Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir
Herkes şok olmuş nedense ama ben şokella oldum desem yeridir :cyclopsan. Kusurumuz nedir acaba diye merak ederken, şaka olduğunu anladım. İlgi, alaka ve iyi niyet gösteren arkadaşlara teşekkürler
Ama yanınıza kalmayacaaaakkkk. I'LL BE BACK:bounce:
şok oldum ya. ama tenrikler süper bi şaka. ama biraz şey şakası olmuş. yürehime iniyordu. uzun zamandır hiç bukadar heyecanlanmamıştım. demekki gerçekten böylebişey olsa acayip koyacak.
Başlığı görünce önce şaşırdım , devamını okurken sebep foruma giriş yapmak . ne yapacaktık yani giriş yapmadan tepeden atlıyamazdık, içime bir su serpildi ve başladım gülmeye . Süpersin Erhan bu sayede 1 nisan şakalarının da nereden geldiğini bilmiyordum . Öğrenmiş oldum saol.
Babamın yerine foruma girdiğimde şok oldum birden...Yalnız şaka olduğunu anlayınca üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.
Aslında kendisinin yaptığı motosiklet kazası sonucu akli dengesini yitirdiğini yazacaktım.
Yoksa sağlığı yerindeyken benden önce buraya girip gerçek mi zannetti üyelikten atıldığını?
eğer öyleyse size çok kızacağım bunu bilin...Adamın herşeyiydi MT net
Allaam sen babama şifalar ver.O zaten delinin 1 iydi.Şimdi delinin 1000 i oldu:mrgreen:
hayati'nin kızı Özlem.
MT yönetimine bu küçük şaka (jest) larından dolayı teşekkür ederim.Ayak kırık yattığım şu günlerde en büyük keyfim forumu takip etmek olmuştu.Bu yüzden sabah sabah atıldığımı görmek şok etkisi yaptı.
İyi günler.