1 yilik hayali gercek oldu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 augustosa kadar bu forumdayim osamana kadar idare edin artik beni:queen:

canim senin fikrini almak isterdim cünki sende bir bayansin gerci giden gitti ama bende gidecektim:salut:bak yine agladim:salut:

ne demek ablacım sen üzülmede idare ederiz seni :rendeer:

1 yillik hayali bu cumartesi sona eriyor sükür.birdaha asla izin vermeyecegim asla.:pr:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ss motorla 2 kisi Turkiye turu pek mantikli olmazdi. Eminim sizin iyiliginizi dusundugu icin tek cikmistir. Eger yainda erkek arkadaslari varsa erkek erkege de planlanmis olabilir. Bu durumda yine sizi dusunmus demektir.

Ozetle kocaniz cok dusunceli bir motorcu. Buradan kendisini tebrik ediyoruz.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dönmedimi yenge beyimiz hala

ohoooooooo :p :p

Ss motorla 2 kisi Turkiye turu pek mantikli olmazdi. Eminim sizin iyiliginizi dusundugu icin tek cikmistir. Eger yainda erkek arkadaslari varsa erkek erkege de planlanmis olabilir. Bu durumda yine sizi dusunmus demektir.

Ozetle kocaniz cok dusunceli bir motorcu. Buradan kendisini tebrik ediyoruz.

söz verdi bana 2 yila kadar kawasaki saticak ve cok cok rahat bir motor alacagiz arkadaki icin yani benim icin:cherry:ve türkiye turuna beraber cikacagiz insallah:bounce:

ya türkiye turunu ne yapıcaksın otur evinde başka dert kalmamış gibi türkiye turu yapıosun hadi yapcaksın neden karınıda yanına almıyosun yanlız bırakıyosun............şiddetle kınıyorum

Murciélago ismini Cordoba'da 1879'daki bir boğa dövüşünde 24 kılıç darbesine rağmen ayakta kalan ve dövüşe devam eden, sonuçta çok nadir bir olay olan matador tarafından öldürülmeden arenadan çıkma başarısını gösteren Murciélago isimli boğadan almıştır.

bizde bu sazanlık varken 25 sayfada olur:farao:

birisi demiyorki kocanıda senide eşşek arısı soksun diye. SAFkan insanım benim:bounce:

bizde bu sazanlık varken 25 sayfada olur:farao:

birisi demiyorki kocanıda senide eşşek arısı soksun diye. SAFkan insanım benim:bounce:

terbiyesizlik yaptiginin varkindamisin,karsindaki bir bayan!! insallah o ari seni sokar birdaha motor üzeri oturamazsin:queen::queen:

ya türkiye turunu ne yapıcaksın otur evinde başka dert kalmamış gibi türkiye turu yapıosun hadi yapcaksın neden karınıda yanına almıyosun yanlız bırakıyosun............şiddetle kınıyorum

bende.tsk ederim:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar