kymco nun tek kötü motoru ck 125 pulsardır. kymco iyi bir marka ama model olarak tek kötü modeli ck 125.kymco ck125 e ne dersin cbf150den daha ucuz ve hemen hemen aynı kalite
kymco nun tek kötü motoru ck 125 pulsardır. kymco iyi bir marka ama model olarak tek kötü modeli ck 125.kymco ck125 e ne dersin cbf150den daha ucuz ve hemen hemen aynı kalite
ben 2008 ybr aldım sıfır cub u bırak 2 tane yi eskitir daha bir defa ampül patladı ve 48000 km giden bi balata hayatımda görmedim ve duymadım kulakMondialin cup modelini alabilirsin. Benzini nezaman koyduğunu unutursun. Teke tek cfb ile kapışırsın. Ben denedim geçtim(125km/h). Uzun yolda yaptım. Hiç kontak kapatmadan 210km gittim. Şişme bayılma yok. Tek sorun biraz yoruyor uzun yolda adamı. Arıza çıkartmaz güvenebilirsin. Tek yapman gereken cup alınca lastikleri dublex yapman. 48000km de kullanan arkadaşım var inanmayacaksın ama balatalar hiç parça değiştirmedi ve eşşek gibi kullanıyor. 2500tl bütçenle alacagın japon çinliden çabuk ölür. Mondialin cup 'ı tavsiyem.
F54 arkadaşım 48000 e kadar bir balata ile geldi yazmadım. Yazılanı düzgün oku gözünle oku. Balataları bu km ye kadar 2 defada değiştirmiş olabilir 3 defada. Burada sadece balataların değiştiğini yazdım. Anlayabildinmi. Ayrıca konuyu açan kardeş ybr dememiş cfb demiş. Bak ya onuda anlamışsın:queen:ben 2008 ybr aldım sıfır cub u bırak 2 tane yi eskitir daha bir defa ampül patladı ve 48000 km giden bi balata hayatımda görmedim ve duymadım kulak
tan dolma şeyleri yazıp yanlış bilgilendirme yapma lütfen....
şu yazı da balata değişmiş hemde 2 veya 3 defa diye nerde yazıyor?göz doktoru bulsan ii olur veya okuma yazman yarım yamalak yada ii öğretmemişler:queen:Mondialin cup modelini alabilirsin. Benzini nezaman koyduğunu unutursun. Teke tek cfb ile kapışırsın. Ben denedim geçtim(125km/h). Uzun yolda yaptım. Hiç kontak kapatmadan 210km gittim. Şişme bayılma yok. Tek sorun biraz yoruyor uzun yolda adamı. Arıza çıkartmaz güvenebilirsin. Tek yapman gereken cup alınca lastikleri dublex yapman. 48000km de kullanan arkadaşım var inanmayacaksın ama balatalar hiç parça değiştirmedi ve eşşek gibi kullanıyor. 2500tl bütçenle alacagın japon çinliden çabuk ölür. Mondialin cup 'ı tavsiyem.
Tamam kardeş aman kızma sensin. Benim gözler şişe dibi tahsil 0.şu yazı da balata değişmiş hemde 2 veya 3 defa diye nerde yazıyor?göz doktoru bulsan ii olur veya okuma yazman yarım yamalak yada ii öğretmemişler:queen:
Sen haklısın yazıyı düzeltirken fazla karakter silmişim. Özür dilemesini biliriz kusura bakma. (balatalar hariç hiç parça değiştirmedi) yazmak istemiştim. Motorun üreticisi ben olmadığıma hiç birini savunmanın anlamı yok. Gördüklerimizi bildiklerimizi paylaşıyoruz.çok güzel kıvırdın ama olmadı şimdi:santa:
Mondialin cup modelini alabilirsin. Benzini nezaman koyduğunu unutursun. Teke tek cfb ile kapışırsın. Ben denedim geçtim(125km/h). Uzun yolda yaptım. Hiç kontak kapatmadan 210km gittim. Şişme bayılma yok. Tek sorun biraz yoruyor uzun yolda adamı. Arıza çıkartmaz güvenebilirsin. Tek yapman gereken cup alınca lastikleri dublex yapman. 48000km de kullanan arkadaşım var inanmayacaksın ama balatalar hiç parça değiştirmedi ve eşşek gibi kullanıyor. 2500tl bütçenle alacagın japon çinliden çabuk ölür. Mondialin cup 'ı tavsiyem.
Zoro:queen:hangi filmdeydi bu sahne![]()