[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:cyclopsan:cyclopsan
yüreğime iniyodu...:p:p:p
Skullhunter süperdi...:rendeer:

ya beni niye atıyorsunuz ben ne yaptım yahu,bende bundan sonra bir daha bu siteye girersem,ben istifa ediyorum,siz atmıyorsunuz.:p(başta bir acaip oldum işyerinde pc yi açık bırakıyorum geçenlerde kullandığım micro yu arkadaşlar bozmuşlar birşeyler yapıyım, derken ilk aklıma gelen mesai arkadaşlarımdan bazıları foruma benim adıma bir şeylermi yazdı acaba diye aklımdan geçmedi değil.ama açıklamayı okuyunca 1 nisan aklıma geldi)güzeldi

Son düzenleme:
ben dedim kesin alperin parmağı var dedim boşuna günahını almışım:)

Siz beni kovamazsınız.ben gidiyodum zaten.

yok cnım saka şaka.1 nisan.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya vallaha tırstım haaa zaten 3 yıldır üyeyim ve motorumu daha cumartesi aldım... ama süper olmuş bravooo hiç sevmem nisan 1 şakalarını ama bu güzeldi

Skull:.. zekice hazırlanmış bir şaka afyonumuzu patlattın sabah sabah

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

bu arada iptal edilme sebebine bakarmısınız:))

abi görünce ben yusuf yusuf oldum ama açınca üstünden sular boşaldı sanki :D:D ama güzel şakaydı :D

Gerçekten şoke oldum, müthişti. Kimseyle polemiğe girmemiş biri olarak beynim durdu bir anda. Tebrikler

melocann kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile melocann kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve melocann kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

patron valla kalbime iniyordu haaa yapma böle gittim gittim geldim yaw ne yapmışım demiştim oh be dünya varmış

şaka güzeldi yedik valla :pr:

herkez kendi adını görüyor:pr:

Son düzenleme:
Şaka olduğunu hemen anladım da, herkesin kendi isminin yazmasının nasıl yapıldığını anlamak benim için mümkün değil tabii...

Şu şaka olayında bile görülüyor ki, bizim Erhan bu forum işinde Aya gitmiş ordan diğerlerine el sallıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başlığı görünce yine ne yaptım acaba diye düşünmeye başlamıştım :queen:

İtiraf ediyorum yedim, gururla söylüyorum sazanım :cherry:

Gültekin kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile Gültekin kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve Gültekin kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

Buzzz...
Henüz afyonum patlamamış, anlamaya çalışıyorum.
"N'oluyor huleyyyn" diyorum...:silent:
3 kere okudum, sonradan jeton düştü. :)

İtiraf ediyorum, keklendim. :queen:

ya daha üyeliğim 2-3 saat önce aktif edilmişken tekrar niye banlandım dedimmm ,sonra şaka olduğunu anlayınca çok güldümm süperdi vallaha emeğine sağlık erhan abii:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar