1 yilik hayali gercek oldu...

Bu konu hala kilitlenmedi mi..
Birisi ortaya bişey atıyo bütün site orada
Kesinde sallama bişeydir bu
Gerçek olsa bile burada yazılmayacak bir konu
Bizene senin özel hayatından kardeşim git annenle babanla paylaş bunları..
Cümle aleme yayıyosun özel hayatını.

nasıl bir zihniyet özel hayatını hiç tanımadığı insanlarla paylaşır ki ??? sanırım hiç dostunuz yok. olan olmuş zaten... kocanız geziye gitmiş siz de kırılımışsınız. bu topik durumu değiştirdimi :silent:

terbiyesizlik yaptiginin varkindamisin,karsindaki bir bayan!! insallah o ari seni sokar birdaha motor üzeri oturamazsin:queen::queen:

bende.tsk ederim:cat:

karsımdaki bayanmış:) kendini oyle hissediyor olmayasın:wiinkk: yada milletle dalga gecme bahanesiyle bastırılmıs duygularınımı yasıyorsun:bounce: senle diğer kawasakili çakma hatunun sistemden silinmeniz lazım motorculara yalandan vakit kaybettirmeyin tabi modlarında parmagı yoksa muhabbette:bounce:

ben bir iki cümle yazacağımda yasaklanırım diye yazmayacağım.yinede iyi sabrettim valla.bu ne yaaaaaaaaaa.mod arkadaşlar dan bu topickin kapatılması istenmiş ama ne varki halen var.ne işe yarıyorsa,kimi bilgilendiriyorsa bu topick.ha gelse deseki o nejlamıdır nedir,bizim kawanın şurası şöyle veya kawacı lar buraya dese,ne aalaa.gelip birde sıfır km. topick açmış,çok teşekkürler nejla kawayı öve öve bitirememişsin topickte.bitanede ben alyım yanii yuhhhhhhh..........

bence en iyisini yapmış yalnız sürmek daha keyiflidir..sakın bana kızmayın necla hanım bu bir gerçek..sadece bir önerim olacak bence sizde bir tane alın ve bir dahakine evde oturmazsınız sizde gidersiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa kahretsin bende aynı dertten muzdaribin arkadaş motoruma birtürlü tek binemiyorum eşim yapışıyo bende gelicem evlenmeden önce kendiside motor sürüyodu bir elimden almadığı kaldıçözümü kolay bende yenibir motor alıcam seneye:wiinkk:

o kadar önemli konu açılır üç beş post alır unutulur gider. ya böyle fuzuli geyikler ya neonlu bi scooter 10 sayfa olur. anlayan da beri gelmez.demekki fazla üye de çok iyi bişey değil bi platform için onu anlıyoruz artık maalesef.

geberdim gülmekten. süper yazmışsınız necla hanım.

erkek kadın farketmez bağımlılık bu motosiklet olayı. çiftleri ayırmasa da kavgaya sebep olur hani bana sorsan eşinle kavga eder misin motosikletin yüzünden diye, ederim derim. çok şükür ki öyle bir problem yok :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizde bu sazanlık varken 25 sayfada olur:farao:

birisi demiyorki kocanıda senide eşşek arısı soksun diye. SAFkan insanım benim:bounce:

en sevdiğim nazi çavuşum :cherry: neclanın ve konunun sahte olduğunu bi kanıtlar mısın rica etsem , tamam başlık gereksiz uzamış olabilir ama yalandır vs dir nasıl anladınız çözemedim :p

necla apla vasco ile ben enişte geldimi çok merak ediyoruz, gelince türkiye turunu da burada paylaşırsanız seviniriz

dönerse tabi :p :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar