1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri

Allahim kabus gibi , sabahin korunde sakarya nehrinde birbirini keseleyen killi killi motorcular. :p :p :p

atarız sanada bir kese oocan , kıskanma :)
motorcu kardeştir candır dosttur % $½ dir.:cherry:

şaka bir yana otelde her zaman kalıyoruz ama outdoor her zaman nasip olmuyor.
bu nedenle biz çadırda kalmayı tercih edeceğiz ancak Cumartesi öğlen saatlerinde oralarda olabiliriz. bizede güzel bir yerde tek çadırlık yer tutarsanız sevinirim :cat:

atarız sanada bir kese oocan , kıskanma :)
motorcu kardeştir candır dosttur % $½ dir.:cherry:

şaka bir yana otelde her zaman kalıyoruz ama outdoor her zaman nasip olmuyor.
bu nedenle biz çadırda kalmayı tercih edeceğiz ancak Cumartesi öğlen saatlerinde oralarda olabiliriz. bizede güzel bir yerde tek çadırlık yer tutarsanız sevinirim :cat:

bencede çadır daha keyifli olacaktır.... benimde ilk planım çadır ama duruma göre bakacagız.. benim gibi birkaç çadır olursa bende orda olurum...

Son gözlemlerime göre genel kanı havanın soğuk olacağı yönünde bu sebebtendirki arkadaşların tedirginliliğini anlıyorum ama merak etmeyin Sarıcakaya nın havası ılımandır arkadaşlar birde daha tam olarak kışta bitmediğinden psikolojik olarak kendimizi çadırlara adaptosyon edemedik galiba ne dersiniz....

Son gözlemlerime göre genel kanı havanın soğuk olacağı yönünde bu sebebtendirki arkadaşların tedirginliliğini anlıyorum ama merak etmeyin Sarıcakaya nın havası ılımandır arkadaşlar birde daha tam olarak kışta bitmediğinden psikolojik olarak kendimizi çadırlara adaptosyon edemedik galiba ne dersiniz....

çadır, çadır işin heyecan katan kısmının tuzu biberi, elektriksiz, susuz hatta birde yağmur, rüzgar, vıcık vıcık çamur. İnsanın parmak uçlarına kan fışkırır.

birde arkadaşlar yöredeki otel-motel-pansiyonlar da para kazansın bence.

Yöreye ne kadar iyi etki ederse bu tür festivaller bir sonraki sene esnafta daha sıcak
bakar. yardımcı olur kanımca.

yoksa çadırı her daim kamp atarken yanımıza alıyoruz.

birde arkadaşlar yöredeki otel-motel-pansiyonlar da para kazansın bence.

Yöreye ne kadar iyi etki ederse bu tür festivaller bir sonraki sene esnafta daha sıcak
bakar. yardımcı olur kanımca.

yoksa çadırı her daim kamp atarken yanımıza alıyoruz.

Doğru söze ne denir.!!

Cumartesi İstanbul Trafiğine Denk Gelmemek İçin Saat 06;30 Da Haraket Edicem Derince Göçmen Börekçide Sabah Kahvaltısını Yapar Yola Devam Ederim

şirketten izin alabilirsem 1 nisan günü sabah erkenden yola çıkmak istiyorum bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar