02.07.2011 de ehliyet sınavına girecekler . Hazırmısınız ?

arladaşlar sınava hazırmısınız ? Heycan varmı Heycan :)

en cok korktugunuz bölüm hangısı ? motor,trafik, ilk yardım ?

geçen sene a2 almıştım bu sınavda b ehliyet için gireceğim.ilk yardımdan muaf olduğum için sorunum kalmadı:)

KBC

Arkadaşlar Allah zihin açıklığı versin inş. Gözünüzde büyütmeyin hiç çok basit :)

küçük bi tavsiye sınava en iyi çalışma yöntemi ( kendi fikrim ) bi önceki sınavın testini çözmek , bu yeterli deneyin görüceksiniz. Ama kitabıda muhakkak okuyun ,trafik kuralları ve ilk yardım özellikle ;)

ben sınavdan 2 saat önce çıkmış sorulara bakmıştım ve geçtim. kasacak bişey yok. çıkmış sorulara bakın yeter zaten öyle akılda kalmayacak şeyler sorulmuyor

ben b sınıfım olduğu için birazdaha şanslıyım ama yinede adı sınav işte...allah herkesin yardımcısı olsun ..peki bunu geçersek diresiyon ne zaman olur bilgisi olan varmıı.....

Direksiyon sınavı 31 temmuzda ehliyette ağustosun ilk haftası gelir dediler bana. Bende sadece motordan gireceğim.5 dk yani en fazla.:)

KBC

Direksiyon sınavı 31 temmuzda ehliyette ağustosun ilk haftası gelir dediler bana. Bende sadece motordan gireceğim.5 dk yani en fazla.:)
demekki 40 dk uyucaksın :wiinkk: yanlış hatırlamıyorsam 45 dk önce çıkışa izin verilmiyo.

bende giricem de daha hiç bakmadım cumartesi sabah erken kalkıp bakarım biraz diye düşünüyorum ama kısmet tabi :D

abi sınavları gecelim de sorun yok ehliyeti 1 ay sonrada verseler olur. polis abilere ehliyet sizde derik olur biter. yeterki gecelim . direksiyon sınavına cok basit diyolar. bilgisi olanlar ufak bi tanıtım yazarmı ? şuna şuna bakıyolar şunu şunu yapacaksın gibi ?

abi sınavları gecelim de sorun yok ehliyeti 1 ay sonrada verseler olur. polis abilere ehliyet sizde derik olur biter. yeterki gecelim . direksiyon sınavına cok basit diyolar. bilgisi olanlar ufak bi tanıtım yazarmı ? şuna şuna bakıyolar şunu şunu yapacaksın gibi ?

Motor ? Araba ? hangisi :)

Motor için ehliyet alacaksan . Az bir vitesli bilgin varsa gözün kapalı geçersin.

Ama yok araba için alacaksan işin biraz zorlaştı . Yönetmelik falan değişti bundan sonra Daha '' CİDDİYE '' alıyorlar Yaptıkları İŞİ .

ben a2 icin sordum hocam .
ya yönetmelik degişsin hocam . uygulamadıktan sonra degişse ne olur ? 3 kişiye 5 kişiye uygulayacaklar sıkılıp eskiye dönecekler . burası TÜRKİYE herşey beklenir abi

a2 için sordum ben bizim kursa bi tane honda aktiva var dediler yola 8 tane buba koyacağız arasından ayaklarınız yere değmeden 8 aralarından dolanıp en başa geleceksiniz dediler

b sınıfı içinde izmirde mavişehire götürüyorlar karşıyaka civarındaki kursa gidenleri orda direksiyon sınavına alacaklarmış ve 3 tur şekli varmış bunların en çok zorlayan kısmı park kısımları ve sağa sola yanaşma kısımlarıymış benim direksiyon hocamın söylediğine göre

ancak bence her 2 direksiyon sınavı da biraz pratik yaparak çok rahat geçilebilir bende yarın gireceğim inşallah tek seferde hallolur tüm sınava gireceklerede başarılar dilerim :cat:

vaybe ehliyeti alalı baya uzun bir zaman oldu... heyecan yapmaya gerek yok.... ben alalı 10 yıl olmuş.. hey gidi hey....

Geçen sınavda a2den kalmıştım sadece motordan geçmiştim şimdi trafik ve ilkyardımdan giricem sadece Allah'ın izniyle inşallah geçerim :)

bende yarın sınava girecem b için ilk yardımdan korkum yok kendim saglık memuruyum ama trafik biraz korkutuo..önceki testlerden beya soru çözecemm.şimdi sinava girecegım okula bakacam nerde die..agustostada bütün derslerden geçeçersem agustosta a2 için sınava girecem sadece motordan ..kurs agustostaki a2 sınavına yetşmek zor olabilir dediler ama belli olmaz ediler bakalım hayırlısı..herkese basarılar

E_N

bende yarın sınava girecem b için ilk yardımdan korkum yok kendim saglık memuruyum ama trafik biraz korkutuo..önceki testlerden beya soru çözecemm.şimdi sinava girecegım okula bakacam nerde die..agustostada bütün derslerden geçeçersem agustosta a2 için sınava girecem sadece motordan ..kurs agustostaki a2 sınavına yetşmek zor olabilir dediler ama belli olmaz ediler bakalım hayırlısı..herkese basarılar

ne dedin anlışılmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar