[Manisa - MT]

hadi zeytinliovaya; deçen defadan dilim yandı stoklarım hazır, kumanya, kartonla cigara, bi kasa kola ile anemon'un önündeki kavşakta bekliyom kaçgüne gelirsiniz:mrgreen:

Ooo Evet,,hadi Amcoğlum,,tarih Belirleyelim..yada Dur Bende Geliyom Anemona,,bekleriz Orda Milleti..

aa seni arayan olmadımı, yukardaki msjlardan anlaşıldığı üzera biz yoldayız şimdi , her an ulaşabiliriz.

mustuvuaa(mustafa)
ceptenmi bağlanıyosun siteye :)
ne eksantrik bi kardeşimizsin sen :mrgreen:
gelene git demeyiz başım üzerine dostlarım ...

Arkadaslar gecen hafta ceza yemistim 115 ytl bugun yine geldi 230 ytl odemesem bisey olurmu yada soyle diyim odemicem nolur ? bu arada motosikletle 90 in alti kullanmak mumkunmu yol boyunca ben bu olayi anlamadim surekli 90 ve alti gitmek imkansiz gibi geliyor =( =( bu konuda bilgisi olan varmi? acil yardim lazim arkadaslar =(

asil ablacım o cezayı ödemezsen vize yaptırırken yada vergini öderken hatta motoru satarken karşına çıkar 3 katından fazla katlama yoktur fakat burası türkiye ne olur bilinmez vergiler ülkesiyiz bir şekilde sana ödetme yolunu bulurlar bence öde

90 ın altında gitme konusu ise hepimizin derdi daha çözen yok NİRVANAYA eren birisi çıkarda bulursa haberimiz olsun ( tabi bu arada hızı trafik kuralında bizden yüksek olan bir kamyon bizi asfalta resim etmezse :pr: )

Ya süpersiniz yaaaa. Valla cidden özlemişim ben burayı. O ne kopuştu öyle. Arkadaşlar hepinizi seviyorum ben.:salut::salut::salut:

merhaba arkadaşlar bende akhisardan çömez motorcu adayı bir arkadaşınız.İstanbulda öğrenci olduğumdan yazın akhisara gelince başlangıç olarak 125 anf honda innowa almak istiyorum.Fakat bu meretlerin üretimi de durmuş galiba.Ben haziran da innowanın sıfırını bulabilirmiyim.Bu konuda fikir verirseniz sevinirim..

mustuvuaa(mustafa)
ceptenmi bağlanıyosun siteye :)
ne eksantrik bi kardeşimizsin sen :mrgreen:
gelene git demeyiz başım üzerine dostlarım ...

kardeşim bana uygun olduğunuz bir haftasonunun tarihini verin de ziyaretinize gelelim şu gölette mangal vs yakalım. senden ve iskiden haber bekliyorum. :cat::rendeer:

Ya süpersiniz yaaaa. Valla cidden özlemişim ben burayı. O ne kopuştu öyle. Arkadaşlar hepinizi seviyorum ben.:salut::salut::salut:

kardeşim senden de haber bekiyorum uygun olduğunuz bir haftasonunu bana iletin toplanıp gelicez.

Son düzenleme:

hadi ordan seviyomuş sen onu benim külahıma anlat.bir şarkı vardı vardı bilirmisin sen onu bak şöyleydi:sevmek eskidenmiş güzelim sanki yıllar öncesinde kalan vs .ilgililere duyrulur.taş yerini buldu herhalde:mrgreen:

Son düzenleme:
hadi ordan seviyomuş sen onu benim külahıma anlat.bir şarkı vardı vardı bilirmisin sen onu bak şöyleydi:sevmek eskidenmiş güzelim sanki yıllar öncesinde kalan vs .ilgililere duyrulur.taş yerini buldu herhalde:mrgreen:

aha bu da ağır oldu gibi gözüksede bence tam kapak oldu iski sana

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Wallace, lodos

Son düzenleme:
yok dostlar yok bizim bitler kanlandı galiba kaşınıyo:mrgreen:hadi beraber kaşıyalım azıcık daha zorlayın iskil'yi lodos'u olcak bu iş.bana kalsa ilk toplantıya gelcem ama bunlar kopuk, bitik, ölmüşler ne dersen de bak tiyoları veriyom işte:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar