[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün aktif olacak 1500-2000 üyenin hop oturup hop kalkacağını düşünürsek,tarihin en hareketli başlığına yazıyoruz demektir:mrgreen:.

:queen::queen: Süper olmuş beyler...

Başta afalladım ama sorun yok herkes banlanmış :queen:

Herkes şok olmuş nedense ama ben şokella oldum desem yeridir :cyclopsan. Kusurumuz nedir acaba diye merak ederken, şaka olduğunu anladım. İlgi, alaka ve iyi niyet gösteren arkadaşlara teşekkürler :)
Ama yanınıza kalmayacaaaakkkk. I'LL BE BACK:bounce:

ahahaaa çok iyi yaaa:mrgreen:

Herkesin kendi nicki çıkıyor sanırım başlıkta, yüreğime iniyordu sabah sabah:p

viravira26 kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

şok oldum ya. ama tenrikler süper bi şaka. ama biraz şey şakası olmuş.:) yürehime iniyordu. uzun zamandır hiç bukadar heyecanlanmamıştım. demekki gerçekten böylebişey olsa acayip koyacak.:(

süpermiş herkes kendi ismini görüyor
tebrikler erhan çok iyi akıl etmişsiniz :)

hakkatten yani acayip oldum okuyunca,sevgili adminimizi tebrik ederim,bu kadar olur yani. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sanki işten attılar he :)

valla süper bir şaka tebrikler..

Başlığı görünce önce şaşırdım , devamını okurken sebep foruma giriş yapmak . ne yapacaktık yani giriş yapmadan tepeden atlıyamazdık, içime bir su serpildi ve başladım gülmeye . Süpersin Erhan bu sayede 1 nisan şakalarının da nereden geldiğini bilmiyordum . Öğrenmiş oldum saol.

Babamın yerine foruma girdiğimde şok oldum birden...Yalnız şaka olduğunu anlayınca üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.
Aslında kendisinin yaptığı motosiklet kazası sonucu akli dengesini yitirdiğini yazacaktım.
Yoksa sağlığı yerindeyken benden önce buraya girip gerçek mi zannetti üyelikten atıldığını?
eğer öyleyse size çok kızacağım bunu bilin...Adamın herşeyiydi MT net
Allaam sen babama şifalar ver.O zaten delinin 1 iydi.Şimdi delinin 1000 i oldu:mrgreen:
hayati'nin kızı Özlem.

MT yönetimine bu küçük şaka (jest) larından dolayı teşekkür ederim.Ayak kırık yattığım şu günlerde en büyük keyfim forumu takip etmek olmuştu.Bu yüzden sabah sabah atıldığımı görmek şok etkisi yaptı.
İyi günler.

yüreğim Hop Hop Etti yahu :D gözlerim Fal Taşı gibi Açıldı :::dd Derin bi Oh Çektim Sonra :d bu ne yaa Süper Süper Skullhunter :d Süpersin Abicim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun zekice bir şaka tebrikler :cherry::cherry::cherry: :cat:

Dedim noluyo :p Ne garezi var yönetimin bana :p Sabah sabah güzel bi şaka :p
tebrikler

Ayrıca bunun yeri konu dışı olması lazım :p Diimde ciddi ciddi oy birliğiyle atılim :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar