0 KM CBF 150 Almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakın almayın diyorum başka bir şey demiyorum.Eğer 50 yaş üstü iseniz,ya da mobilet ayarında bir makina istiyorsanız alın.
Benim ki mobiletle bile kapışamıyordu,zor çıkardım elimden.
Honda'nın en büyük kazığı bu motor bizlere.
Bu ortalama hızın 60 km/h olduğu balkan üğlkelerine hitab ediyor.
Türkiyede kamyonlar bile 120 ile gidiyor.Bu motorun kullanma kitabını okuyun ve öyle alın.Orada hızının 101 olduğu yazıyor ve motor tam o kadar yaıpıyor.
Denemesi bedava.

dediğiniz hızın üzerine çıkan bir sürü cbf var sizin motorda arıza olmasın?

bart1969 ne gerek var böyle şeylere ??

Bir insanın hevesini kırmak o insana zulüm yapmaktan başka birşey olamaz...
:farao:

sakın almayın diyorum başka bir şey demiyorum.Eğer 50 yaş üstü iseniz,ya da mobilet ayarında bir makina istiyorsanız alın.
Benim ki mobiletle bile kapışamıyordu,zor çıkardım elimden.
Honda'nın en büyük kazığı bu motor bizlere.
Bu ortalama hızın 60 km/h olduğu balkan üğlkelerine hitab ediyor.
Türkiyede kamyonlar bile 120 ile gidiyor.Bu motorun kullanma kitabını okuyun ve öyle alın.Orada hızının 101 olduğu yazıyor ve motor tam o kadar yaıpıyor.
Denemesi bedava.
allah allah:cyclopsan ne garip yorumlar var.o motor kötü bu motor 100 ü geçmiyo.ne beklemeli ki acaba 125 lik veya 150 lik bi motosikletten. bilen biri varsa söylesin 3500 ytl ye 600 lük bi motor alabilirmiyim. yada bi ferrari!honda kazık atarsa yamaha yamuk yaparsa kime güvenmeliyiz biz acaba...

allah allah:cyclopsan ne garip yorumlar var.o motor kötü bu motor 100 ü geçmiyo.ne beklemeli ki acaba 125 lik veya 150 lik bi motosikletten. bilen biri varsa söylesin 3500 ytl ye 600 lük bi motor alabilirmiyim. yada bi ferrari!honda kazık atarsa yamaha yamuk yaparsa kime güvenmeliyiz biz acaba...

valla kardeş doğru söylüyosun bende kanuni seyhan 150 var ve bende cbf 150 almak istiyorum pekineden honda? ( honda olduğu için ) başka ne alıcaz bu işin piri bu markalar değilmi honda,yamaha vs sizce ?

Adam doğru söylemişte,bu doğruyu 1 sene önce söylemiş,tarihi kontrol edelim...

Nerden buluyonuz böyle konuları anlamıyom :)
Sitenin arama motorunda sorun var heralde şanzıman yağı mı eksiltmiş ne cbf diye aratınca arkdaş bu konu çıkmış sanırsam :queen:

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar