sanırım burası netleşti burada konaklayıp çevreyi dolaşacağız tatil boyuncaValla ben de bir kaç kez kamp arayışıyla Urla'ya gittim ama maaalesef bulamadım. Ancak sanki Çeşmealtı'nda U camp diye bir yer hatırlıyorum her ne kadar kazık bir yer olduğu söylense de alternatif olabilir. İyi bir kamp yeri bulunursa beni de ekleyebilirsiniz.
banada uyabilir. bende aynı gün pataraya yola çıkacağım, saat kaç gibi çıkarsınız İstanbul' dan ? cep telefonum imzamda var, cepten haberleşebilirsek daha sağlıklı olur. Selamlar
pardonbu arada şu an işyerindeyim, konunun tamamını okuyamamıştım, arkadaşlar feribot yapacaklarmış, bende esk üzerinden geçeğim demiştim ama nasıl olur bilemedim.
Sizelere kazasız belasız iyi yolculuklar dilerim ozaman. Bende baktım şimdi tekrar, hemen hemen dediğim kadar bir extra yolum oluşuyor. Keşke sizde bu taraflara geleydinizpatara, 18 km kum, geceleri şarap eşliğinde kum tepeleri
![]()
şarabın tadını bilenle yolculuk yapmak keyif verirdi ki bizim gruptakilerin alayı şarap düşmanı seni kaybetmek şarap ve benim adıma üzücü oldu :king:Sizelere kazasız belasız iyi yolculuklar dilerim ozaman. Bende baktım şimdi tekrar, hemen hemen dediğim kadar bir extra yolum oluşuyor. Keşke sizde bu taraflara geleydinizpatara, 18 km kum, geceleri şarap eşliğinde kum tepeleri
![]()