Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba 2.500 tl bütçem var bana sağlam bir motor lazım 0 mondial cup mu alıyım yoksa 2.el cbf 150 mi önerilerinizi bekliyorum bu arada boyum 1.72 cbf sürebilirmiyim
Cbf 150 derim.Helal süt emmiş bir tane bulursan uzun yıllar kullanırsın.Ybr alternatifin hatta tvs apache alternatifin olabilir.Hatta 0 km mondial cup alacağına o paraya ben gider c90 alır 3 tane mondial öldürürüm.
ybr125 eklediysen cbf150 çıkar 2si yanyana gelince kavga gürültü oluyor herkez senin gibi farklı tercihleri önericek bence sen kendine hangisini uygun görüyosan onu al
cub ı unut bende de var .çok felaket az yakıyolar ,vergileri yok ama yanından bi körüklü otobüs geçince 8 çizmeye başlıyosun.5 . el olsun japan made olsun.oyum ybr ye ...
arkadaş sen 2005 model bi ybr alsan cub tan daha ii seçim olur ben 12500 km mondial cub kullandım kesinlikle hızlanma rahatlık konfor gibi özelliklerde ybr ile kıyaslamaya kalkma ben 2 sini de kullandım keşke ilk motormu ybr alsaydım cub un çok kahrını çektim paramla rezillik yaşamak ne demek çok iyi bilirim
cbf ybr tvs tercihin olsun.ha 3 ü arasında kalırsan 3ününde artıları var hangisi hoşuna giderse onu al.çinden uzak dur hele mondial se paranı çöpe at daha mutlu olursun
cup bilmem ama ikinci el ne olduğu belirsiz motor alacağına (km teli çıkarıp kullanıyorlar sonra satıyorlar) sıfır olsun senin olsun, mondial 125 mh drift bakabilirsin.