akşam
===============
papilion
Costantine
deamon +2 (Belki)
Biscuit (Belki)
BILOOO + kiz arkadasi
CANGO (belki)
Arvasi3

Pazar Gunu
========
ccbbdd (Barış) Virago250 /pansiyon (Gebze katılım)
gemlikdelisi +1
Colakoglu +1
kadirsoyyy (belki)
desparadost

Re: cesaretsizim

sereye' Alıntı:
YOKLAR;

3- YBR125 bu duruma uygun mu?

Abim ve bir arkadasım sabah yola çıktı 2 YBR 125 ile Edirne erikli Çanakkale Balıkesir ve devam. Korkacak birsey yok. Abimde de ehliyet yok daha. Ay sonunda alacak.

ii madem bir kişi bile olsa pazar günü grup olarak gitmek istedi. buluşma yerini şehir içinde 10-11 arası bi saatte yapalım. buluşma yeri olarak da az kişi olduğumuz için bostancı deniz otobüslerini geçtikten sonra en yakın müsait yerde (ışıklar veya adalar vapur iskelesi önü vs...) diyorum ben...

arkadaşlar kılıbıklık sebebiye ilk satışımı gerçekleştiriyorum ve geziye gelemeyeceğimi beyan ediyorum....sırıtmak serbest, kızmak yasaktır...kazasız belasız yolculuklar dilerim...

saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron 985 kusura bakma nete giremedim msjını yeni aldım.heralde çınarcığa varmışınızdır.işlerimin yoğun olmasından dolayı bugün size katılamadım.akşama sizi bulmaya çalışıcam.eğer biri bana tel numarasını vereirse sevinirim.iyi eğlenceler. 0555 359 32 69

pazar günü gelecek olup da toplu gitmek isteyenler bana pm'den cep tellerini adı ve nicki ile yollasın.
az kaldı yarına. saat 10.00'da yola koyulcam. gelmek isteyen olursa bostancı deniz otobüslerinin oradaki ışıklarda arkadaşımla beraber beklicem. şu anda gelecek olan yok...
lütfen çabuk olun...

bende gelmeyi çok işterdim ama fabrikada başbarmagımı sıkıstırarak batlatdım :pr: sansın böylesine bellide olmaz bakarsınız arabayla gelirim umarım :salut:

inanmıyorum yaaaa 2 haftadır çınarcıktaydım cuma akşamı döndük ve şimdi formu okuyunca çok üzüldüm

çınarcık için birkaç not size...... iskelenin çaprazında ulaş büfe den sosisli yiyebilirsiniz, hemen yanındaki pasajda gümüşçünün sarı bir 150 jinlunu var. sahil yolunda yılmazlardan iskender yiyin... kumluk denen sahile giderseniz maviş isimli plaja gidin burada geçen haftaya kadar kumdan heykeller yapan Ulaş diye biri vardı bizi o gönderdi derseniz (Güven isimli bir arkadaş vardı, amcasının mekanıymış) en azından şezlong paralarında indirim yapar....

tabiki bu yazdıklarımı okumu ihtimaliniz 0 :) denizi güneşi bırakıp kim internet kafeye girer ... bu arada internet cafe iskelenini karşısındaki sokakta :)

HERKESE SELAM ARKADASLAR. GEZINIZE SON ANDA KARAR VERIP KATILDIM VE HARIKA VAKIT GECIRDIK (ESIMLE BERABER) SIZLERI TANIMAK GERCEKTEN BUYUK KEYIFTI :flower: INANILMAZ KEYIF ALDIK, HARIKA FOTOGRAFLARIDA ACIL BEKLIYORUZ.HEPINIZ HARIKASINIZ :cat: :cat: :cat:
BU ARDA GELIRKENE MOTOR 130 DAN SONRA HAFIF KAFA SALLADI, NEDEN ACABA :thumright: SIZINKILERDEDE OLUYOMU!!! :thumright:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar