Duygu ve gerçeklik yüklü bir sayfa olmuş bu sayfa..
Madem konu açıldı,bende bir kaç kelime söylemek isterim.
Manisa grubu ile İzmir grubu arasında bir ara ufak tefek sorunlar vardı,daha doğrusu İzmir grubundaki bazı kişilerle Manisa nın diyelim..
İzmir zaten zor zamanlardaydı ki bir de Manisa bir sorun gibi gösteriliyordu,o zamanlar az gidiyordum buluşmalara,açıkcası pek rahat değildim canım öyle aman aman gitmek de istemiyordu..
Ve Manisa grubundan arkadaşları o zamanlar henüz sadece 1-2 kere görmüş olmama rağmen anlatılanların mantığa uygun olmadığını,Manisa lı arkadaşlarla aramızda olacak tek şeyin anlaşamamazlık değil büyük bir dostluk köprüsü olacağına emindim..
Sonra hep beraber başladık bu köprünün inşaatına,ne yaptıysak beraber yaptık.
Arada kullandığımız kepçeler taşlara takıldı,çamura saplandık..Ama iyi ki de başlamışız o köprünün inşaatına,başlamışız ki böyle dostluklar edinmişiz..
Olmaz diyenler,çok zor işler diyenler oldu.Uzakta durup seyredenler oldu,istemeyenler oldu.Ama olması gereken neyse sonunda o oldu,ve bu gün hiç bir zaman yıkılmayacak bir dostluk köprümüz var Manisa lı dostlarla..
Ben biliyorum ki ne zaman ihtiyacımız olsa o köprüden rüzgar gibi esip gelecek Lodoslarımız,Gürkay larımız,İskilerimiz,Mecitlerimiz, ve geleceklerine dair hep Umutlarımız var Göksu nehri kadar temiz..
Yollar ne kadar ayrı yerlere götürüyor gibi olsa da,yolların kesişimleri hep bizleri kavuşturacak,bundan eminim..
Yeri geldi geyik yaptık,yeri geldi ciddi işler yaptık.Ama ne yaptıysak çok güzel yaptık...
Daha nice şeyler yapacağız Allah ın izniyle.
Manisa İzmir tek bir ailedir,öyle de kalacak.. :cat:
Yılda bir bile görsek dostları,asla başkası oturamaz gönlümüzdeki yerlerine..
Lodosum Serkan abim,hayırlısı neyse o olsun senin için..Ne ile olursan ol(araç işte adı üzerinde,sadece kavuşmaya aracılık yapan nesne..),bizimle ol yeter.Biz seni motorlu da motorsuz da seviyoruz:cat:Kelin bile bizim için değerli abim benim
Gürkay,iski ve diğer görüşemediğimiz arkadaşlar içinde aynı şeyler geçerli.Az da görüştürse şartlar bizi,yine de unutmayız biz sizi :cat:
Mecit,sende açma abi arayı