[Manisa - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
günn gelir öyle bir LODOS eserki ne bir ÖZLEM kalır geriye nede bursanın İSKENDERi. olay fırtınayı yaratabilmekte:queen:

bende aranızda olmayı çok istiyorumm
her toplantı sonrası fotoğrafları gördüğümde içimm gidiyorr
diceksinizki ha bornova ha manisa ama bayan olunca o kadar kolay değil
sohbetin en tatlı yerinde kaçmak olmaz dönsen manisa 10dan sonra sakat oluyor
aslında birazda buruğummm
sizlerle tanışalı yaklaşık 1.5 yıl oldu hala cıbırıma kavuşamadımm
her gezi topiğinde içim gidiyorrr ama katılamyrumm
mutlaka aracı müsait arkadaşlar oluyrdur ama ben motorumla sizlere eşlik etmek istyrmm o toplu sürüş keyfini yaşamak
sizinle üşüyüp - ıslanmak gerekirse güneşin altında terlemek
ama hayat şartları öncelikleri değiştiriyr malesef
önümde başarmaya çalıştığım zorlu bir yol var dolayısıyla tek hedefim o

ama şunu çok açık ve net diyebilirim
benim için bir kabus olan manisada kahkahalar attığım
delice eğlendiğim
ohhhbe dediğim aanlarr manisa-izmir mt sayesinde olmuştur:cat:

yanınızda olamasamda iyi olduğunuz keyfinizin yerinde olduğunu bilmek bana yetyr arkadaşlarr:salut:
Öyle bir yazmışsın ki örtmenim.... :salut::salut::salut: Ağlamamak elde değil....:salut::salut:

Olsun yaaa.İlla motorunun olması mı lazım..Guruptaki bütün motorlar senin... İstediğine bin...:cat::cat: İster artçı ister sen kullan....

Biz motoru olanlar sitesi değiliz..Motora gönül veren insanlardan oluşuyoruz....:cat::cat:

Her zaman kapımız açık...Bekleriz.....:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

alp_tunay;sonuna kadar arkandayım bu site motoru olanların sitesi değil motora gönül verenlerin sitesi...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
manisa motorsporları derneği ile istanbula dönüşte biraraya geldik hoşsohbetleri ve ikramları için kendilerine çok teşekkür ederim

pic1235oz2.jpg

pic1236hr6.jpg

pic1237fh4.jpg

pic1238sr5.jpg

pic1239ys3.jpg

pic1240tb4.jpg

ümmet Abi Haberini Aldım..ama Ben Foçadaydım..seni Görmek Isterdim.umarım Sana Hizmette Kusur Etmemişlerdir..

Evet manisa mt deki arkadaşlar manisa salihlimiz ne yazık ki bir şehit daha verdi
Hakkari Dağ Komando Birliği'nde görevli astsubay Deniz Varol'un, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğü operasyonda şehit oldu
Şehitimiz cenazesi 26/02/2008 salı günü (yarın) öğlen namazında salihli merkez karaman caminde kılınacak cenaze namazının ardından askeri törenle karayahşi köyünde toprağa verilecek şehit astsubayımıza ve vatan için canlarını veren tüm şehitlerimize allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar dilerim

şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum...:rendeer:

Son düzenleme:
manisa motorsporları derneği ile istanbula dönüşte biraraya geldik hoşsohbetleri ve ikramları için kendilerine çok teşekkür ederim

pic1240tb4.jpg

ümmet abim hoş geldin daha önce haberimiz olsaydı bizde gelirdik bi foto çekilemedik snnle hep snnle görüştüğümüzde snn makinanın pili bitik oluyo...:p

pic1239ys3.jpg

Abi o R1 yine mi orda 24 saat orda duruyor o motor :queen:

Son düzenleme:
wallace bir baskın şart oldu abi:mrgreen: bunların sesi soluğu çıkmıyor bir devriye atalım bir ara manisaya acaba bizsiz mangal falan yapıyor olmasınlar havayı koklayalım :cat:

Moderatör (forrap)
Mangal yapıyor olsalardı Wallace kokusunu Bornova dan alırdı :p
Ama biz yine bir baskın yapalım,mangal yapmıyorlarsa bile yapalım :)

Baskın Yapmayın Dostlar,,uygunsuz Yakalanırız..:)

Haberli Gelinki Sizi En Güzel şekilde Ağırlayalım..

Moderatör (forrap)
Yakında oradayız diyince yarın felan sanacaklar abi :p
Cengiz abi,basıyorum zile,hazırmısın -ce eeee diye bağırmaya :queen:

Selam arkadaşlar görüşmeyeli uzun zaman oldu hepinizi çok özledim...:salut:.
İş güç derken cinnete doğru yaklaşmaktayım bu arada mangal filan demişken hazır akhisardanda ses soluk çıkmıyor çaktırmadan bi baskın yapsak mı ki ?Nasılsa onlar buraları okumuyordur..Çaktırmayın :cherry:Bi gün belirleyip ziyaret etmek lazım..Yaşlıların haline hatrını sormak onları ziyaret etmek sevaptır :mrgreen: Ne dersiniz ?

Moderatör (forrap)
Dur seni bir yerden hatırlayacağım :)
Olum sen yaşıyon mu lan:)
Biz baskını sana yapacaktık bu gidişle..
İyi oldu bişeyler yazdığın.Yaparız birşeyler :) Yakındır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar