:rendeer:Herşeyden önce bu organizasyonu hazırlayan CEM-OKAN ve çok emeği geçen HAKAN abiye teşekkürler...:rendeer:
Kardeşlerimizi alıp kavaklı parka geldiğimizde dakka bir gol bir, bir baba çocuklarını kaybetmiş fellik fellik onları arıyor bir an kendimi onun yerine koydum motoru kapamadan hemen u dönüşü aramaya başladık bir o taraf bir bu tarafa derken (biri arabayla kaçırdı sandık) neyse efem 100m ilerde parkın alt girişinde yakaladık haytaları büyük bir OHH çektik.
Kardeşlerimiz benim beklediğimden çok daha şeker ve sevimliydi zaten fotolar herşeyi anlatıyor...
Sıra Chopper-Baba İhsan-Hakan'ın hediyeleri dağıtmasına gelmişti:
işte Chopper-Baba İhsan-Hakan
Hayırsever arkadaşların çocukları eğlendirmek için aldığı balonlar nedense sarı-lacivert kalp şeklindeydi
Küçük kızımız işaret ettiği ablayı çağırmamızla boynuna sarılıp sürekli öptü ve seni çok seviyorum dedi herhalde bu foto bugün çektiğim en duygusal en içten fotodur.:cat:
İşte çocuk sevgimizin sınırının olmadığı bir foto daha oradan geçen ve bizimle ilgisi olmayan bir ufaklığı bizimkiler yakalayıp öptü, bende flaşı patlattım. :queen:
Gelen arkadaşlara tekrar teşekkürler hem ailelere moral desteği oldu hem de bizim için ufak bir sevap kazanımı, gelmeyenler ise çok şey kaçırdı...:rendeer: