[Manisa - MT]

dernekte bile durduğunuz yok gece bizi fotosel lambanız karşıladı bizde kapıya MT çıkartması yapıştırdık döndük :p ( saat 02 45 idi ) :queen:

Cengiz Abi Biraz Daha Bekleseydiniz Beraber Kahvaltı Yapardıkk...çıkartmayı Görmedim Vallaha..

Kimsede Fark Etmedi Galiba..bişey Sölemediler.. ::))

ben bu akşam ordaydım dikkatimii çekmedi bnmde diğer çıkartmaların yanına yapıştrdıysan abi kimsenin dikkatini çekmemiştir:wiinkk: Ben onu bi inceliim yarın

MT Manisa-İzmir fazla fuar davetiyesi olan varmı 1tanecicik bana lasım çok makbule geççek

Son düzenleme:
Cengiz Abi Biraz Daha Bekleseydiniz Beraber Kahvaltı Yapardıkk...çıkartmayı Görmedim Vallaha..

Kimsede Fark Etmedi Galiba..bişey Sölemediler.. ::))

amcaoğlu aklımıza geldi de, kahvaltya istanbula yetişmemiz lazımdı :) imzamızı bırakıp gittik (cam kapının tam orta yerine yapıştırdık), ee derdeğin önünde fotoğrafımızı çektirip hacı olduk ama :wiinkk:

............<<<.......................<<<.....................

Nabız = 0

Hayati Fonksiyonlar Iflas..

Kaldırın Manisa Mt'yi Morga.

Selam Mecit'im
nehaber kardeşim? umarım Manisalı kardeşlerimin hepside sağlık ve afiyettedir...
Selamlar hepinize:rendeer:

reanimasyon gerekli size fuar sonrası bir mangal ŞART oldu yapılmalı yapılacak şarj edeceğiz BAHAR GELDİ :cat:

APV41 kere maşallah, epeydir biraraya gelmedik Manisalı kardeşlerimizle:pale: sen organize edersin bu mangal işini.....haydi bakalım mangalaaaaaa:p
atın sucukları,Köfteleri ve daha ne varsa hay:rendeer:queen:

reanimasyon gerekli size fuar sonrası bir mangal ŞART oldu yapılmalı yapılacak şarj edeceğiz BAHAR GELDİ :cat:

Kısmet Olursa,,haftaiçi Bir Akşam Sizleri Dernekte Misafir Etmek Isterim Dostlarım..

Mecitim hafta içi bi cuma oraya geleim bi çayınızı acı kahvenizi içelim derim bende. bunun dışında şu zeytinliova daki gölete gidip de bir haftasonu mangal yaksak, yada biz buralardan balık halinden balık vs mi alsak? nasıl yapsak da bu akhisarlıları ateşin başına toplasak?

murat abi,,ne demek..heran gideriz akhisara..
ama dernekte cuma buluşması olmasın..çünkü hercuma bizim kendi toplantımız oluyor ve çok kalabalık oluyor..haftaiçi sakin birgüne ayarlarsak daha güzel olur..

murat abi,,ne demek..heran gideriz akhisara..
ama dernekte cuma buluşması olmasın..çünkü hercuma bizim kendi toplantımız oluyor ve çok kalabalık oluyor..haftaiçi sakin birgüne ayarlarsak daha güzel olur..

tamam kardeşim o zaman bizde cuma hariç başka bir gün çıkar geliriz herkese uygun.:cat: akhisarı da unutmayalım valla tüm ekip gözümde tütüyor

inşallah abi..dernek olarak 2 otobüs İSTANBULA fuara gidiyoruz..ama benim pazar günü ÜDS sınavım dolayısıyla gidemiyorum...orda karşılaşırsınız umarım..

Mecit'im,
özelden gelen mesajına teşekkürler.
yanıt attım fakat posta kutun dolu olduğu için alman mümkün değil!
Posta kutunu bir temizle:wiinkk:

inşallah abi..dernek olarak 2 otobüs İSTANBULA fuara gidiyoruz..ama benim pazar günü ÜDS sınavım dolayısıyla gidemiyorum...orda karşılaşırsınız umarım..

kaderlerimiz aynı kardeşim. ama sen sınava girecen ben sınavda gözetmenlik yapacam. görevliyim gidemiyorum sinir oldum

Sağol Murat Abi..bgn Hayırlısıyla Biladere Bodrumdan 2005 Model Kawa 636 Aldım..yarın Sabah Gidip Teslim Alıp Gelcem..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar