Allahim kabus gibi , sabahin korunde sakarya nehrinde birbirini keseleyen killi killi motorcular.![]()
![]()
![]()
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Allahim kabus gibi , sabahin korunde sakarya nehrinde birbirini keseleyen killi killi motorcular.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
atarız sanada bir kese oocan , kıskanma
motorcu kardeştir candır dosttur % $½ dir.:cherry:
şaka bir yana otelde her zaman kalıyoruz ama outdoor her zaman nasip olmuyor.
bu nedenle biz çadırda kalmayı tercih edeceğiz ancak Cumartesi öğlen saatlerinde oralarda olabiliriz. bizede güzel bir yerde tek çadırlık yer tutarsanız sevinirim :cat:
Son gözlemlerime göre genel kanı havanın soğuk olacağı yönünde bu sebebtendirki arkadaşların tedirginliliğini anlıyorum ama merak etmeyin Sarıcakaya nın havası ılımandır arkadaşlar birde daha tam olarak kışta bitmediğinden psikolojik olarak kendimizi çadırlara adaptosyon edemedik galiba ne dersiniz....
çadır, çadır işin heyecan katan kısmının tuzu biberi, elektriksiz, susuz hatta birde yağmur, rüzgar, vıcık vıcık çamur. İnsanın parmak uçlarına kan fışkırır.
çadır, çadır işin heyecan katan kısmının tuzu biberi, elektriksiz, susuz hatta birde yağmur, rüzgar, vıcık vıcık çamur. İnsanın parmak uçlarına kan fışkırır.
Ha şöyle arkadaşlar ya..
Cihat Bey ,
çadır yeri için şöyle dere manzaralı , az taşlı , bol ot ve güneşli , az da kuru 4 metre kare kadar yer rezerve edebiliyor muyuz ?:cherry:
birde arkadaşlar yöredeki otel-motel-pansiyonlar da para kazansın bence.
Yöreye ne kadar iyi etki ederse bu tür festivaller bir sonraki sene esnafta daha sıcak
bakar. yardımcı olur kanımca.
yoksa çadırı her daim kamp atarken yanımıza alıyoruz.
Otelden caydım ben..Kesinlikle çadırda kalacağım herhal..
Bi karar ver artık,zaman kısalıyor,:queen:
bakalım kısmet belki bizde geliriz,nöbet durumuna bağlı gezi
Otelden caydım ben..Kesinlikle çadırda kalacağım herhal..
şirketten izin alabilirsem 1 nisan günü sabah erkenden yola çıkmak istiyorum bende