10 bin civarı motor önerileriniz.

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
klx250 kullaniyorum. agirlikli olarak sehiricinde ve yaz kis kullaniyorum. siddetle tavsiye ederim.

kawasaki KLX250 varken başka makinaya bakmamak gerektiğini düşünüyorum. tek extra maaliyeti üzerindeki cross lastikleri yerine daha asfalta uygun enduro lastikler takılması olacaktır.
cünkü orj üzerinde gelen lastikler asfaltta çok dengesiz. fazlaası ile dikkat gerektiriyor.

hocam 125 cc istemiyorum.yücel kalem in dediği gibi daha çok çift silindir bir motor arıyorum,er6 biraz aşar beni.drz de aklımda daha çok alternatif arıyorum.

600cc lere çok diyorsun, 125-150 cc yeni nesil makinalarda yetmiyor diyorsun ama türkiye de senin istediğin sınıfta araç çok kısıtlı..

250cc bir enduro olsa bende isterim ancak olmadığından 600-650cc lere bakıyorum şahsen.

hadi desek honda nx4 oda çok eskidi bence, eski tip motor onun yakacağı benzinle şehiriçinde bir 150 lilik kadar olmasa da kullanabileceğin motor bmw f650gs ama onunda temizi senin bütçeyi 1-2000tl aşar gibi.

bilemedim piyasa da 250cc motor yok denecek kadar az.

ama şunu düşünüyorum zaten şehir içi kllanıyorsan 150cc gene yeterli oluyor ama ben istanbul da kullandığım için bazı anlarda yetersiz kalıp, tatmin etmiyor 2 kişi ile yoksa 150cc şehir içi tek başına yeter.

250cc de pek bir farkın olmaz tüketim 500-600cc lik makinalara zaten yakın olur. bu benim düşüncem tabi. çünkü çoğu 250cc motor eski teknoloji sayılır. oysa 500cc üstü gittikçe gelişiyor.

arkadaşlar yaz sonu gibi motor değiştirmeyi düşünüyorum.daha önce 150lik scooter 200 cross mct 250 ve cbr 125 kullandım.kısaca düşük cc de her tarz kullandım :D şimdi düşündüğüm motosiklet 250 cc civarı enduro yada supermoto tarzı bir motor.genelde şehir içinde kullanacağım için yüksek cc ye ihtiyacım yok.az yakması benim için önemli ss kesinlikle istemiyorum,çok eski model de istemiyorum.fiyat olarak 10 bin civarı,önerilerinizi bekliyorum.
cbr250 dostum tek geçerim istediğin gibi çok yakmaz. Görünüşü de güzel. Tabi ama tip olarak istediğin gibi olur mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
hocam ısrarla belirttim ss istemiyorum.125 150 sollarken filan çok problem yaşıyorum istediğimde biraz güç alayım.ama dediklerinizin sonucunda pegaso 650 yi düşünmeye başladım.ama bir yandan da şehir içinde kullanacağım ne gerek var 650 cc ye diyorum.klx tense drz daha çok hoşuma gidiyor.şu 250-400 cc sınıfı türkiyede biraz daha tercih şansımız olsa keşke.

pegasso 650 alma bence. abimde vardı bir zamanlar. çok çilesini çektik.

klx250 - drz400 - xt660 - f650gs bu modeller seni mutlu eder diye düşünüyorum. f650gs yakıtı resmen kokluyor.

xt 660 yunuslar kullanıyor diye mi bilmiyorum ama itici geliyor.sanırım drz ve klx tercihi yapacağım.sahibinden de klx i sm yapan olmuş ama 15 binden satıyor sıfırı zaten 11 bin.acaba asfalt lastiği için çatal değiştirmek mi gerekir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda CBF 150

yahu zaten yeni kasa cbr 125 kullanıyorum.cbf ye binecek olsam alırdım zaten biraz mantıklı düşünüp 10 bin civarı bir motor aradığımdan cbf önermezdiniz.

hocam er 6 şehir dışında 100km de 5 litre yakıyormuş bu şehir içinde 5.5-6 ya çıkar.öğrenci insanım bende.az yaksın az :D

Beklentilerine en yakın olanı Kawasaki KLX2520 gibi görünüyor. Büyük cc motorları geri plana atarsak 250cc segmentinde çok fazla seçenek yok. 250cc Naked motorları da enduro niyetine kullanmayı düşünebilirsin.

250cc Naked Seçenekleri;

Mondial Destro 250 6.000TL
Asya Majör 250 fiyatı açıklanmadı.
Kanuni S&T Naked 250 9.500 TL
SYM WOLF 250 10.000TL

Beklentilerine en yakın olanı Kawasaki KLX2520 gibi görünüyor. Büyük cc motorları geri plana atarsak 250cc segmentinde çok fazla seçenek yok. 250cc Naked motorları da enduro niyetine kullanmayı düşünebilirsin.

250cc Naked Seçenekleri;

Mondial Destro 250 6.000TL
Asya Majör 250 fiyatı açıklanmadı.
Kanuni S&T Naked 250 9.500 TL
SYM WOLF 250 10.000TL

10 milyar parayı sakın çinliye verme

arkadaşlar klx te iyi bir motor olabilir tasarımıda gayet hoş ama drz yi çok övüyorlar zaten klx 22hp, drz 40 hp yani kıyaslamam belkide yanlış olur ama ben alıcak olsam bundan sonra en az 40-50 hp motor almak için satarım cbrımı ki deysin. hem hangi seneydi hatırlamıyorum motorbike dergisinin süper moto testinde 1. gelmişti drz. ve hatırladığım kadarıyla + ları: çok kıvrak ve hafif olması, çok dengeli olması, aşırı derecede eğlenceli olması ama test pilotlarından birisinin yorumu drz ye sahip olacak kişilerin kendini dizginlemeyi iyi bilmesi gerektiği yönündeydi. unutmadan şunuda ekliyim drz nin şasisi ön çatalı falan ağırlığına ve sınıfına oranla çok çok sağlam olduğu bilinir

semih drz gerçekten çok hoşta benim çinli cross um ona çok benziyor :D ama sanırım aynı fikirdeyim drz yakıt konusunda da iyiyse drz tercihim olacaktır.bir de şu ktm duke 200 gelirse ve fiyatı makul olursa onu düşüneceğim en azından ktm adı yeter küçüklüğümden beri bir ktm m olsun hayalimdir.

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
kawasaki KLX250 varken başka makinaya bakmamak gerektiğini düşünüyorum. tek extra maaliyeti üzerindeki cross lastikleri yerine daha asfalta uygun enduro lastikler takılması olacaktır.
cünkü orj üzerinde gelen lastikler asfaltta çok dengesiz. fazlaası ile dikkat gerektiriyor.

bunu kullanarak mi soyledin bilmiyorum ama, ben yaklasik 8 aydir ve 6000 km'dir kullaniyorum ve boyle bir his yasamadim. hernekadar disli lastik gibi gorunse de bloklarin yuzeyleri genis oldugundan asfalti tutusta bir sorun yasamadim ben.

o konuda haklısın mstfkrfk tasarımı çok çekici değil drz nin ama diğer özellikleri çok cezbedici. ktm de sağlamlığı ve kalitesiyle akıllara kazınmış bir marka aynı zamanda imajıda var :) ama sen bu başlığı açtığından beri drz benimde kafama yatmaya başladı :) dur bakayım bugün akşamüstüye doğru çıkçam suzuki bayisine bir gidiyim orda vardı bir tane sanırım satılıktır. yakıtı ve diğer konulardaki özelliklerini iyice araştırayım çok pahalı değilse ben bile yaza doğru düşünebilirim, çünkü artık biraz güç istiyorum 40 hp sanırım bana yeterde artar bile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar