01/02/2009 YÜREKÇE hayatının artçısıyla "NİŞANLANDI"

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun abim
çok yakışmışsınız walla:cat:
allah tamamına erdirsin ve
bekar olanlarada nasip etsin diyorum sevgilerimle:rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşım senin nişanlında ne kıymetliymiş. o kadar ısrar ettik gel buluşalım diye bi gelmedin.
tekrar hayırlı olsun.

Sabah sabah güzel bir haberle gün başladı.
Dostum Allah mesut bahtiyar etsin.
Düğün ne zaman yakında olacakmı.

abi bensana bi ayva yollasam hee nedersin :mrgreen: hemde eşme ayvası:cat::rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah mesut etsin.
Bir yastıkta kocayın. :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
çok teşekkürler arkadaşlar. hepinize tek tek cevap yazamıcam ama

Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın
düğün belki bu yaz sonuna olabilir
davetiyeyi buradan yapacağım
özellikle yakın il ve ilçe Mt gruplarını düğün kortejinde mutlaka görmek isterim
yeni bir MT üyesi olduğu kesin, biz yeni nesil motorcuları da ileride buraya dahil edeceğiz inşallah.
motosikleti %75 artçının kullandığını biliyor ( cevabı: öncüm bana bunu söylemişti )

tüm iyi ve içten dileklerinizi sizin ve sevdiklerinizin de yaşamasını dilerim.

iyi ki varsınız :)
inşan paylaştıkça mutlu oluyor bence, ve ben doğru yerde, doğru insanlarla paylaşıyorum mutluluğumu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun :) Kıymet bilin mutlu olun :rendeer:

Hayırlı olsun abiciğim,ömrünüz boyunca sağlıklı,mutlu beraber yaşayın abiciğim.Herşey dileğinizce olsun

Sencer Abi bu başlıgı ilk gördügümde yazacaklarım aynen soyle olacaktı. Seni hayin seni, nisan yapıyorsun haber vermiyorsun haaa. Dügününe de gelmiycem işte. Sen bizimle mutlu gununu paylaşmıyorsun, artık bende paylaşmıycam, seninle gezilere gitmiycem. Küstüm işde konuşmuyorum seninle dicektim.... Ama önyargılı davranmayarak hemen Sencer abi yi aradım. Hem sesini duyayımda hemde su işin aslını astarını sorayım dedim... Sencer Abi'nin nişanlanma kararı cok ani oldugu için haber verememiş. Kendisine katılıyorum. Aynı durum benimde başıma geldi. Üstelik benim haber veremedigim kişi Dayı diyerek sevdigim (Babamın dayısı.) kişi. Allah tamamına erdirsin SENCER abii... Cumartesi akşamı kulaklarını çınlatmışdım... Şu işe bak yaa.... :::xblink::::xblink::::xblink::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar