1 yilik hayali gercek oldu...

sa556391no2.jpg

Geçen sene ağırladığımız alman motorcu çift...
Karı-koca Türkiye yi gezip döndüler...:)
Ps: Maşallah yazıları Türkiye den hatıra..:p:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saçını başını yolarım :mrgreen: kesin çift kişilik çadırı götürmüstür o yanında. aboooooooooooooo:cyclopsan taksiiiiiiiiiiiiii :mrgreen:

Necla hanım offline atladı heralde taksiye :p Hadi hayırlısı, siz yinede gelin küsmeyin zihni bulanmasın araç kullanırken.:cat:

bu ne ya, muhabbet olsun olsunda bu ne buna benzer ilginçlikler dönüp duruyor sitede:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dağılın hulen ablam dert yanıyor sizler geyik yapıyorsunuz..:pr:

necla abla biz erkekler biraz başına buyruk yaratıklarız yani bizi kimse tutamaz ne istesek elde ederiz gibisinden aslında küsmemelisin yani onun bu kararına saygı duymalısın mademki hayali bırak gitsin gezsin nasıl olsa sana dönecektir aslında küsmekle veya surat yapmakla hata edersiniz yolculuk boyunca aklıı hep sizde kalacak yani ALLAH korusun düşünmekten motor kullanmaz hale gelir siz arasıra telefon acıp hal hatır sorun onu özlediğinizi söyleyin eve çabuk dönmesini rica edin içinizi ferah tutun sağ sağlim dönmesi için bol bol dua edin geldiğinde onu neşe içinde karşılayın ertesi gün hesap sorabilirsiniz:) boşuna kendinizi üzmeyin motosiklet tukunları olarak bizde uzun yola çıkmayı çok istiyoruz şehirden uzaklaşmak kafa dinlemek istiyoruz bunu eşiniz gibi bazı arkadaşlarımız gerçekleştirebiliyorlar bırakın kendi haline dizginler nasıl olsa hep sizin elinizde herşey gönlünüzce olsun mutlu olmayı asla bırakmayın ALLAH eşinize kazasız belasız yolculuk nasip etsin..:rendeer:

ewet yanlış yapmışsın adam çıkacağı turdan zevk almaz gibi gelio bana

=)

o abi gitti gider artık..
hele birde şöyle güney taraflarında biraz fazlaca takılırsa eyvahki ne eyvaaah! =P

acıların kadını necla..!!

Son düzenleme:
ben şahsen değer verdiğim insanları motoruma almam,ödüm kopar ona bişi olacak benim yüzümden diye...

bana göre bu yolda öleceksen beraber kalacaksan beraber yani sizi sırtına almıyor ya . bence bir yıllık hayalinizi böyle kursağınızda bırakmamalıydı.küsün ki bir daha böyle bir hata yapmasın. ama şunuda belirtmekte fayda var eğer diğerleri eşleriyle bu yola çıkmışsa küsün yok her kes yanlızsa motor üstünde .sizin gitmek istemeniz doğru olmazdı arayıp gönlünü alın

Bence boşan sen ondan.. OOooo şimdi nerelerde geziyordur o..Kimlerle geziyodur. Sen anca evde oturur milleti keklersin.. (!)

Son düzenleme:
bence küsmeyin çünki yola çıkmış ve aklı sizde olacak bu durumda arabada sürse tehlikeli hele motor dahada tehlikeli bence aryın ona dargın olmadığınızı felan söyleyin derim::139::::gleam:::bounce:

offf offf türkiyede de hatunlar hepsi kawacılara hastadır :p

o hatunlar kawacıların kawa sına hastadır kendsine değil:)

ben ce aynısını siz de ona yapın Necla hanım. hiç tepki vermeyin küsmeyin. hatta destek olucu telefonlar edin ki yarın siz aynısını yaptığınızda size söyleyecek sözü kalmasın...gayet gösterişli bir kawa alın. ve o döner dönmez yola düşün. ama bunu inat olsun diye değil. böyle bir yolculuğa yalnız çıkmanın tadına varmak için yapın. bu arada farklı şehirlerden mesaj yada resim göndermeyi de unutmayın.
kadın isterse yapamayacağı hiç bir şey yoktur unutmayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar