02.10.2007 salı sabahı ankara yoluyla izmir seyahati

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

ümmet abi iyi yolculuklar dilerim, Allah kazasız belasız daha nice geziler nasip etsin sana :)

konuyla alakasız not:
abiciğim, geçen gün istanbuldayken arayamadım kusura bakma, işler çok yoğundu, motor beğenmekle uğraştık 5 koca gün dolu dolu, sonra en acilinden adanaya döndük

sorun değil burcu kasımda ben geliyorum adanaya hondaya uğrarım.

yolun açık olsun abi.ankarada görüşürüz belki.geçen geldiğinde fazala ilgilenemedik.

ümmet abi hayırlı yolculuklar anıtkabir resimlerine bakınca ankaradaki okul günlerim geldi aklıma. ank ın en güzel yeri Atam ın oldugu yer....hey gidi günlerrr heyyyy...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resimlere devam
ankaraya gelgiğimde beni sürekli misafir eden inal aileine candan teşekkür ederim.ailenin enküçük bireyi ebru

buda can arkadaş ailenin enbüyük bireyi metin

ankara sokakları

Son düzenleme:
Bu sabah işe gitmek için servise çıkmıştım.
Servise bindim, az biraz gittik, ışıklarda durduk.
Bir de ne göreyim Ümmet abiiiii :cyclopsan

Ama 4 teker içindeydim ve 4 tekeri bir başkası kullanıyordu ::eviiil::

Limuzinimin tepesinde olsaydım ve direksiyonda ben olsaydım,
sağa dönüp ilk ışıklarda seni yakalamıştım abi ::eek:uups::

Hiç aklıma gelmezdi ne bileyim ondan dolayı bu şaşkınlığım :sunny:

Plan yapıp bir yerlerde toplanabilirdik ama Ümmet abiyi
bu şekilde kendi şehrimde görmem ilginç oldu ::153::

İyi sürüşler iyi yolculuklar saygılar Ümmet abi :king:

Son düzenleme:
heeeeyytt ümmet aaaabımm yolların aslanı mı desem fatihi mi desem resımler süperr abi Burası soğuk Erciyes'in Etekleri Kar doldu bile aman yollarda dıkkat et abim Allaha emanetsin.. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
işte bunlarda bu gezimin son kareleri

eskişehire geldiğimde beni sağolsun herzamanki gibi volkan kardeşim karşıladı oyoğunlukta bana zaman ayırdığı için kendisine çok teşekkürler.

işte buda volkanın cbf 250 si

arkadaşlar bugün kütahyadaydım hayati beyin yanına ziyarete gittim sonradan mustafada geldi.tabi tel ile zekiilede paslaştık.kandilerine işsatinde bana zaman ayırarak ilgilerinden dolayı çok teşekkürlederim.hayati hocam desteğin için ayrıca teşekkürler.

işte buluşma anımızın fotoları

manisa ahmetlide manisa mt den hıfzsı ve yusuf arkadaşlar karşıladılar ama ne karşılama çok değerli vakitlerini benimle geçirdiler allah onların gönlüne göre versin şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine minnettarım yardım ve destekleri için çok teşekkürler.rüzgarları bol ve güvenli olsun.

işte hıfzsının aslan parçası canavarı

üstünde çok yakışmışım onlar öyle dedi

bu kavasakide yusuf kardeşimin makinası

hıfzsı ve ben

yusuf ve ben

yusufun merkezdeki internet cafesi

burasıda izmir konak meydanı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AÇMIŞ SENİ ÜMMET ABİ MOTOR :queen:
pic0149ej0.jpg

Yolun hep açık olsun.Hayallerini süsleyen Avrupa seyahatine tez zamanda çıkarsın inşallah.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sağol hayati tekrar görüşürüz inş

Son düzenleme:
Ümmet dayı Yolun açık, Tekerleklerin kuru olsun. Ankaraya geldiğinde görüşelim ....... Bakıyorum da bırakamamışsın gezmeyi , daha önce bırakacağını söylüyordun. Herhalde firma destek çıktı. ;)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Ümmet dayı Yolun açık, Tekerleklerin kuru olsun. Ankaraya geldiğinde görüşelim ....... Bakıyorum da bırakamamışsın gezmeyi , daha önce bırakacağını söylüyordun. Herhalde firma destek çıktı. ;)

yok artık motoranın desteği kendi imkanlarımla gidiyom geliyom zaten bunlar gezi değil,ufak turlar gerçek gezilerim biraz uzak olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar