[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret

:) O metro bahçelievlerden geçiyoooo

Amaa metroya binebilmek için mertere kadar yürümek zorunda çünkü z.burnu istasyonu merter mc'in karşısı

Tramvaya binebilirsin yada şimdiden çık sallana sallana gidersin zaten yol yokuşaşa 3-4 km anca gelir. ( vaktim olusa ben seni alabilirim telefonunu özel mesaj olarak bana at )

ARKADAŞLAR....

Şimdi ihsanhakan arkadaşla görüştüm cepten... şu ana kadar bişi almamış ve gelirken almayı planlayanlar içindir bu duyurum...

Orada aileler için çıkan hesabın ortaklaşa ödenmesi söz konusuymuş... bu yüzden bişey almak yerine hesaba katkıda bulunalım... kimseyi de zorlamamış olur bölece bu etkinlik.. sevgiler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pff sıkıldım haa =)) motorsuz cıkmıcam bı dahaa:p=)

var usta cok iyi geçti bütün arkadaşlar mutlu ayrıldık ayrıntıları anlatır arkadaşlar :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Şehir dışında olduğum için organizasyona katılamadım ama haberlerinizi aldım.
Katılan destek olan herkese teşekkürler çok anlamlı bir ziyaret olmuş :cat:

Çok anlamlı ve güzel bir organizasyondan daha alnımızın akı ile çıktık. Çok güzel görüntüler yaşandı fotolar az sonra:rendeer:

Giden arkadaşların yüreğine sağlık...:rendeer:
Yaptığınız iyliğin karşılığını sözlerle anlatmaya çalışsam
dilim kurur valla...:cherry:
Artık fotolara bakıp gurur duymak zamanı...:wiinkk:

Eve geldim...

Gerçekten Çok güzel bi gündü, sabah 10.30'dan beri kavaklı parktaydık :p
- Burası Rezerve efenimm başka masaya lüffen demekten dilimiz damağımız kurudu :p

Bu organizasyonu yapan başta ihsan abim ve okan abim olmak üzere oraya gelen, bizi yanlız bırakmayan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
Bir kaç saatliğine bile olsa o kardeşlerimizi sevindirmemiz ( sevindirmeye çalışmamız ) gerçekten güzeldi, inşallah bundan sonra denildiği gibi kardeşlerimizle beraberiz... :rendeer:

Herkese tekrardan teşekkür ederim :)

:rendeer:Herşeyden önce bu organizasyonu hazırlayan CEM-OKAN ve çok emeği geçen HAKAN abiye teşekkürler...:rendeer:

Kardeşlerimizi alıp kavaklı parka geldiğimizde dakka bir gol bir, bir baba çocuklarını kaybetmiş fellik fellik onları arıyor bir an kendimi onun yerine koydum motoru kapamadan hemen u dönüşü aramaya başladık bir o taraf bir bu tarafa derken (biri arabayla kaçırdı sandık) neyse efem 100m ilerde parkın alt girişinde yakaladık haytaları büyük bir OHH çektik.

Kardeşlerimiz benim beklediğimden çok daha şeker ve sevimliydi zaten fotolar herşeyi anlatıyor...

img0157yv6.jpg

img0150kw2.jpg

img0159gs1.jpg

img0176vn9.jpg

img0175kt8.jpg

Sıra Chopper-Baba İhsan-Hakan'ın hediyeleri dağıtmasına gelmişti:

img0173vg9.jpg

img0172ke1.jpg

işte Chopper-Baba İhsan-Hakan

img0165qh7.jpg

img0160ya7.jpg

img0156xa2.jpg

Hayırsever arkadaşların çocukları eğlendirmek için aldığı balonlar nedense sarı-lacivert kalp şeklindeydi

img0152yv8.jpg

img0150ei9.jpg

img0149va6.jpg

img0146ir8.jpg

img0145eq2.jpg

Küçük kızımız işaret ettiği ablayı çağırmamızla boynuna sarılıp sürekli öptü ve seni çok seviyorum dedi herhalde bu foto bugün çektiğim en duygusal en içten fotodur.:cat:

img0177hd8.jpg

İşte çocuk sevgimizin sınırının olmadığı bir foto daha oradan geçen ve bizimle ilgisi olmayan bir ufaklığı bizimkiler yakalayıp öptü, bende flaşı patlattım. :queen:

img0174la3.jpg

Gelen arkadaşlara tekrar teşekkürler hem ailelere moral desteği oldu hem de bizim için ufak bir sevap kazanımı, gelmeyenler ise çok şey kaçırdı...:rendeer:

Son düzenleme:
Giden arkadaşların yüreğine sağlık...:rendeer:
Yaptığınız iyliğin karşılığını sözlerle anlatmaya çalışsam
dilim kurur valla...:cherry:
Artık fotolara bakıp gurur duymak zamanı...:wiinkk:

Güzel düşünüyorsun üstadım ancak birde şu pencereden bakalım istersen...

O yavrularımızı sevindirmek, onları mutlu etmek ve yüzlerinde gülücükler açtırmak kendi nefs-i emmaremiz için değil Allah rızası için olursa daha eftal ve güzel olur sanırım.
Biz bunu yaptık ettik diye sevinirsek yanılgıya düşmüş olabiliriz.
Allah o kardeslerimizin yüzünü güldürmek istedi ve buna da bizleri vesile etti diye sevinmek sanırım daha dogru olur ne dersiniz :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzel olmuş bea duygulandım baya...

gidip organizasyona katılan arkadaşlarımın yüreğine,eline ayağına sağlık:rendeer:

Bir kızımız hani nerde benim hediyelerim Chopper-Baba İhsan-Hakan diye sitem edince kızım sana hediye verdik ya daha ne olsun der gibi bir foto

img0158dx0.jpg

Sonra anlaşıldı ki tüm hediyeleri toplayıp kaybolmasın diye annesine vermiş :)

Hakan abi sıradaki etkinlik nerede ne zaman olacak? tabi önce senin biraz dinlenmen lazım. Sonraki etkinliğe bizi şimdiden yazabilirsin :)

Önceki fotoları küçülterek yüklemişim kusura bakmayın beğendiğiniz resimleri çocuklara yardım fonuna 1 YTL bağışarsanız hemen adresinize yolarım :)

Son düzenleme:
eveeettt oncelikle gelen arkadaslarıma cok ama cok teşekkur ederim insan bazen bi bosluga duser böle nası desem hani sanki olmıcakmıs gibi ama merter mcdonaldsın onunu ilerden gorunce kurtuldum bu durumdan sabah saatler gecmek bilmedi nese cıktım yola ama içimde duygu sonra lora ve aparat abimide kattım onume ve işte merter orda herkes vardı yaa bi an inanılmaz sevinç kapladı içimi tek yurek orda marşa basmak için bekleyen onlarca kişi tek bir neden için işte motosikleti özel yapanda bu iki teker ustunde tek bir amaç gittik bahcelievlere cocukları alıp kavaklı parka gittik ve İNANILMAZDI herkesin gormesi gereken bir tablo orda özel cocuklar ( zihinsel engelli demek istemiyorum ) saskınlıkla baktılar bize daha önce böle bir tecrubesi olmamıstır kimsenin önce bizimkilerde sasırdı kimle ne konussak dige bakıyolardı e tabi bu cok normal ben hemen cocukları moda sokmak için dolastım aralarında hocam bunlar kim hocam ne yapıcaz dige soru sordular bende sadece bekleyin dedim ve konusmalar kaynasmalar basladı bu an benim ilk gozlerimin doldugu andır nese hediyeler verildi mutlulukları tastı cocukların . bir baktım herkes ufaktan bi aglamaklı olmus belliydi kimse inkar etmesin veliler hayranlıkla izlediler sizleri ve inanın okadar mutluydularki ayrılırken her kucuk kalpte kocaman bir tebessum bıraktınız teşekkurler onlara bunları yasattıgınız için isteyen allah rızası için desin isteyen içimden geldigi için desin orda bi tek sey onemliydi benim için cocukların yanlız olmadıgını hissettirmek ve ihsan abi son sozunde hoscakalın degil cocuklar gorusmek uzere dedi işte butun ozet bu bir kere degil hep varız demekti özelde olsalar bu lafı yureklerinde hissettiler merak etmeyin ayagınıza elinize benzininize tekerinize saglık cok iyi iş basardınız mt cokkkk iyi iş :cat: herkese saygılar :)

eveeettt oncelikle gelen arkadaslarıma cok ama cok teşekkur ederim insan bazen bi bosluga duser böle nası desem hani sanki olmıcakmıs gibi ama merter mcdonaldsın onunu ilerden gorunce kurtuldum bu durumdan sabah saatler gecmek bilmedi nese cıktım yola ama içimde duygu sonra lora ve aparat abimide kattım onume ve işte merter orda herkes vardı yaa bi an inanılmaz sevinç kapladı içimi tek yurek orda marşa basmak için bekleyen onlarca kişi tek bir neden için işte motosikleti özel yapanda bu iki teker ustunde tek bir amaç gittik bahcelievlere cocukları alıp kavaklı parka gittik ve İNANILMAZDI herkesin gormesi gereken bir tablo orda özel cocuklar ( zihinsel engelli demek istemiyorum ) saskınlıkla baktılar bize daha önce böle bir tecrubesi olmamıstır kimsenin önce bizimkilerde sasırdı kimle ne konussak dige bakıyolardı e tabi bu cok normal ben hemen cocukları moda sokmak için dolastım aralarında hocam bunlar kim hocam ne yapıcaz dige soru sordular bende sadece bekleyin dedim ve konusmalar kaynasmalar basladı bu an benim ilk gozlerimin doldugu andır nese hediyeler verildi mutlulukları tastı cocukların . bir baktım herkes ufaktan bi aglamaklı olmus belliydi kimse inkar etmesin veliler hayranlıkla izlediler sizleri ve inanın okadar mutluydularki ayrılırken her kucuk kalpte kocaman bir tebessum bıraktınız teşekkurler onlara bunları yasattıgınız için isteyen allah rızası için desin isteyen içimden geldigi için desin orda bi tek sey onemliydi benim için cocukların yanlız olmadıgını hissettirmek ve ihsan abi son sozunde hoscakalın degil cocuklar gorusmek uzere dedi işte butun ozet bu bir kere degil hep varız demekti özelde olsalar bu lafı yureklerinde hissettiler merak etmeyin ayagınıza elinize benzininize tekerinize saglık cok iyi iş basardınız mt cokkkk iyi iş :cat: herkese saygılar :)

Sevgili kardesim,
Sen hakan abi ve diger emegi gecen ve adını bilmedigim tum arkadaslarımdan Allah razı olsun. Siz o kardeslerimizin gonlunu sevindirdiniz Allah'ta sizleri sevindirsin ve guldursun insallah.
Bu devirde artık insanların birbirine guveninin kalmadıgı insanların birbirleri ile yozlastıgı ve uzaklastıgı bu zamanda yaptıgınız cok ama cok anlamlı birşeydi.
Sizin gonlunuzun guzelliği yüzünüze vurmus daha ne denebilirki...
Allah o gunlunuzun guzelliğinden eksiltmesin ve Allah gonlunuze gore versin.
Allah Sizden Razı Olsun....​

Sevgili kardesim,
Sen hakan abi ve diger emegi gecen ve adını bilmedigim tum arkadaslarımdan Allah razı olsun. Siz o kardeslerimizin gonlunu sevindirdiniz Allah'ta sizleri sevindirsin ve guldursun insallah.
Bu devirde artık insanların birbirine guveninin kalmadıgı insanların birbirleri ile yozlastıgı ve uzaklastıgı bu zamanda yaptıgınız cok ama cok anlamlı birşeydi.
Sizin gonlunuzun guzelliği yüzünüze vurmus daha ne denebilirki...
Allah o gunlunuzun guzelliğinden eksiltmesin ve Allah gonlunuze gore versin.
Allah Sizden Razı Olsun....​
bişi diyemiyorum ya kelimeler kifayetsiz kalması böle bişi bulamıyorum bişi konusamıyorum onları bugun gulerken gordum ya bitti......

Kardeşim bugünki organizasyonda emeği geçen herkese başta sen olmak üzere teşekkür ediyorum.. (birde nokta virgül kullansan daha net anlaşılacaksın :wiinkk:)

Komite görevlileriyle yaptığımız sohbette bu buluşmanın çocuklar kadar çocukların velileri için çok önemli olduğunu duyunca ve onların yüzlerindeki mutluluğu görünce herşey daha güzel oldu.. Bi sonrakini de uzak tutmayalım derim.. Tekrar herkese teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar