hocam 125 cc istemiyorum.yücel kalem in dediği gibi daha çok çift silindir bir motor arıyorum,er6 biraz aşar beni.drz de aklımda daha çok alternatif arıyorum.
cbr250 dostum tek geçerim istediğin gibi çok yakmaz. Görünüşü de güzel. Tabi ama tip olarak istediğin gibi olur mu bilmiyorum.arkadaşlar yaz sonu gibi motor değiştirmeyi düşünüyorum.daha önce 150lik scooter 200 cross mct 250 ve cbr 125 kullandım.kısaca düşük cc de her tarz kullandımşimdi düşündüğüm motosiklet 250 cc civarı enduro yada supermoto tarzı bir motor.genelde şehir içinde kullanacağım için yüksek cc ye ihtiyacım yok.az yakması benim için önemli ss kesinlikle istemiyorum,çok eski model de istemiyorum.fiyat olarak 10 bin civarı,önerilerinizi bekliyorum.
Beklentilerine en yakın olanı Kawasaki KLX2520 gibi görünüyor. Büyük cc motorları geri plana atarsak 250cc segmentinde çok fazla seçenek yok. 250cc Naked motorları da enduro niyetine kullanmayı düşünebilirsin.
250cc Naked Seçenekleri;
Mondial Destro 250 6.000TL
Asya Majör 250 fiyatı açıklanmadı.
Kanuni S&T Naked 250 9.500 TL
SYM WOLF 250 10.000TL
merak etme:cat:10 milyar parayı sakın çinliye verme
kawasaki KLX250 varken başka makinaya bakmamak gerektiğini düşünüyorum. tek extra maaliyeti üzerindeki cross lastikleri yerine daha asfalta uygun enduro lastikler takılması olacaktır.
cünkü orj üzerinde gelen lastikler asfaltta çok dengesiz. fazlaası ile dikkat gerektiriyor.
hayret ybr al diyen olmamış:queen: