0 KM CBF 150 Almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar En uygun nerede satılır.Ben bir türlü alamadım şu motoru taksitle hiç bi şekilde teminat veremedim bankaya 450 YTL maaşla çalışıyorum zaten işe de motoru almak için girdim 300 YTL yi ayda çalışmadanda ödeyebilirim ama bankalar kredi vermiyor.Bende bu motoru alamıyorum Allah Kahretsin...2 Aydır peşindeyim bu motorun.Aynı zamanda para biriktiriyorum Sanırım 3 ay sonra peşin alıcam.3 Ay sonrada kış gelicek motoru evde sürerim heralde:pr::pr::pr::pr::pr::salut:

Eğer Bayi iseniz Elinizde veya piyasayı iyi bir bilenseniz bilginizde ucuza ve kolaylıkla alabileceğim özellikle kefilsiz alabileceğim CBF150 satan bi yer varmı.İlginiz için teşekkür ederim.:rendeer:

Son düzenleme:
boşver o motora sıfırdan o para verilmez.illa alacaksan alıp beğenmeden sıfır ayarda satan tonla adam var.bana kalırsa git temiz ikinci el ybr al.yarısının da altına alırsın.paran da cebinde kalır.aynı işi fazla fazla görür.

boşver o motora sıfırdan o para verilmez.illa alacaksan alıp beğenmeden sıfır ayarda satan tonla adam var.bana kalırsa git temiz ikinci el ybr al.yarısının da altına alırsın.paran da cebinde kalır.aynı işi fazla fazla görür.

bu kadar iğrenç bi yorum hayatımda daha görmedim gel de kızma adam beğenmiş bu motoru istiyo heveslenmiş senin yaptığın tavsiye ye bak :pr::farao:

egelim :cat:

sibiefyuzelli kardeş,
hangi bayiye gidersen git, kefilsiz kredi kullanma imkanın var.
cbf 150'yi ayda 200 ytl ile alabilirsin

(üstelik plaka + koruma demiri + yan ayaklık dahil) --> bu kısım bayiyle oturacağın pazarlıkta belli olur ;)

Bir adam akıllı yorumunu görmedim şu sitede.. Ne heves kırıyosun..

kardeş nerde oldugunu yazmamışsın,eger ki istanbulda isen ikitellide özen motor var git oraya sana kefilsin kredi versinler,ben öyle aldım,veriyorlar motora da haciz vermiyorlar,ben öyle aldım,ama nerdensin bilemiyorum.

bu kadar iğrenç bi yorum hayatımda daha görmedim gel de kızma adam beğenmiş bu motoru istiyo heveslenmiş senin yaptığın tavsiye ye bak :pr::farao:

herkez kendi motorunu över başkasının motorunu döver

Son düzenleme:
arkadaşlar benim amacım heves kırmak yada iğrençlik değil.bizzati alan bir iki kişi tanıyorum sıfırdan.memnun değiller ve aynen cbf 150 hakkında sitedeki söylenen olumsuzlukları tekrarlıyorlar.

Bir adam akıllı yorumunu görmedim şu sitede.. Ne heves kırıyosun..
takip edilmek beğenilmeden de olsa hoş.demekki yazılanları okuyan var.
şimdi heves kırmak diyorsun tubiş:
al koçum iyidir deyip zaten kıt kanaat parası var alıp ta memnun kalmazsa daha mı hoş olacak.
üstelik çok ciddiyim alıp beğenmeden sıfır ayarında satan ankarada çok rahat bulunur.bir iki ay sonra bulabileceğimide garanti ediyorum.bir arkadaş şimdilik motoru daha 1500 km de felan kesin satacak.ama ucuz verir vermez bilemem.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
arkadaşlar benim amacım heves kırmak yada iğrençlik değil.bizzati alan bir iki kişi tanıyorum sıfırdan.memnun değiller ve aynen cbf 150 hakkında sitedeki söylenen olumsuzlukları tekrarlıyorlar.

takip edilmek beğenilmeden de olsa hoş.demekki yazılanları okuyan var.
şimdi heves kırmak diyorsun tubiş:
al koçum iyidir deyip zaten kıt kanaat parası var alıp ta memnun kalmazsa daha mı hoş olacak.
üstelik çok ciddiyim alıp beğenmeden sıfır ayarında satan ankarada çok rahat bulunur.bir iki ay sonra bulabileceğimide garanti ediyorum.bir arkadaş şimdilik motoru daha 1500 km de felan kesin satacak.ama ucuz verir vermez bilemem.

İyi de bu söylediklerin her motor için söylenebilir, cbf150 başlığını ve cbf hk. diğer konuları takip ediyorum bana hk. söylenenler dedikodu boyutunu aşmıyor gibi geliyor. Tabi bir motoru kötülerken buna cevap verebilecek potansiyel kullanıcılarını da düşünerek kötülemek lazım diyorum. :wiinkk:

şimdi ben bu motoru(cbf 150) ciddi düşünürken, sen kullanmadığın bi motor hakkında yorum yapmışsın; sen ybr yi tavsiye etmişsin ama ben ybr 2004 modeli 1 sene kullandım ama beğenmedim hiç ve sattım. aslında motosikleti beğenmemem tamamen şahsi bi düşünceydi.fakat ybr yi beğenen ve kullanan bi sürü insan var.bana göre senin yorumun kesinlikle akıl karıştırıcı vede hiç bilgi içermiyor...

İyi de bu söylediklerin her motor için söylenebilir, cbf150 başlığını ve cbf hk. diğer konuları takip ediyorum bana hk. söylenenler dedikodu boyutunu aşmıyor gibi geliyor. Tabi bir motoru kötülerken buna cevap verebilecek potansiyel kullanıcılarını da düşünerek kötülemek lazım diyorum. :wiinkk:
amaç kötüleme karalama vs değil.
motorumu alırken arkadaş civarında bütceye sahip olduğumdan çok araştırdım.eğer bütceniz 2000-3000 ytl aralığındaysa alabileceğiniz temiz yada sıfır nesneler hemen hemen belli.ya ybr 125 alacaksın ya cbf 150.çinli malı alırsan güzelliğine kanıp alırsın.sıkıntısı hiç bitmeyebilir.
tekrar ediyorum cbf 150 hakkında sitede söylenen olumlu-olumsuz her şey tek tek doğrudur.merak eden okur.
cbf 150 başa bela motor demiyorum.fiyat performans bakımından tatmin etmiyor.
adamın parası zaten az.ben daha az paraya sorunsuz ne alsın fikir vermek istedim.kim ne isterse anlasın.
bana göre senin yorumun kesinlikle akıl karıştırıcı vede hiç bilgi içermiyor...
bilgi vermek isterdim ancak zaten cbf 150 ile ilgili sayfalarca yazı var sitede; isteyen okur.ben parasal anlamda tavsiyede bulunuyorum.
ybr 125 fiyat performans da cbf 150 den üstün.sıfırları arasında 700 ytl fark var.üstelik ben ybr nin bile sıfırını almadım.sonuçta ömrüm yeterse değiştirirken enayimiyim 1000 ytl boşuna zarar edicem.

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
En yakın rakibi ybr ye sahip birisi olarak ve cbf kullanmamışsın sanırım en azından hihi öyle biliyor, yorumların çok tahmini kalıyor diye düşünüyorum. Neyse yorum senin...

Hadi iyi geceler forum ahalisi, daha eve bağlatamadım adsl'i kafe ortamından kurtulamadım, artık bir hafta sonra görüşürüz. :)

Motosikleti
Forza 250
Yahu adam size nasıl kredi çekerim diye sormuş siz şu iyi şu kötü diyorsunuz.
bankaları iyi araştır olmazsa çalıştığın işyerin maaşını biraz daha yüksek göstersin.
Hiç olmadı ailede emekli kimse varsa emekli maaşı üzerinden de kefilsiz kredi veriyorlar.

Kredi kartın flanda mı yok?

siz 450 ytl maaş alan birine kendinizce fikirinizi vere durun.ben az parası var nasıl daha ekonomik çözüm buluruz önerisi vereyim sonrada kimse beğenmesin.....ben yarı fiyata işi nasıl çözecek onu anlatmaya çalışıyorum. bu konuya da daha yorum yazmıyacağım beğenmezseniz benim yerime arkadaşa bir kaç bin ytl koltuk çıkarsınız cbf 150 yi de 4000 ytl ye taksitle alırsınız.
aha bak benden daha düşünceli bir arkadaş
Sinir oluyorum ülkedeki adaletsiz gelir dagılımına:pr::pr::pr:

Bende sana sıfır ayarında 2. el önerecektim masala ;
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/35182-sahibinden-satilik-cbf-150-a.html

Ama durumunu farkettim :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önce mete-handro adına adak adaman daha sonra mete-handroyla tavafa çıkman gerek

hepsinden sonra mete-handro ya güzel bir yemek ısmarlaman daha sonra şerbet içmen gerekiyor
bunları yaptıktan sonra mete-handro fetvayı verirse cbf150 alabilirsin :) hayırlısı olsun:)

önce mete-handro adına adak adaman daha sonra mete-handroyla tavafa çıkman gerek

hepsinden sonra mete-handro ya güzel bir yemek ısmarlaman daha sonra şerbet içmen gerekiyor
bunları yaptıktan sonra mete-handro fetvayı verirse cbf150 alabilirsin :) hayırlısı olsun:)

dostum arkadaşın durumunu bende yaşadım...92 yılında Sıemensde asgari ücretin üçte birine staj maaşı alırken kendime ilk mobiletimi almıştım...Bizim bisikletci komşu Aliden aldığım mobilete binerdim o yıllarda...öncesi bisikletli gnlerim...biraz sabrederse zaman içerisinde belki hayallerine kavuşur...piyasalar acımasız parayı garanti ister hep...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum arkadaşın durumunu bende yaşadım...92 yılında Sıemensde asgari ücretin üçte birine staj maaşı alırken kendime ilk mobiletimi almıştım...Bizim bisikletci komşu Aliden aldığım mobilete binerdim o yıllarda...öncesi bisikletli gnlerim...biraz sabrederse zaman içerisinde belki hayallerine kavuşur...piyasalar acımasız parayı garanti ister hep...

yanlış anlaşılmasın ben senin cbf150 aşkına yazdım öyle esprili bişey yoksa o zorlukları bende biliyorum
hala taksit ödüyorum bende

allah herkese gönlünde ki motoru versin

Arkadaşlar En uygun nerede satılır.Ben bir türlü alamadım şu motoru taksitle hiç bi şekilde teminat veremedim bankaya 450 YTL maaşla çalışıyorum zaten işe de motoru almak için girdim 300 YTL yi ayda çalışmadanda ödeyebilirim ama bankalar kredi vermiyor.Bende bu motoru alamıyorum Allah Kahretsin...2 Aydır peşindeyim bu motorun.Aynı zamanda para biriktiriyorum Sanırım 3 ay sonra peşin alıcam.3 Ay sonrada kış gelicek motoru evde sürerim heralde:pr::pr::pr::pr::pr::salut:

Eğer Bayi iseniz Elinizde veya piyasayı iyi bir bilenseniz bilginizde ucuza ve kolaylıkla alabileceğim özellikle kefilsiz alabileceğim CBF150 satan bi yer varmı.İlginiz için teşekkür ederim.:rendeer:

eğer denkleştirebilirsen bayiden plaka dahil 3500e cbf 150 alırız...beraber gideriz...bu arada sen nerdesin onuda bilmiyom...İstanbul için bana özel bir fiyatdır...saygı ve sevgilerle...

Ben ybr 125 e de oturdum. CBF 150 yede oturdum.
cıbıf daha hoşuma gitti devir göstergesi olmasada

sakın almayın diyorum başka bir şey demiyorum.Eğer 50 yaş üstü iseniz,ya da mobilet ayarında bir makina istiyorsanız alın.
Benim ki mobiletle bile kapışamıyordu,zor çıkardım elimden.
Honda'nın en büyük kazığı bu motor bizlere.
Bu ortalama hızın 60 km/h olduğu balkan üğlkelerine hitab ediyor.
Türkiyede kamyonlar bile 120 ile gidiyor.Bu motorun kullanma kitabını okuyun ve öyle alın.Orada hızının 101 olduğu yazıyor ve motor tam o kadar yaıpıyor.
Denemesi bedava.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar