10 bin civarı motor önerileriniz.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
KLX'e bakıyorum da, Kawasaki'ye güvenmiyorum hiç. Fiyatı geçtim, parça stoklarına güvenmiyorum. Ayrıca Ninja 11,650TL ilen CBR250 9,250TL. Honda'dan başka güvenecek firma yok gibi geliyor. Bu saatten sonra yedek parçaydı servisti uğraşmak istemiyorum, Honda yeni bir model çıkartırsa alırım, yoksa 15'in üstü para ayırıp eğlence motoru alırım.
biz senda yı parçası bol diye mi aldık
alırsın sorunsuz binersin
honda parçası bol diye geçiriyor vatandaşa dandik motorları
biraz risk al kütükcan
kanuni phantom al, 180cc ormanda 10 beygir gücünde :p

honda vatandaşa dandik motor geçiriyor öyle mi ? emin misin arkadaşım ? honda sorunsuzluğu ile ün yapmış bir markadır bence iyi düşün. hondanın cbf 150 den başka hangi motoru dandik ? ( cbf 150 de dandik değil ama hondanın en uyduruk motoru ). hem şunuda unutma eğer aynı kalitede ürünler olduğunda 4 japon arasında en uygun fiyata hondayı alabiliyoruz. daha nesi dandik ?

biz senda yı parçası bol diye mi aldık
alırsın sorunsuz binersin
honda parçası bol diye geçiriyor vatandaşa dandik motorları
biraz risk al kütükcan
kanuni phantom al, 180cc ormanda 10 beygir gücünde :p

Müdür 3-4 sene daha "bütçe motorcusu" gidip, 2015 sonrasında "para b.k motorcu" kafasına geçmeyi planlıyorum :p 2015 sonrası Derbi, Ducati, Aprilia, Kawasaki gibi markaları da listeme eklerim, şimdilik sağlamcı takılmak daha iyi. Kazayla bir yerden elime para geçerse 690 Enduro alırım ama :) Kullandım KTM'deyken, "meğer bugüne kadar motor kullanmamışım" dedim :p Hatta çok param olursa (bir ara olacak inşallah) abartıp 690 Duke mü alsam da diye düşünmüyor değilim! Aradaki 3-4 seneyi 250cc'de geçirmek istiyorum ama motor yok!

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Müdür 3-4 sene daha "bütçe motorcusu" gidip, 2015 sonrasında "para b.k motorcu" kafasına geçmeyi planlıyorum :p 2015 sonrası Derbi, Ducati, Aprilia, Kawasaki gibi markaları da listeme eklerim, şimdilik sağlamcı takılmak daha iyi. Kazayla bir yerden elime para geçerse 690 Enduro alırım ama :) Kullandım KTM'deyken, "meğer bugüne kadar motor kullanmamışım" dedim :p Hatta çok param olursa (bir ara olacak inşallah) abartıp 690 Duke mü alsam da diye düşünmüyor değilim! Aradaki 3-4 seneyi 250cc'de geçirmek istiyorum ama motor yok!

hyoyla işim bitsin, kurtaracam sizi bu hayattan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suzuki drz 400
bmw f 650 gs
yamaha xt 660 x

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar