[Manisa - MT]

slmlar adamahkumu çvş celer temuzun 3 de ordayım

manisa mt dagılmıs görüyorum ha makına gelıyo arkadaslar gelınce alcz bi 636

Son düzenleme:
ferhat bekliyoruz hayırlısı ile abim temmuz rezervasyonun yapıldı :cat:
mecit hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız inşallah :wiinkk:

dostlara da selam ...

ferhat bekliyoruz hayırlısı ile abim temmuz rezervasyonun yapıldı :cat:
mecit hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız inşallah :wiinkk:

dostlara da selam ...

bizi hangi aya rezerve ettin kardeşim. randevu ile mi çalışacağız bundan sonra:rendeer:

Ya inanılmaz özlemişim ben burayı. Slmmmmm milletttt. Mecitim hayırlı olsun makina. Yaw bi toplaşsak şöleee hasret gidersek.

Vay Vay Vayyyy,,manisa Mt'ye Bak Be..ohh Maşallah..

Teşekkür Arkadaşlar,,dün O Yağmurda,,tam 300 Km Yol Geldim..kaskın Camını Açmak Nasip Olmadı Yağmurdan..ama Sağ Salim Geldim..

Toplaşalım Vallahi..ben Varım..

valla kardeşim bana da iyi geldi. yakın zamanlarda ya biz doluşup gelelim sizin gölete, ya siz gelin bizim denize de bi adam gibi sohbet edip hasret giderelim.

bu sayfanın her satırında yeniden ve artarak yeşeren dostluk ve kardeşlikler görüyorum:rendeer:
Bizlerin biraraya gelmesine ve bu güzel dostlukların / kardeşliklerin kurulmasına vesile olan MT Türkiye kurucuları ve tüm türkiyedeki kardeşlerimize ne mutlu Türk'üm diyene ve ne mutlu MT üyesiyim diyebilene diyorum........

Motosiklet gider belki amaa, arkadaşlık kelimesi (hafif kalsada) kardeşlik ve dostluklar herdaim kalacaktır.

Hepinizi çok ama çok seviyorum kardeşlerim benimmmm:joker:::haapppy:::tutkuy::::thanks:

Sağol Murat Abi..bgn Hayırlısıyla Biladere Bodrumdan 2005 Model Kawa 636 Aldım..yarın Sabah Gidip Teslim Alıp Gelcem..

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun:cat: kazasız belasız sağlık dolu günlerde kullanmanızı dilerim......

Mesleki hayatında tam senin istediğin gibi gelişmekte.....
allah zihin açıklığı versin sana:wiinkk: başarşlarının devamı.....

Son düzenleme:
iskide adammı bea :bounce:

çocuk çocuuukkkk ::146:: ::xblink:: ::jester::

MOTORUDA YOKMUŞ GARİBİN DEĞİLMİ :queen:
abi bir tur versene diyormuş herkeze :p

Ya inanılmaz özlemişim ben burayı. Slmmmmm milletttt. Mecitim hayırlı olsun makina. Yaw bi toplaşsak şöleee hasret gidersek.

valla abi özlettiniz valla çok açıldı bu sefer ara...
iski mi kokoreeçci bozuntusu vayyyyy kavgada söylenmez bu laf.:queen::queen::queen::queen:

wallace biz yine senle bi işçıkışı basalım gidelim :rendeer: cepten ulaşırız herkese bide jet topic açarız...manisayı akhisarı duyan toplanır zaten :cherry:

allah allahhhhhhhhhhhhh.....
uyuyan dev uyandı sanki..kuzular kokoreçler,kavgalar,,ani baskınlar falan...

nisan geldi kuşlar böcekler canlandı MANİSAMI canlanmayacak ATEŞLERİZ

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çorbada tuz eksikmiş ..Duydum geldim...... :p

Toplanın artık yaaa... Toplanamıyosanız toplayalım biz sizi.... Yapalım güzel bir toplaşma..... muratı toplaşmada lider ilan edelim..O halletsin... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar