07.08.2005 Antalya Çaltıcak Buluşması (Resimler Eklendi) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben mangalı hazırlarım sonra kim ne getirdiyse pişirip yiyebilir. Aydın sen yinede mangalı unutma arkadaşım. Bu kadar adama 3 mangal anca yeter.

abi genel fikrim et+soğan+domates+ekmek ortak alınsın bunun için 2-3 kişi onları alıp gelsin arkadan sabah 8'de toplanınca ordan görev dağılımı yapalım, bence en uygunu ama bardak+çatal+tabak+içecek herkez kendi getirsin yanında en uygunu ve bunlara artı olarak örneğin: Hakan abi ve ben mangal teli getiricez başkalarıda termus,örtü vs.. paylaşım yapsın

Arkadaşlar o gün ortak alacağımız tek malzeme et ve ekmektir. Bunun yanında herkes kendi içeceğini ve yiyeceğini kendisi temin edecektir. (tabak çatal bardak Soğan domates biber vs.) Mangal olanlar ben aydın ve özgür mangalları mutlaka getireceğiz. Sabah toplanma noktasıa gelindiğinde mümkün olduğunca tüm malzemelerimizi yanımıza almış olarak gelmeye çalışalım. Daha sonra Yolda bir tek ekmek almak için duralım.

cumartesi gece buluşunca konuşalım işte gene burda yzdıklarımız ön fikir ve herkez kendini hazırlamış olur sonra bilmiyordum yada napcaz gibi konular yerine cumartesi sadece iş bolumu konuşur sabahda erken gidip yerimizi rahatca kaparız

Ayyrıca Küçük çaltıcak saat 5'te gidip yer kapsan bile bir süre sonra 2 metre yakınına kadar insanlar gelip oturuyor. En iyisi büyük çaltıcak geniş geniş oturalım. Ayrıca her iki tarafta da denizin dibi kaygan taşlık. Yüzme bilmeyenler ayakta zor durur.

Evet o konuda gitcemiz yer neresi olursa biraz yanımıza yakın oturmamalarını saglamak lazım onun içinde usuluyle yayılmak gerekecek :)

Motosikleti
Su Motoru
Abi Küçük veya Büyük Çaltıcak fark etmez gerekirse büyüğüne gideriz. Masaları birleştireceğiz zaten, hepimiz aynı bölgede otururuz ...

Motosikleti
Su Motoru
Aha Aydın sonunda anlamış :cherry: ...

ule şimdiden iştahım kabarıyor.acıktım mı ne?ekipte fire olmasın beyler yoksa çok üzülür.

Motosikleti
Su Motoru
Son 2 gün arkadaşlar hadi elleri görelim :cherry: ...

demek öyle hakan abi ybr nin pabucunu dama attın demek üzüldüm :pr:

rodaj bitmeden motor verilmez aydın bizim grupta bılmıyon mu muahahahhahaha

neden rodaj bitmeden motor verilmezmiş ya niye verilmesin demi hakan abi :rendeer:

Arkadaşlar 200 cc Zongshen marka kros motosiklet alıyorum yarın. Biliyosunuz motoru satılığa çıkarmıştım. Yarına kadar alıcı çıkmazsa cros alacağım bayiye vereceğim ybr'yi. Bu motosiklet kalite olarak ybr'den çok düşük ama artık bir değişiklik yapmanında zamanı gelmişti.

demek sende zongshenci oluyorsun.
zongshen salgını başladı.
şimdiden hayırlı olsun. :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar